Rahl Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Drops, do góry po nowy, odpowiedzialny domek! :loveu:;) Quote
xmartix Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 melduję się dopiero na wątku teraz.. piesku po domek! Quote
Slomka22 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Drops - alegratka wyrozniona - rozgladaj sie za chata i ladnie sie usmiechaj :) Quote
Justynak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Oj Dropsik gdzież ten Twój dom wymarzony? :roll: Quote
kikou Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Drops musi pojsc gdzies do doswiadczonego domu tymczasowego.... nikt nie wie jaki ten piesek jest naprawde, dlaczego ciagle go oddaja... jesli nikt go nie sprawdzi albo nawet podda moze jakiejs "korekcji" nawet jesli ktos go znowu przypadkiem wezmie ze schronu...moze sie to zle skonczyc jak poprzednie dwa razy...:shake: albo zestarzeje sie w schronisku, az go nie uspia..... Quote
Slomka22 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kiokou prosze mi tu zlego losu Dropsowi nie wrozyc :mad::mad::mad::angryy: Znajdzie dobra chate i juz! Quote
Reksiu21 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tylko gdzie taki dom znalezc, jak nawet ze znalezieniem normalnego sa problemy...:shake: Quote
Slomka22 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja sie codziennie rozgladam - moze wypatrze :) a tak powaznie to trzeba wierzyc bo marzenia i cuda sie spelniaja Quote
kikou Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Reksiu21 napisał(a):Tylko gdzie taki dom znalezc, jak nawet ze znalezieniem normalnego sa problemy...:shake: może u Ciebie?;) Quote
Reksiu21 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wiesz ile psow juz czeka na wyjazd do mnie....:roll: Pozatym moim glownym celem jest wyciagniecie psow ktore sa tam najdluzej, bo takie maja najmniejsze szanse, lub te ktore maja byc poddane eutanazji. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 czuje sie na swoj sposob odpowiedzialna za tego psa, w koncu ja przytaszczylam go do schronu. z drugiej strony na tej wiosce pewnie zostalby zaciupany .. :shake: efekt blakania sie tam- dziura w brzuchu :shake: moze sie uda.. watpie , ale nadzieja zawsze umiera ostatnia jak to sie mowi.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 no tak reksiu.. ale Dropsik tez jest zagrozony :lol: Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 PROSZE POMӯ MI NIE CHCE UMIERAƦlt;img src="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_frown.gif" border="0" alt="" title="" smilieid="11" class="inlineimg" /> darmowe og?oszenia w internecie, bezp?atne og?oszenia drobne, praca og?oszenia. ogłoszenie Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 co jest z ta dogomania nie wychodzi mi adres ogloszenia:( Quote
kikou Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Fredziu.... super, ze zabralas sie za ogloszenia, tego nigdy dosc, dziekujemy!!!:loveu: czytalam gdzies, ze moglabys czasem ewentualnie wyjsc na spacer z jakims schroniskowym psem..... ...mysle, ze Drops bardzo potrzebowalby takich spacerow... w sumie nie do konca wiemy jaki on jest... ludzie go juz dwa razy wyrzucali, panie ze schroniska mowia, ze jest dziki i nie daje sie dotknac.... ja mu raz robilam zdiecia i wprawdzie nie bylo czasu na pieszczoty ale piesek wydal mi sie w miare normalny, skakal i cieszyl sie na spacer, nie bal sie smyczy...tyle ze byl moze bardziej ruchliwy niz inne, bardzo chcial biegac tu i tam...... dlatego do ewentualnej adopcji taka obserwacja i Twoje relacje chociaz z kilku spacerow bardzo by pomogla, lepiej bysmy go poznaly!!! najbardziej dt...ale tego jak na lekarstwo:shake: Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tak pisalam i dalej aktualne. wlasnie myslalam zeby na jakis weeknd wzias go pod obserwacje tylko szkoda go bo znowu ktos go wezmi i odda:(Mam czas codziennie po pracy i co 2 weekend bo niestety szkola;( Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://www.eoferty.com.pl/id94167.html Quote
kikou Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Fredzia:) napisał(a):tak pisalam i dalej aktualne. wlasnie myslalam zeby na jakis weeknd wzias go pod obserwacje tylko szkoda go bo znowu ktos go wezmi i odda:(Mam czas codziennie po pracy i co 2 weekend bo niestety szkola;( do domu nie daja pieskow ze schroniska na dzien czy dwa... ale jesli dasz rade regularnie z nim spacerowac, chociaz raz czy dwa w tygodniu to i tak bardzo duzo da!!!! Piesek nie bedzie dalej dziczal, a Ty nam w koncu opowiesz jaki on jest naprawde.... Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 moge sie nim zająć tylko musiłabym sie z kims umówic kto by mnie oprowadził. Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 kikolu nie wiem czy moje wiadomosci dochodza bo cos z dogo jest nie tak ale nie mam stacjonarnego podaj mi swoj numer stacjonarny albo kom na pw zadzwonie. Quote
Fredzia:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 malutki juz niedlugo sie toba zajme beda z ciebie ludzie:) Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Fredzia nr Kikou znajdziesz w ogloszeniach, ktore robie ;) Quote
Fredzia:) Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kikou napisał(a):do domu nie daja pieskow ze schroniska na dzien czy dwa... ale jesli dasz rade regularnie z nim spacerowac, chociaz raz czy dwa w tygodniu to i tak bardzo duzo da!!!! Piesek nie bedzie dalej dziczal, a Ty nam w koncu opowiesz jaki on jest naprawde.... BYłam dziś w schronisku zawiozłam koce i spytałam sie jak to wygląda z wyprowadzaniem psów i czy wyrażą zgode pani była miła i powiedziała że nie ma problemu. Tylko godz troche nie takie:( bo w tygodniu do 14:( ja pracuje niestety do 15.30 jedyna opcja to weekendy rano.Czyli byłabym co 2 weekend troche to mało. Dziwne to bo gdyby to zmienili byłoby wiecej ludzi do pomocy i szybciej i sprawniej by to szło więcej psów znalazło by domek. A tak te godz masakra:( Quote
kikou Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 lepiej porzadny spacer raz na dwa tygodnie niz wcale.... Quote
Recommended Posts