Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, niestety też nie wiem co u VIOLONCZELI :question:

i też czekamy z niecierpliwością na jakieś wieści :D

Ponieważ szwankuje mi priv :roll: , zupełnie nie wiem czemu nie mogę wysyłać wiadomości, to napiszę tylko tyle,

że z BiBi polubiłyśmy taniec co się nazywa

:B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

i wiem... :D

Posted

:Pochwal się czy już coś wiesz ,o dzieciaczkach u Violonczeli. :baby:

Cały czas czekamy. Ja siedzę jak na szpilkach w pracy a mój syn przy Melce. Trzymajcie kciuki bo już się bardzo denerwuję :crazyeye:

Violonczela

Posted
To jest mój pięćsetny post, ale ze mnie grafoman :lol: :user:

Gratulacje, tak trzymaj :thumbs:

Może i ja kiedyś taki wynik osiągnę, a narazie chciałabym uzyskać chociaż jedną łapkę.

Violonczela

Posted
Violonczela.

Co u Was,Sonya zasiala wczoraj niepokoj. :roll:

Mój syn siedzi w domu i pilnuje. Właśnie dzwoniłam i tylko po moim wyjściu zaczeła dyszeć ale teraz jest spokój pewnie czeka jak wrócę z pracy.

Nawet nie mogę pisać bo trudno mi zebrać myśli.

Jak tylko przeczytałam że pamiętacie i trzymacie :thumbs: to jest mi o wiele lepiej.

Pozdrawiam Violonczela :o

Posted
Ja też trzymam :thumbs: chociaż ostatkiem sił, bo chyba zmogła mnie grypa żołądkowa :evil:

Dzięki za :thumbs:

Wracaj szybciutko do zdrowia bo święta zapasem i szkoda patrzeć na to co będzie na stole wtedy gdy żołądek odmawia.

Ja grypy nie mam ale mój żołądek jest całkiem skręcony tak samo moje myśli. Mam nadzieję, że to przeżyję :wallbash:

Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted
I ja także czekam - Violonczela pisz jak tylko się zacznie - chociaż znając siebie to będziesz wpatrzona tylko w Melasie.

Trzymam za Was.

Kiedyś odebrając porod byłam tak zakręcona że patrze urodził sie najpierw piesek potem suczek i znowu piesek, a że wszystko było wporządku to poszłam spać. Wtedy zależło mi na suczce bo miała zostać w domu.Jak tylko wstałam to pierwsze co chciałam dokładniej przyjrzeć się mojej dziewczynce i co biorę jednego dzidziusia chłopiec drugi - chłopiec, trzeci - chłopiec. Zamiast suczka miałam Trzech Muszkieterów.

Chyba ta moja wielka ochota na dziewczynkę spowodowała, że w chłopcach też widziałam suczki :lol: :lol: :lol:

Violonczela

Posted

Wracaj szybciutko do zdrowia bo święta zapasem i szkoda patrzeć na to co będzie na stole wtedy gdy żołądek odmawia.

Dziękuję za zyczenia powrotu do zdrowia, bardzo by się przydało, chociażby ze względu na święta. Nie chciałabym tylko siedzieć i patrzeć na innych jak się zajadają :D

Posted

Wesołych świąt dla wszystkich dużo maluszków dla Violonczeli. :x-mas:

My wyjeżdzamy do Poznania na świeta i nie bedzie mnie na necie przez tydzień. :(

A wiec pozdrawiamy wszystkich i trzymamay kciuki za Melasię :thumbs:

Posted
Ja przez trzy dni myślałam,że mam dziewczynkę,a to niestety był czwarty chłopak,do dziś nie wiem jak mogłam się pomylić. :roll:

Widzę że nie jestem osamotniona w tym temacie ale po dzień dzisiejszy jak sobie przypomnę to :oops:

Violonczela

Posted
W dalszym ciągu więc trzymamy kciuki

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Będziecie mieć straszne odciski od tego trzymania :roflt: :roflt: :roflt: ale trzymajcie dalej, ja przynajmniej czuję się lepiej dzięki temu.

Na moje prośby, Melasia coś odpowiada ale nie wiem czy to znaczy że jeszcze nie czas i mam spokojnie czekać czy coś innego.

Na pytanie kiedy urodzi, tylko radośnie merda ogonkiem i tajemniczo się uśmiecha.

I jak tu zachować spokój :question:

Violonczela