Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
no prawie tylko jeszcze brakuje mi na przykłąd Sonya-Nero napisał

a do tego musisz nacisnąć klawisz "cytuj", który jest pod odpowiedzią którą chcesz cytować :D

Posted

Widzę ,że miejsca do wypoczynku macie konkretne jeśli chodzi o morze.

Dębki ,Jastarnia no no .Pozwolę sobie zaproponować nieco tańsze miejsce

,mam na myśli Rewę .Nie ma tam pelnego morza (zatoka)ale klimat kurortowy ,pełno knajpek ,imprez, smażonych rybek.Wsponiałe łąki do spacerków.Najlepiej spytajcie Velvię 8)

Posted

Nie przepadam za wypoczynkiem nad morzem /za dużo wody/,ale w Rewie jest SUPER!Potwierdzam byłam jest fantastycznie musicie koniecznie tam być.Gośka jest mi bardzo przykro z powodu Mercedes :(

Inczej gdy odchodzą stare psy ,wtedy jesteś pogodzony.

Jeszcze raz bardzo mi przykro mam kasetę z klubówki piękny pies.

Posted

Ja też generalnie wolę chyba jeziora, ale moim dzieciom bardzo dobrze robi klimat nadmorski, a to przyznacie jest chyba ważne.

Po drugie zawsze marzyłam aby być z psem nad morzem aby pobiegał po plaży, jak widziałm takie pieski to żal mnie ściskał, ze nasza Birma została we Wrocławiu. A były to czasy panieńskie brak samochodu i funduszy itp.

Czy wasze pieski znajdują coś pod choinką :question:

Moja Birma zasze znalazła jakąś zabawkę czy kość.

Posted

U mnie wszystkie zwierzaczki dostają osobne prezenty, w tym roku znowu będzie czekało kilka prezencików pod choinką dla 5 pudelsów :D , tacy z nich szczęściarze :x-mas: :x-mas: :x-mas:

A potem zaczyna się wzajemne podkradanie zabawek i zeżeranie na wyścigi jadalnych prezentów.