Fredzia:) Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pytałam sie też o tego pieska w schronisku nazwany ciapek pani mowila ze jest bardzo przyjazny i mily.Za tydz w sobote zaczynam. zrobie nowe zdiecia i wstawie. Quote
xmartix Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 super;) ja mam schron blisko pracy, może i ja jakiegoś wyprowadzala..hmm, ale ja za to mogę z rana Quote
Fredzia:) Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Zabierz mnie do siebie og�oszenia, anonse w iOferta.pl Quote
kikou Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 xmartix napisał(a):super;) ja mam schron blisko pracy, może i ja jakiegoś wyprowadzala..hmm, ale ja za to mogę z rana no pewnie ....mamy pełno dzikusków... np Tinka.. albo 10letnia czarna, dzika sunia ze Szczecińskiej...miała nawet dwie Panie, które chciały ją wziąć ale jest taka zdziczała, boi sie każdego szmeru....więc oczywiście szanse na dom przepadły...:shake: nikt w sumie nie wie jak Jacuś sie zachowuje....bo oprócz kilku zdięć nikt go nie wyprowadzał..... również Nevio nigdy nie był na spacerze od kiedy został oddany do schronu więc tak naprawde nie wiemy o nim nic oprócz tego, że jest po zmarłym właścicielu..... i tak możnaby opowiadać...... Quote
xmartix Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 to który? :-o eh... mogę we wtorki o 10 do któregoś przyjeżdżać i na godzinkę iść na spacerek napisalam pw zeby off topa dalej nei robić sorki Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 xmartix napisał(a):to który? :-o eh... mogę we wtorki o 10 do któregoś przyjeżdżać i na godzinkę iść na spacerek napisalam pw zeby off topa dalej nei robić sorki offikiem tez go wyciagasz na gore :diabloti: to tak jak podnoszenie ;) Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Prosze Wez mnie stąd chca mnie uspić:( - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 maleńki juz nidługo do soboty pójdziemy na spacerek:) Quote
Justynak Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 W górę pieseczku, już nie długo przyjdzie do Ciebie Ciotka Fredzia i może uda się jej Cię przekonać, że nie wszyscy ludzie są źli... :roll: Quote
Fredzia:) Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 musze kupic dla niego szelki ile on moze miec tak mniej wiecej zebym dobre kupila. Quote
xmartix Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 widzialam go ostatnio, fajny taki wez szelki i smyczkę Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Fredzia:) napisał(a):dropsik na góre Fredzia dziekuje bardzo za spacerki dla Dropsika :) :loveu::loveu::loveu: to taki bidus kochany Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jutro juz dropsik nie bedzie sam:) Oby tylko pani ze schroniska czegos nie wymyslila Quote
Justynak Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Będę trzymała kciuki za pomyślny przebieg wizyty u Dropsika ;). A na jakąś fotorelację z tego wydarzenia będzie można liczyć? :razz: Przydały by się psiakowi jakieś nowe, ładne zdjęcia... :roll: Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Oczywiście że tak będzie bardzo duzo zdieć:) tylko prosilabym o jakas instrukcje wklejania do dogo nie umiem:oops: Quote
Slomka22 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Fredzia:) napisał(a):Oczywiście że tak będzie bardzo duzo zdieć:) tylko prosilabym o jakas instrukcje wklejania do dogo nie umiem:oops: ja zwykle fotosik wykorzystuje - w razie czego przslij to wrzuce w foty Quote
Fredzia:) Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 szkoda ze nie udało mi sie go wyprowadzic:( nie było osoby która by go wyprowadziła byłam go zobaczyć taki malutki mam nadzieje że nastepnym razem sie uda.Patrzyl na nas i merdal ogonkiem razem z jacusiem. Quote
xmartix Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Fredzia:) napisał(a):szkoda ze nie udało mi sie go wyprowadzic:( nie było osoby która by go wyprowadziła byłam go zobaczyć taki malutki mam nadzieje że nastepnym razem sie uda.Patrzyl na nas i merdal ogonkiem razem z jacusiem. szkoda :( :-( Quote
Slomka22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dropsiu biedaku moj - ciotki o tobie pamietaja.... Quote
Recommended Posts