Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Sonya i Gina&.Tiger

Jak tak dalej pójdzie to nie będę miała na chleb.

Niech no tylko moja suka urodzi to zasypię was zdjęciami,nie tylko

mojego inwentarza.Narazie jestem naetapie porodu itp......

Jutro idziemy do specjalisty .Dziękuję Sonya za wskazówki cenne jeszcze poproszę jak coś Ci się przypomni. :nono:

Posted

:D Zanim mój Wet przyjechał (z drugiego miasta, 15 minut jazdy) zdążyły mi wyskoczyć dwie dziewczynki, przyprawiając mnie o zawał serca... bo nie wiedziałam jak je wydobyć z pęcharza! a co z pępowiną!, a dlaczego druga się już pcha jak ja nie mogę sobie poradzić z jedną!

ratunku!

A dlaczego Nata nic nie robi przy szczeniakach?

:D :D :D

A może posłuchamy osób bardziej doświadczonych ode mnie?

Posted
Jak Wam poszło Wels.Karka się chwaliła :question:

Wyniki napisałam na zdjęciach :D , Lucky i Bercik tylko doskonałe :evil: :cry: .

Ale miłym zaskoczeniem była dla mnie Tatiana, mimo, że ma niezbyt wystawową fryzurę obecnie, w walce o CACIB pokonała dwie konkurentki :D :D :D ... pokonała je swoim ruchem.

Bardzo, bardzo się cieszę :D

Posted

Bardzo ,poproszę kadrę doświadczoną.Dzisiaj zadzwonił facet z polecenia od Marysi Złocisty Jastrun ,zainteresowany mojimi dziećmi.

Muszę wiedzić jak najwięcej mam już zaklepaną akuszerkę. : :baby:

Posted

Wzrost był w porządku.

Niby poszło o klatkę, niby o to że nie jest w czeskich rękach.

Po prostu "czeski film" :D

BOBa w miniaturach miała jego przyrodnia siostra, bez komentarza...

Posted

Witam!

Jestem nowym zarejestrowanym użytkownikiem. Wczoraj do nocy czytałam wszystkie strony o pudlach w tym forum i trochę tego jest. Ja co prawda jeszcze nie mam psa ale muszę sie pochwalić, ze już mam zamówioną suczkę z Hodowli Szemrowicki Dworek oczywiście pudla dużego czarnego i nie mogę się doczekać. Matka mojego szczeniaczka jest juz pokryta w Pradze i mam nadzieję, ze urodzą się też suczki. :D

Posted

Wszystkiego dobrego dla najsympatyczniejszego i najbardziej całuśnego bruneta :wink: jakiego miałam okazję poznać a dla właścicielek jeszcze wielu sukcesów wystawowych.

Witaj Frosh - nie możesz się już doczekać, wcale się nie dziwię.

Mam nadzieję że czas oczekiwania miło spędzisz w naszym DOBOROWYM BABSKIM towarzystwie.

O przepraszam jest Lucky. A możeby go tak na kobitkę :evil_lol:

Posted

Dziękuję wszystkim w naszym i Luckiego imieniu :D

Sonya-Nero, ucałuj Luckego ode mnie :buzi: I zabaw się z nim w "pozoranta", napewno sie bardzo ucieszy :D :D :D