Sonya-Nero Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 No wreszcie... :D Gina wygląda super w nowej fryzurze... a jak dogadują się ze świnką morską? Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Dogadują się świetnie .Świnia to świetne zwierzę ,tylko trochę przymałe na szalone zabawy moich "wafli" Quote
velvia Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Witaj Sonya i Gina&.Tiger Jak tak dalej pójdzie to nie będę miała na chleb. Niech no tylko moja suka urodzi to zasypię was zdjęciami,nie tylko mojego inwentarza.Narazie jestem naetapie porodu itp...... Jutro idziemy do specjalisty .Dziękuję Sonya za wskazówki cenne jeszcze poproszę jak coś Ci się przypomni. :nono: Quote
Sonya-Nero Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 :D Zanim mój Wet przyjechał (z drugiego miasta, 15 minut jazdy) zdążyły mi wyskoczyć dwie dziewczynki, przyprawiając mnie o zawał serca... bo nie wiedziałam jak je wydobyć z pęcharza! a co z pępowiną!, a dlaczego druga się już pcha jak ja nie mogę sobie poradzić z jedną! ratunku! A dlaczego Nata nic nie robi przy szczeniakach? :D :D :D A może posłuchamy osób bardziej doświadczonych ode mnie? Quote
velvia Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Jak Wam poszło Wels.Karka się chwaliła :question: Quote
aneta Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Czekam na zdjątka maluszków i trzymam za Was :):):):) Quote
Sonya-Nero Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 Jak Wam poszło Wels.Karka się chwaliła :question: Wyniki napisałam na zdjęciach :D , Lucky i Bercik tylko doskonałe :evil: :cry: . Ale miłym zaskoczeniem była dla mnie Tatiana, mimo, że ma niezbyt wystawową fryzurę obecnie, w walce o CACIB pokonała dwie konkurentki :D :D :D ... pokonała je swoim ruchem. Bardzo, bardzo się cieszę :D Quote
velvia Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Bardzo ,poproszę kadrę doświadczoną.Dzisiaj zadzwonił facet z polecenia od Marysi Złocisty Jastrun ,zainteresowany mojimi dziećmi. Muszę wiedzić jak najwięcej mam już zaklepaną akuszerkę. : :baby: Quote
Alfa1 Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Pewno jestem z tej kadry doświadczonych lecz z pisaniem kiepsko, tylko dwa palce w użyciu,ale są sprawniejsze osoby. :baby: Quote
aneta Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 A o co poszło? Czyzby ktoś znowu uważał, że miniatura to ma byc przerośnieta toya??? Quote
Sonya-Nero Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 Wzrost był w porządku. Niby poszło o klatkę, niby o to że nie jest w czeskich rękach. Po prostu "czeski film" :D BOBa w miniaturach miała jego przyrodnia siostra, bez komentarza... Quote
aneta Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Rozumie Sabadiana- to tylko zazdrość, ze Czesi sprzedali za dobre psy za granicę 8) Quote
Sonya-Nero Posted December 8, 2004 Author Posted December 8, 2004 :tort: Dzisiaj nasz Lucky skończył dwa latka.... tak szybko to przeleciało a przecież całkiem niedawno Lucky był takim słodkim, rozkosznym szczeniaczkiem... :new-bday: Quote
Karka Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Dla Lucki'ego :new-bday: :tort: :BIG: Niechaj przynosi wiele wiele wspaniałych chwil swoim dwóm pańciom! Quote
Frosh Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Witam! Jestem nowym zarejestrowanym użytkownikiem. Wczoraj do nocy czytałam wszystkie strony o pudlach w tym forum i trochę tego jest. Ja co prawda jeszcze nie mam psa ale muszę sie pochwalić, ze już mam zamówioną suczkę z Hodowli Szemrowicki Dworek oczywiście pudla dużego czarnego i nie mogę się doczekać. Matka mojego szczeniaczka jest juz pokryta w Pradze i mam nadzieję, ze urodzą się też suczki. :D Quote
velvia Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Witam Frosh. Cieszę się że jest nas coraz więcej.Ja też niedawno dołączyłam. :D Quote
Gina&Tiger Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Ale będzie pudli na ringach ,jak za dawnych czasów.Czyżby renesans rasy??? :ylsuper: Quote
velvia Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Miło że jesteś,kto Ciebie nauczył robić takie zdjęcia :question Byliśmu dzisiaj u specjalisty,wszystko jest dobrze!!!!! Teraz tylko czekać. :P Quote
IraKa Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Wszystkiego dobrego dla najsympatyczniejszego i najbardziej całuśnego bruneta :wink: jakiego miałam okazję poznać a dla właścicielek jeszcze wielu sukcesów wystawowych. Witaj Frosh - nie możesz się już doczekać, wcale się nie dziwię. Mam nadzieję że czas oczekiwania miło spędzisz w naszym DOBOROWYM BABSKIM towarzystwie. O przepraszam jest Lucky. A możeby go tak na kobitkę :evil_lol: Quote
BiBi Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Dziękuję wszystkim w naszym i Luckiego imieniu :D Sonya-Nero, ucałuj Luckego ode mnie :buzi: I zabaw się z nim w "pozoranta", napewno sie bardzo ucieszy :D :D :D Quote
BiBi Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 O przepraszam jest Lucky. A możeby go tak na kobitkę :evil_lol: Może raczej nie, mam nadzieję, że jeszcze mu się to przyda :wink: Quote
Recommended Posts