aneta Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Z tego co wiem to termin był tuż tuż - a może już Sonya Nero znasz rozwiązanie :question: :question: :question: :question: :question: Quote
velvia Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Z tego co wiem to termin był tuż tuż - a może już Sonya Nero znasz .Wszyscy tu czekamy i trzymamy kciuki :hand: Quote
Sonya-Nero Posted December 19, 2004 Author Posted December 19, 2004 No, niestety też nie wiem co u VIOLONCZELI :question: i też czekamy z niecierpliwością na jakieś wieści :D Ponieważ szwankuje mi priv :roll: , zupełnie nie wiem czemu nie mogę wysyłać wiadomości, to napiszę tylko tyle, że z BiBi polubiłyśmy taniec co się nazywa :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: i wiem... :D Quote
Sonya-Nero Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 To jest mój pięćsetny post, ale ze mnie grafoman :lol: :user: Quote
Violonczela Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 :Pochwal się czy już coś wiesz ,o dzieciaczkach u Violonczeli. :baby: Cały czas czekamy. Ja siedzę jak na szpilkach w pracy a mój syn przy Melce. Trzymajcie kciuki bo już się bardzo denerwuję :crazyeye: ___________ Violonczela Quote
Violonczela Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 To jest mój pięćsetny post, ale ze mnie grafoman :lol: :user: Gratulacje, tak trzymaj :thumbs: Może i ja kiedyś taki wynik osiągnę, a narazie chciałabym uzyskać chociaż jedną łapkę. ___________ Violonczela Quote
Sonya-Nero Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 Oj trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
velvia Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Violonczela. Co u Was,Sonya zasiala wczoraj niepokoj. :roll: Quote
Violonczela Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Violonczela.Co u Was,Sonya zasiala wczoraj niepokoj. :roll: Mój syn siedzi w domu i pilnuje. Właśnie dzwoniłam i tylko po moim wyjściu zaczeła dyszeć ale teraz jest spokój pewnie czeka jak wrócę z pracy. Nawet nie mogę pisać bo trudno mi zebrać myśli. Jak tylko przeczytałam że pamiętacie i trzymacie :thumbs: to jest mi o wiele lepiej. ____________________ Pozdrawiam Violonczela :o Quote
velvia Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Jest z Tobą i trzymam mocno kciuki. Nas czeka to samo za kilka dni. :kciuki: A swoją drogą jakie mądre te nasze mamuśki :lol: Quote
BiBi Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Ja też trzymam :thumbs: chociaż ostatkiem sił, bo chyba zmogła mnie grypa żołądkowa :evil: Quote
Violonczela Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Ja też trzymam :thumbs: chociaż ostatkiem sił, bo chyba zmogła mnie grypa żołądkowa :evil: Dzięki za :thumbs: Wracaj szybciutko do zdrowia bo święta zapasem i szkoda patrzeć na to co będzie na stole wtedy gdy żołądek odmawia. Ja grypy nie mam ale mój żołądek jest całkiem skręcony tak samo moje myśli. Mam nadzieję, że to przeżyję :wallbash: ______________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
aneta Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 I ja także czekam - Violonczela pisz jak tylko się zacznie - chociaż znając siebie to będziesz wpatrzona tylko w Melasie. Trzymam za Was. Quote
Violonczela Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 W dalszym ciągu jesteśmy w ciąży :cry: ______________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Violonczela Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 I ja także czekam - Violonczela pisz jak tylko się zacznie - chociaż znając siebie to będziesz wpatrzona tylko w Melasie.Trzymam za Was. Kiedyś odebrając porod byłam tak zakręcona że patrze urodził sie najpierw piesek potem suczek i znowu piesek, a że wszystko było wporządku to poszłam spać. Wtedy zależło mi na suczce bo miała zostać w domu.Jak tylko wstałam to pierwsze co chciałam dokładniej przyjrzeć się mojej dziewczynce i co biorę jednego dzidziusia chłopiec drugi - chłopiec, trzeci - chłopiec. Zamiast suczka miałam Trzech Muszkieterów. Chyba ta moja wielka ochota na dziewczynkę spowodowała, że w chłopcach też widziałam suczki :lol: :lol: :lol: ________________ Violonczela Quote
Sonya-Nero Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 W dalszym ciągu więc trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
BiBi Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Wracaj szybciutko do zdrowia bo święta zapasem i szkoda patrzeć na to co będzie na stole wtedy gdy żołądek odmawia. Dziękuję za zyczenia powrotu do zdrowia, bardzo by się przydało, chociażby ze względu na święta. Nie chciałabym tylko siedzieć i patrzeć na innych jak się zajadają :D Quote
Alfa1 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ja przez trzy dni myślałam,że mam dziewczynkę,a to niestety był czwarty chłopak,do dziś nie wiem jak mogłam się pomylić. :roll: Quote
Frosh Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Wesołych świąt dla wszystkich dużo maluszków dla Violonczeli. :x-mas: My wyjeżdzamy do Poznania na świeta i nie bedzie mnie na necie przez tydzień. :( A wiec pozdrawiamy wszystkich i trzymamay kciuki za Melasię :thumbs: Quote
Violonczela Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ja przez trzy dni myślałam,że mam dziewczynkę,a to niestety był czwarty chłopak,do dziś nie wiem jak mogłam się pomylić. :roll: Widzę że nie jestem osamotniona w tym temacie ale po dzień dzisiejszy jak sobie przypomnę to :oops: ___________ Violonczela Quote
Violonczela Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 W dalszym ciągu więc trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Będziecie mieć straszne odciski od tego trzymania :roflt: :roflt: :roflt: ale trzymajcie dalej, ja przynajmniej czuję się lepiej dzięki temu. Na moje prośby, Melasia coś odpowiada ale nie wiem czy to znaczy że jeszcze nie czas i mam spokojnie czekać czy coś innego. Na pytanie kiedy urodzi, tylko radośnie merda ogonkiem i tajemniczo się uśmiecha. I jak tu zachować spokój :question: ________________ Violonczela Quote
velvia Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Violonczelu Nie jesteś tu sama ,oby nie było tak ża Melasia poczeka na Amelkę i wtedy dopiero będzie się działo. :multi: :laola: Quote
Recommended Posts