Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, rozmawiałam o nim niedawno z Pania Lidką ze schroniska i twierdziła, że to miły psiak.. wcale nie aż tak dziki jakby sie wydawało....

może nie jest tak źle z nim?

na to pytanie odpowiedziałby dopiero porządnie dom tymczasowy....

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']nie wiem, czy to jest pies adopcyjny..
O co chodzi z tym stwierdzeniem Aga?? Coś klepnełaś to wyjaśnij do końca.

Dla mnie pies jest bardzo normalny- aż za bardzo na warunki schroniskowe. Co prawda może być problem z zostawaniem samemu w domu, ale to wszystko!

Posted

tak siedzi w 16 pani z schroniska mowila mi ze to bardzo sympatyczny i miły psiaczek chcialabym w niedziele przyjsc do schroniska ale nie mam jak zabardzo sie dowiedziec pracuje do 16 moze jakos mi sie uda wykonac tel ale tam sie dodzwonic jezeli ktos bedzie w schronisku do piatku to bardzo prosze o informacje czy bedzie czynne

Posted

Fredzia:) napisał(a):
tak siedzi w 16

Właśnie zdawało mi się,że na zdjęciu odnośnie innego psiaka(mającego też swój watek)widziałam Dropsika:shake:.Z tego co słyszałam,to 16-stka nie cieszy się tam dobra sławą i psy na własnych łapkach stamtąd nie wychodzą...prawda to?:-(

Posted

wpadlam dzis do schronu na chwil kilka i sobie pogadalam chwile z Dropsem i popatrzylismy sobie w oczy :cool3:
oto on z kolega

A poza tym on tak super potrafi stac jak surykatka zeby cos zobaczyc - zalowalam strasznie ze nie wzielam aparatu tylko tel. robilam foty. A moj telefon jak zolw dziala wiec z foty w wersji surykatki nici. :p

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Apropo tego "kolegi".... On wyglada mi zupelnie na KIssi, ale to niemozliwe, ona jest suczka.:roll::-o Co to za pies??????????????????

Reksiu ktory ten obok Dropsa czy ten psiak na budzie - bo jak to Kikou mnie podsumowala to porobilam foty jakbym byla po %

Wlasnie bylam na stronie Negri i to moze byc Kissi - nie sprawdzalam temu psiakowi nr na szyi a jest w boksie 16

Posted

Jeżeli Kissi nie dawała sobie rady na boskie, to mogli ją przenieść do 16stki, żeby jej nie zagryzły. Z tego co pamiętam to ona była na 14ste, tam gdzie Maja - Majke inne prawie zagryzły.

Posted

Reksiu21 napisał(a):
To co to za agentki na tej 14 stce?
A moze ja przeniesli po sterylce, zeby miala spokoj...

Na 14 to siedzą gówniary- takie kilkumiesięczne i roczne lub półtoraroczne. Najgorsze, bo niewyżyte i zakładają klany. Bardziej łajzowatego boksu nie znam:roll: