Slomka22 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Oj Dropsiu cioteczki nad toba pracuja a ja alegratke wyroznilam - najwyzszy czas dom znalezc Quote
Slomka22 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Stalo to biedaczysko dzisiaj w boksie na murku, wiatr wial a on taki chudziaszek... Quote
Fredzia:) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cały czas zastanawiam sie co z nim jest nie tak, że został dwa razy oddany.Bo ja nic nie zauwazylam bardzo przywiazany do pana który opiekuje sie czescia boksow na jego widok sie cieszyl a na nas nie zwracal uwagi. Na spacerku byl grzeczny. Quote
Margolka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Domek dla Dropsika pilnie potrzebny:multi: Quote
kikou Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Cały czas zastanawiam sie co z nim jest nie tak, że został dwa razy oddany.Bo ja nic nie zauwazylam bardzo przywiazany do pana który opiekuje sie czescia boksow na jego widok sie cieszyl a na nas nie zwracal uwagi. Na spacerku byl grzeczny. ale ładne zdięcia!!! Quote
Slomka22 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dropsik jest po prostu przecietnym psiakiem i dlatego nie robi wrazenia na ludziach :( Quote
Margolka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kurcze, jest taki podobny do psiuta mojego wuja...:razz: Quote
Fredzia:) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 czy drops ma allegro ogloszenia: kupe psa eoferty gumtree Quote
xmartix Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dropsik mały wariat był ze mną i z koleżanką dziś na spacerku, jeszcze wzięłyśmy tę suczkę czarną małą wlochatą z 16-tki (milutka totalnie - ma swoj watek?) Drops jak zwykle ADHD ale pozytywne to jest, nie jakoś przeszkadzajace, on tak staje w boksie ze jest prawie na gorze siatki, tzn staje na murku gdzie jest siatka i opiera sie o "drzwi" wyjsciowe, slodko to wyglada, skoczek Quote
Margolka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Oby się małemu poszczęściło i szybciutko znalazł domek:multi: Quote
xmartix Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dropsik też chciał wyjść jak Czupurkę brałam.. :placz::placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Fredzia:)']Cały czas zastanawiam sie co z nim jest nie tak, że został dwa razy oddany.Bo ja nic nie zauwazylam bardzo przywiazany do pana który opiekuje sie czescia boksow na jego widok sie cieszyl a na nas nie zwracal uwagi. Na spacerku byl grzeczny. Właśnie chodzi o to, że ze zdecydowaną większością psiaków schroniskowych jest wszystko w porządku! To ludzie oddający są wadliwi! Quote
Reksiu21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dropsiku, zaniedbalam cie troszke,:oops:, a ty biedulko dalej siedzisz...:shake: Quote
Reksiu21 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Oj, tobie tez by sie przydal jakis DT jak czupurce, zeby zobaczyc jaki naprawde jestes w mieszkaniu.:shake: Quote
Fredzia:) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dropsiku swieta spedzisz w schronie:( Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kto da Dropsikowi w ramach prezentu pod choinkę ciepły domek?:loveu: Quote
Recommended Posts