Sonya-Nero Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Właśnie, a jak tam nasze dziewczynki z czarnej włóczki :question: Quote
Violonczela Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Violonczela, a jak tam dziewczynki :question: : U nas O.K. Samo ciężkie życie, a to cyca nie da się odnaleźć, a to mamuśka gdzieś zaginie na legowisku i pokręcą się kierunki aby do niej trafić, a to dupcia zmarzła i trzeba to wyrazić głośnym lamentem. Są bardzo ruchwliwe, gadatliwe i żarłoczne a wogóle to cudowne. ____________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Strasznie sie cieszę :D :D :D Quote
Violonczela Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Będę miała zdjęcia. Właśnie dzisiaj robiłam a jutro prawdopodobnie je zamieszczę. Jedzą za te cztery które się nie urodziły i będą to: Toy-e Królewskie :lol: :lol: :lol: ___________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Wszelkiej pomyślności i szampańskiej zabawy w Nowym 2005 Roku Quote
Sonya-Nero Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 No to czekamy z niecierpliwością na fotki maluszek, bo chcemy je też wysłać babci O. w Czechach, a co :wink: :D Quote
Karka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Pozdrawiamy czarne dziewczynki :P iczekamy na fotki tych :angel: :angel: Quote
BiBi Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Są bardzo ruchwliwe, gadatliwe i żarłoczne a wogóle to cudowne. A, to całkiem jak tatuś :D :D :D Zdjęcia prosimy jak najszybciej :D Babcia nie może się już doczekać, żeby zobaczyć wnusie :wink: Quote
velvia Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Witam . Chwalę sie właśnie się urodziły. PIĘKNE MORELKI 2 DZIEWCZYŃKI 4 CHŁOPCÓW. była jeszcze jedna dziewczynka ,ale urodziła się martwa. Za jednym zamachem ,zaliczyłyśmy wszystko kleszcze brak parcia itd. Ale bardzo się cieszymy. Quote
BiBi Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 SUPER, WIELKIE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Niech dzieciaczki chowają się zdrowo :laola: P.S. Jak zwykle przewaga chłopaków :wink: Quote
Sonya-Nero Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Velvia - no to GRATULACJE :new-bday: :BIG: :new-bday: fajna drużyna :D , no to cię czeka stały dyżur przy karmieniu szczeniaków :D A jakie mają kolorki? ... szkoda tej małej dziewczynki :cry: Quote
Karka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 No to się doczekaliśmy ! Brawo :BIG: Wszystkiego dobrego dla małych morelek i ich mamusi :multi: :multi: :multi: Szkoda jednej dziewuszki :( ale pozostała gromadka zapewne wynagrodzi Wam jej utratę. No to już mamy chyba komplecik świątecznych dzieciaczków teraz tylko czekamy na fotki i dobre wiadomości o maluszkach :P Quote
IraKa Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Velvia - i ja gratuluję narodzin szczeniątek :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Życzę Wam dużo radości z pudlowych dzieci: tych czarnych, brązowych, białych i morelowych. Quote
Alfa1 Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Gratulacje dla mamusi,no....niezła gromadka,życzę suni b.dobrej kondycji. :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :laola: :laola: Quote
velvia Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 4 maorelki i 2 czerwoniaczki :)Wszystkie zdrowe i piękniusie :):)Mamuśka zadowolona. A to wstwiam link to dwu godzinnych szczeniaczków :) http://img91.exs.cx/img91/8620/dsc002143iq.jpg http://img145.exs.cx/img145/2194/dsc001938jf.jpg Quote
velvia Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 http://img77.exs.cx/img77/8101/dsc002076ap.jpg Quote
carotina Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 velvia wielkie gratulacje :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: cudowne są :lilangel: Quote
velvia Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia. Nieco ochłoneła ,moja Amelka równiez.Jest bardzo dobrą mamusią. Dzieciaki są bardzo żarłoczne i pyskate ale bardzo,słodkie. Nabieżąco będę zamieszczać zdjęcia jeszcze raz b.dziękuję za słowa otuchy bardzo się nam przydały bo nie było łatwo. :BIG: :baby: Quote
Olle Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Velvia Wielkie! wielkie ! gratulacje :new-bday: oczywiście dla dzielnej mamy i jej właścicielki. Dzieciaczki są prześliczne, ogłądałam je chyba 10 razy. Czemu ja nie umiem zrobić tak pięknych zdjęć. Życzę, wszystkiego najlepszego, żeby się dobrze chowały i rosły na potęgę pudlarzy. :smilecol: Quote
Olle Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Cóż za nuda po tych świetach. Wszyscy śpią czy co? :sleeping: No tak jak ja mom troche czasu to inni pracują. Velvia jak czują sie dzieciaczki? :baby: Quote
Alfa1 Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Święta,Święta i po świętach,a teraz czekamy na Nowy Rok 2005 :BIG: Quote
Violonczela Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Widzę, że przeoczyłam takie ważne wydarzenie :cry: Serdeczne gratuluję :laola: uściski wszystkich czterech łapek mamuśki i :buzi: dla malutkich. Są śliczne widziałam zdjęcia. __________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 Violonczela a gdzie obiecane zdjęcia, ja już od tego wypatrywania tak wyglądam :crazyeye: Quote
Gina&Tiger Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Velvia gratulacje, przede wszystkim dla Amelki, postarała się dziewczyna Dzieciaczki piękne.Bardzo mnie intrygują te czerwone ,to chłopaki czy dziewczyny?Mam nadzieję ,że o zdjęcia nie trzeba będzie się upominać!!! :iloveyou: Quote
Recommended Posts