Fredzia:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 potem dam zdiecie kissi chyba przeniesli do dziewczynek taka podobna ze dziecia Quote
kikou Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 musze dzisiaj ostatecznie zakończyć spory na temat, że Drops nie nadaje sie do adopcji, że jest dziki.... siedziałam dzisiaj dłuższą chwilę w boksie i Drops jest pierwszy, który po prostu cały sie garnie do człowieka, daje sie dotykać, włazi na kolana, a jak nie może na kolana to wspina sie z boku...jest bardzo wylewny...nadstawia główke do głaskania natomiast rzeczywiście jest bardzo taki "rozedrgany", taki mocno rozbiegany, to taki typ że ani na sekundę nie usiądzie spokojnie... wspinał sie dziś nawet na siatke i to dość wysoko... pewnie trzebaby go stale czymś zajmować...żeby się nie nudził. Zdecydowanie nie nadaje sie na wielogodzinne samotne siedzenie w mieszkaniu. I jeszcze jest zazdrosnikiem... bo kiedy inny psiak też nadstawił głowke do głaskania Drops zaatakował i to tak porządnie Quote
Margolka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Przydałby się opiekun, który mógłby poświęcić mu dużo czasu. Może trafi się jakiś młody emeryt, albo człowiek pracy z nienormowanym czasem zajęć zawodowych... Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kikou ja juz tez pisalam ze sie dziwie ze on jest dziki bo ukradkiem tez lekko otworzylam go i sie cieszyl lgnie do czlowieka mordke wystawia ja w pon postaram sie o wyprowadzenie to nie weekend wiec moze beda mialy czas. Quote
Margolka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Domek dla słodkiego Dropsika pilnie potrzebny:multi: Quote
Slomka22 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Dropsie czy Ty moglbys opuscic juz schronisko? w kierunku jakiegos super domu [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e030.gif[/img] ? Domku prosze szybciutko sie zglosic po niego... on tam czeka i wyglda za toba... Quote
Margolka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dropsio prosi ślizcnie o domek:multi: Quote
OLUTKA55 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 asio pechu tylko szczescie dla dropsika:cool1: Quote
Margolka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dropsik pilnie szuka domku na wszystkie pory roku:loveu: Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dropsie jak mam Ci wytlumaczyć, ze dom jest lepszy niz schron. Wiem, ze miales pecha, ale do 3 razy sztuka Quote
Margolka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 On pewnie dobrze wie, że domek to najlepsza rzecz pod słońcem, ale jakoś tak dziwnie mu się plecie w tym psim życiu:shake: Quote
Lionees Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Biedny Dropsik,zapomniały cioteczki o Tobie?:shake: Quote
Fredzia:) Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie zapomnialy Dropsik w góre we wtorek cie odwiedze Quote
Margolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Citeczko, wymiziaj Dropsika od nas, bo my możemy tylko wirtualnie... Quote
Fredzia:) Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bylam dzis na spacerku z nim wogole nie zwraca uwagi na ludzi cieszy sie jak widzi tylko tego pana co mu sprzata. grzeczny na smyczy nie piszczal reagowal tylko na psy ludzie mu sa obojetni. NO i chcial mnie obsikac:mad:W ostatniej chwili uciaklam. Nie jst dziki nie boi sie. Quote
Margolka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Fredzia:) napisał(a):. NO i chcial mnie obsikac:mad:W ostatniej chwili uciaklam. Nie jst dziki nie boi sie. Cioteczko, on chciał Cię tylko oznakować "Nie ruszać, bo ona moja i będę gryzł":diabloti::evil_lol: Quote
Fredzia:) Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Margolka napisał(a):Cioteczko, on chciał Cię tylko oznakować "Nie ruszać, bo ona moja i będę gryzł":diabloti::evil_lol: W miare mozliwosci bede go brala na spacery on byl kastrowany?? bo jak nie to trzeba bedzie go wykastrowac bo on wszytsko obsikuje i moze w domu tez obsikiwal??? bo to az dziwne. Piesek pozatym swietny troche pracy i beda z niego ludzie.jak Marta mi wysle to wkleje jego zdiecia:) Quote
Recommended Posts