Sonya-Nero Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 :new-bday: dla babusi Korusi :new-bday: :BIG: :tort: ona taka malutka przy dzisiejszych miniaturkach :D Quote
Sonya-Nero Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 Tak patrzę na to zdjęcie :hmmmm: :talker: i ja tu widzę sześć pudli a nie jednego :wink: :D Quote
Alfa1 Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 To było z mojej strony wiiielkie nie zrozumienie,bo i ja często odmieniam imię suni ,że można by zrozumieć że chodzi o pieska. więc jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu urodzin Korusi. :BIG: Swoją drogą dziwiła mnie trochę płeć męska,ale myślałam,że mi coś umknęło. Co do ilości szczeniąt sie nie wypowiadam bo i jak ale życzę tego samego co życzy sobie Violonczela. Quote
BiBi Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTKI :new-bday: :tort: A gdzie Melasia na swoim pierwszym zdjęciu ma oczy? Czyżby ścisnęła je z przerażenia :wink: Quote
aneta Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Przyłączam się do życzen :) I idę spać...... Quote
Violonczela Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 To było z mojej strony wiiielkie nie zrozumienie,bo i ja często odmieniam imię suni ,że można by zrozumieć że chodzi o pieska.więc jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu urodzin Korusi. :BIG: Nic się nie stało ja Korcię nazywam np. Korek to jest b.pieszczotliwie,ale dalej jest dziewczynką.Wiem, że to jest mylące. Dzięki za życzenia. Wiek dość poważny ale jak zobaczy psiego - faceta to wtedy ma ok.3 lata i wcale nie boli kręgosłup. Można pęknąć ze śmiechu jak ona się zaleca :lol: ____________ Violonczela Quote
Violonczela Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia dla Korusi, no i za trzymanie :thumbs: za nasze owocne i bez problemowe rozwiązanie. Teraz to juz naprawdę idę :sleep2: ___________ Violonczela Quote
Olle Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Witam po dłuższej nieobecności wszystkich pudlarzy. Napisałam wczoraj w nocy nową wiadomość i niestety została usunięta jako reklama zgodnie z regulaminem. Potraktowano to jako reklamę moich szczeniąt. :nono: Dopiero się uczę więc napewno będę jeszcze robiła błędy. Właściwie wiadomość pisały moje szczeniaczki, chciały się pochwalić, że mają urodziny :tort: , że już chodzą i szczekają, gdy tm czasem inne mamy czekają na szczęśliwe rozwiązanie. Chciały się również również pokazać się na zdjęciu, ale niestety Ich Pani nie umie tego zrobić :Help_2: i prosi dogomaniaków o radę. Pa! pa! do zobaczenia na ekranie w naszej rasie. :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Olle Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Fajnie to wyszło nawet mi się to podoba :laola: Quote
Alfa1 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Gratuluję osiągnięcia poważnego wieku czterech tygodni i życzę Emilce oraz jej rozbrykanej piątce WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. :BIG: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Quote
Sonya-Nero Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 A oto maluchy Olle w poważnym wieku :wink: czterech tygodni :D : :D :D :D :new-bday: wszystkiego najlepszego - maluchy :new-bday: Quote
carotina Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 ale macie tu śliczne maluszki :lilangel: Olle gratulacje :lol: zwłaszcza ta czekoladka mi się bardzo podoba :angel: :new-bday: :new-bday: Quote
Olle Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Dzięki Sonya Nero za wstawienie zdjęć. Czasem przydaje się przybrana ciocia. :hand: Quote
Sonya-Nero Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Pewnie, że czekoladka super a raczej czekoladek :wink:, zwłaszcza, że na urodzenie się kolejnego pudla brązowego w Polsce trzeba było czekać ładnych parę lat... i taka niespodzianka po dwóch czarnych rodzicach :D Quote
Gośka Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Oj ten czekoladek jest naprawde fantastyczny, a ja od tak dawna marze o czekoladce, szkoda ze to chlopak, jak dokupie jeszcze jednego przedstawiciela meskiego to bede zupelnie zdominowana przez chlopow :lol: Quote
velvia Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Olle. Fantastyczne dzieciaki.a tan czekoladek super!!!!! Moje marzenie ten kolor,bardzoa pasowałby do moich morelek. Wszystkiego najlepszego dla mamuśki i dzieciaczków.Rośniemy w siłę. :new-bday: :BIG: Quote
JustynaJK Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 super!a czekoladek faktycznie wyróżnia się z tłumu Quote
Olle Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Dziękuję wszystkim za pozdrowienia i gratulacje. Bardzo mnie cieszy, że maluchy Wam się podobają. Ale wychowanie ich do 4 tygodni nie było łatwe, zwłaszcza przy czterech sprawnych sutkach. Na wystawy dobrze jest mieć głęboką klatkę piersiową, do karmienia jednak nie jest dobrze jak sutki są umiejscowione na żebrach. Ale po wielu nieprzespanych nocach i dokarmieniu co 2... 3... 4... godziny udało mi się odchować cały miot. Tyle dzieciaków nie miałam nawet przy miniaturach. Teraz tylko trzeba im znaleźć nowe domy, co nie będzie łatwe, bo wszyscy potencjalni kupcy chcą dzewczynki, a ja mam aż 4 chłopców. :confused: Quote
aneta Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Szczeniaczki są śliczne, brąz - to również moje marzenie dlatego oprócz pieknej postury podobało mi się w Patashonie i Vero posiadanie brązowych dzieci :) Tylko u mnie nic nie wyszło :cry: Wszystko czarne :cry: Quote
Alfa1 Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Oj,tak Patashon dawał brąz ,zwłaszcza z Bajką BiBi dał chyba najwięcej brązowych szczeniaków. :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Quote
Gośka Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Hmm, no wlasnie jak to jest ze jak sa same chlopaki to wszyscy zainteresowani sa dziewczynami, a jak sie urodza same dziewczyny to nagle wszyscy chca tylko chlopakow :roll: Quote
Alfa1 Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Tak to już jest,ironia poprostu. :evil_lol: Quote
Sonya-Nero Posted December 17, 2004 Author Posted December 17, 2004 ...albo strasznie się dopytują o szczeniaki akurat gdy ich nie ma.... Quote
aneta Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Normalne- ludzie zawsze chcą tego czego nie ma :lol: U mnie to samo- im bliżej szczeniaków tym mniej telefonów o maluchy, jak sa sunie to chcą psy, jak sa malutkie to chcą najlepiej średniaki, jak są spore to szukaja jak najmniejszych. Quote
Frosh Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Nie straszcie mnie. Nasza oczykiwana suczka jest już w brzuszku u swojej mamusie, a przynajmniej tam być powinna. My koniecznie chcemy suczkę jak się sprawdzą wasze przepowiednie to bedą same pieski i co wtedy.... :cry: A na kolejny miot pudla dużego czarnego trzeba będzie czekać i czekać :cry: Mam jeszcze jedno pytanie ale boję sie trochę je zadać :hmmmm: no nic zaryzykuję :roll: Czy uważacie, że każdego szczeniaka trzeba w przyszłości wystawiać :question: My z mężem raczej skłaniamy się do posiadania psa tylko jako przyjaciela nie chcemy go rozmnażać ani biegać na wystawy i nie chodzi nawet o to, ze nam sie to nie podoba ale o brak czasu na jeżdzenie po różnych miastach (dwoje małych dzieci). Woliimy ten czas spędzać na wyjazdy z psem do lasu i inne wycieczki . Od razu mówie, ze nie chcę sie nikomu narażać. Quote
Recommended Posts