Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak się cieszę.Wiedziałam ,że będzie dobrze.

Szkoda że nie mogę uczestniczyć na forum razem z Wami przy tych niezwykły wydarzeniu Melasiki.

Muszę iść do pracy Wrócę tu po północy ,mam nadzieję że wszystko będzie okey.Wszystkiego dobrego dla mamuśki i dzieciaczków. :P

Posted

Z tych emocji nie mogłam się zalogować ale jakoś poszło jak widać.

Teraz możecie już odpuścić :thumbs:

Mamy:

:baby: -dziewczynkę

:baby: -dziewczynkę

i koniec na tym.

Mamuśka Melaśka trochę zjadła :eating: a teraz śpi :sleeping: razem z dziećmi.

Pozdrawiam wszystkich trzymających :thumbs:

Violonczela

Posted

DWIE DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buźki od tatusia :buzi:

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!

:new-bday:

A napisz coś o nich więcej, czy są małe czy duże, bo są chyba czarne :wink:

Posted

Szybciutko uzupełniam szczegóły.

Zaczęło się od wczorajszego telefonu do weta. On "przerażony" że wypadnie to w Wigilię użył zapewne swojej telepatycznej mocy no i zaczeło się dzisiaj ok.11. Muszę Wam wspomnieć o bardzo ważnym facecie - to mój syn. Marcin od poniedziałku cały czas siedzi w domu z Melasią. Został przeze mnie przeszkolony co do porodu i jak widać świetnie sobie poradził (odcinał sam pępowiny).

Ja niestety musiałam być w pracy a w związku z tym na podwójnym stresie.

Ok.13:30 urodziła pierwszą dziewczynkę a po 20 mim. następną.

Tak mieszałyśmy na dogomani kolory a tu po raz kolejny urodziły mi się czarne myszki. Żadnego rozweselającego akcentu tylko ciemność :o

Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted
. Muszę Wam wspomnieć o bardzo ważnym facecie - to mój syn. Marcin od poniedziałku cały czas siedzi w domu z Melasią. Został przeze mnie przeszkolony co do porodu i jak widać świetnie sobie poradził (odcinał sam pępowiny).

Gratulacje dla Marcina,jestem pełna podziwu,no,no, :klacz: :D

Posted

Gratulacje :D dla Meli ,swoją drogą to bardzo liczny miot :wink: (Violonczeli mąż stwierdził że u nich liczy się jakość nie ilość :P )

Velvia teraz na was kolej ,co ta Amelka sobie myśli ???Pogadaj z nią poważnie ,bo my też zamiast kleić pierogi to zagladamy tu co chwilę .Zwłaszcza ,że mój komputerek jest trochę chory i strasznie długo myśli To i tak cud ,że dzisiaj udało mi się tu dostać.

Profilaktycznie życzę wszystkim pudlarzom i nie tylko zdrowych ,pogodnych i spokojnych świąt(obawiam się ,że mogę stracić na chwilę z wami łącznosc )

Velvia powodzenia!

Posted

Dzięki za gratulacje, a zwłaszcza te dla mojego syna. Właśnie mu pokazałam Wasze słowa uznania a on aż się :oops: w końcu nie codziennie zostaje się położnikiem mając 14 lat.

U nas wszystko wporządeczku, tylko Monetka popada w depresje. Czuje się odrzucona przez mamuśkę i teraz ja muszę poświęcać prawie całą uwagę.

Velvia teraz na chuchałam w ręce i trzymama za Twoją Amelkę :thumbs:

Mam nadzieję że pozwoli Wam spędzić spokojnie święta a potem do roboty i postara się ja Melasia bez zbędnych kłopotów rozwiązać problem.

Violonczela :x-mas:

www.lindeza.webpark.pl