Alfa1 Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Czekamy................. :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Quote
velvia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Tak się cieszę.Wiedziałam ,że będzie dobrze. Szkoda że nie mogę uczestniczyć na forum razem z Wami przy tych niezwykły wydarzeniu Melasiki. Muszę iść do pracy Wrócę tu po północy ,mam nadzieję że wszystko będzie okey.Wszystkiego dobrego dla mamuśki i dzieciaczków. :P Quote
Sonya-Nero Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Jest już jeden szczeniaczek.... super, to ja juz waruję na Dogomanii :D :D :D i ściskam mocno kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Karka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 No Brawo Melasia! czekamy , czekamy na dalszy ciąg :baby: Quote
Alfa1 Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Jest już jeden szczeniaczek.... super, to ja juz waruję na Dogomanii :D :D :D i ściskam mocno kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Ja też..... Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Z tych emocji nie mogłam się zalogować ale jakoś poszło jak widać. Teraz możecie już odpuścić :thumbs: Mamy: :baby: -dziewczynkę :baby: -dziewczynkę i koniec na tym. Mamuśka Melaśka trochę zjadła :eating: a teraz śpi :sleeping: razem z dziećmi. ________________________________________ Pozdrawiam wszystkich trzymających :thumbs: Violonczela Quote
BiBi Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Wreszcie i ja dotarłam na forum :D :D :D Gratulacje dla Melasi i jej pańci :thumbs: :laola: Quote
Sonya-Nero Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 DWIE DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buźki od tatusia :buzi: Gratulacje!!!!!!!!!!!!! :new-bday: A napisz coś o nich więcej, czy są małe czy duże, bo są chyba czarne :wink: Quote
Alfa1 Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Gratulacje dla mamuśki !!!!!!!!!!! :multi: A w domu dalej babiniec........... :kciuki: :D Quote
carotina Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 wielkie gratuacje :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: Quote
Karka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Gratulacje dla mamusi :laola: Za dziewczynki :BIG: Ale musza być śliczne czarne :angel: Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Szybciutko uzupełniam szczegóły. Zaczęło się od wczorajszego telefonu do weta. On "przerażony" że wypadnie to w Wigilię użył zapewne swojej telepatycznej mocy no i zaczeło się dzisiaj ok.11. Muszę Wam wspomnieć o bardzo ważnym facecie - to mój syn. Marcin od poniedziałku cały czas siedzi w domu z Melasią. Został przeze mnie przeszkolony co do porodu i jak widać świetnie sobie poradził (odcinał sam pępowiny). Ja niestety musiałam być w pracy a w związku z tym na podwójnym stresie. Ok.13:30 urodziła pierwszą dziewczynkę a po 20 mim. następną. Tak mieszałyśmy na dogomani kolory a tu po raz kolejny urodziły mi się czarne myszki. Żadnego rozweselającego akcentu tylko ciemność :o ________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Dziewczyny ważą 22 i 20 dag nie źle prawda :question: Jeszcze raz wszystkim dziękuję za duchowe wsparcie oraz za gratulacje. ________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Karka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 No to dla bardzo dzielnego faceta :BIG: teraz niech się pięknie rosną jak moje :wink: No i czekamy trzymając :thumbs: na kolejne świąteczne :baby: Quote
Alfa1 Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Gratulacje dla Marcina,jestem pełna podziwu,wspaniały chłopak!!!! A co do akcentu :lol: to masz dwa i to dziewuszki. :D ________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Alfa1 Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 . Muszę Wam wspomnieć o bardzo ważnym facecie - to mój syn. Marcin od poniedziałku cały czas siedzi w domu z Melasią. Został przeze mnie przeszkolony co do porodu i jak widać świetnie sobie poradził (odcinał sam pępowiny). Gratulacje dla Marcina,jestem pełna podziwu,no,no, :klacz: :D Quote
Sonya-Nero Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Gratulacje dla takiego zdolnego położnika :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Gina&Tiger Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Gratulacje :D dla Meli ,swoją drogą to bardzo liczny miot :wink: (Violonczeli mąż stwierdził że u nich liczy się jakość nie ilość :P ) Velvia teraz na was kolej ,co ta Amelka sobie myśli ???Pogadaj z nią poważnie ,bo my też zamiast kleić pierogi to zagladamy tu co chwilę .Zwłaszcza ,że mój komputerek jest trochę chory i strasznie długo myśli To i tak cud ,że dzisiaj udało mi się tu dostać. Profilaktycznie życzę wszystkim pudlarzom i nie tylko zdrowych ,pogodnych i spokojnych świąt(obawiam się ,że mogę stracić na chwilę z wami łącznosc ) Velvia powodzenia! Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Dzięki za gratulacje, a zwłaszcza te dla mojego syna. Właśnie mu pokazałam Wasze słowa uznania a on aż się :oops: w końcu nie codziennie zostaje się położnikiem mając 14 lat. U nas wszystko wporządeczku, tylko Monetka popada w depresje. Czuje się odrzucona przez mamuśkę i teraz ja muszę poświęcać prawie całą uwagę. Velvia teraz na chuchałam w ręce i trzymama za Twoją Amelkę :thumbs: Mam nadzieję że pozwoli Wam spędzić spokojnie święta a potem do roboty i postara się ja Melasia bez zbędnych kłopotów rozwiązać problem. ________________ Violonczela :x-mas: www.lindeza.webpark.pl Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A w domu dalej babiniec........... :kciuki: :D Nasi górą :laola: _____________ Violonczela :x-mas: www.webpark.pl Quote
IraKa Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 :sweetCyb: Gratulacje dla powiększonej rodzinki!!! :sweetCyb: Jakiś wysyp kobitek u wszystkich w tym roku :hmmmm: Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Dzięki za gratulację. Jak tylko będę miała dostęp do aparatu to pstryknę zdjątko i zaraz Wam pośle, a teraz to już idę :sleep2: ______________ Violonczela :hand: www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Czekamy z niecierpliwością na pierwsze zdjęcia dziewczynek :D :D i przekazujemy gratulacje ze Swarzędza i z Katowic (Iwona od mojego Ti Amo) :D Quote
Recommended Posts