Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Witaj Meliso! :p

czyli Haker to piczbul? :evil_lol:

śliczny jest :loveu: dlaczego go jeszcze nie uszczęśliwiłaś kolezanką? :cool3: Kiara czy Tosia by do niego pasowała :evil_lol:

no i gdzie foty? :cool3:

:diabloti:

Posted

Ooo... :D Witamy Ciocię :D
Przez jakiś czas będzie zastój w fotkach Hakerka bo Hakerek ma kontuzje i praktycznie w ogóle nie wychodzimy na dwór tzn wychodzimy ale tylko na siq i qpke :D
Jeżeli chodzi o koleżankę dla Hakerka to Ci powiem że jestm zakochana w Kiarze :loveu: ona jest cudna, taka kochana, delikatna i w ogóle:loveu: ale niestety na ten czas nie mogę mieć drugiego psa, po pierwsze mam za małe mieszkanko a po drugie mama się nie zgadza :-( Ale za rok mam zamiar opuścić rodzinne gniazdko i wtedy na 100% załatwię Hakerkowi koleżankę ;) tyle że wtedy pewnie już Kiary nie będzie, ale to dobrze, ona nie może czekać tak długo na nowy domek :)

Posted

nie zamieniła sie w sunie :sadCyber:

:evil_lol:

wymasuj Hakerka od ciotek :loveu:
jestem pewna, ze będziesz zadowolona jak Haker zyska koleżanke...ja wcześniej nie wiedzialam co trace :evil_lol:

Posted

No ja też jestem pewna że będę zadowolona, ale na razie mogę tylko pomarzyć. Najwcześniej za jakiś rok będzie szansa żebym mogła zaadoptować jakąś sunie.

• 4 weeks later...
Posted

Tengusia napisał(a):
slicznotki sie bawia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Haker dzentelmen trzyma oczywiscie tam gdzie wygodniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo Kora to świniak i na Hakerka burkała, ona lubi łapać za ten sznurek, Hakerek jako, że Kora to baba dawał jej fory:loveu: