idusiek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Hopsaj Rubens - do góry po domek ! Quote
idusiek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 beka .rita wymyślcie coś....plizz, bo mi ręce opadły, gdzie mu domu szukac :-( Quote
rita60 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 idusiek napisał(a):beka .rita wymyślcie coś....plizz, bo mi ręce opadły, gdzie mu domu szukac :-( Sama nie wiem:shake:ja jeszcze mam dwoch takich pechowcow,nawet za granica ich nie chca:-( Quote
idusiek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 rita60 napisał(a):Sama nie wiem:shake:ja jeszcze mam dwoch takich pechowcow,nawet za granica ich nie chca:-( a moze Rubiego by chcieli ?:roll: Quote
rita60 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 idusiek napisał(a):a moze Rubiego by chcieli ?:roll: Nie wiem:shake:mozna sprobowac,jak chcesz podam ci link na PW:roll: Quote
rita60 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 idusiek napisał(a):Możesz? poproszę....:oops: OK ale jutro,bo teraz mam sajgon:evil_lol: Quote
chita Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 czesc,jestesm tu nowa ale postaram sie pomoc,moze wrzuce Rubiego na n-k o ile mozna?zalozylam tam profil moze sie uda.co wy na to ?? Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
idusiek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 a tak mozna na nk ? :cool3: chyba usuną profil ... Quote
idusiek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 dostałam i dzieki;) sorrki ,ale nie mam czasu, zeby się po pupie nawet podrapać...:roll: na pewno sie tym zajmę, tylko muszę miec chwilę...:roll: Quote
rita60 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Malenki pokazuj sie na pierwszej,moze dzisiaj:roll: Quote
rita60 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Rudasku spadłes tak nisko,wskakuj na pierwsza:roll: Quote
idusiek Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ech, bo i ja juz spadłam...w nadziei ...:roll: Quote
beka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 idusiek napisał(a):Rubi na górę ! Ja też go podnoszę..... Quote
idusiek Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 hmmmmmmmmm, ja nic nie powiem, ale chyba będzie dobrze... Rita trzymaj kciuki i nie odważ się puszcza przez kolejny tydzien:cool3: Rubens dzis pojechal do domku- jeżeli okaże się, że nie zje suczki i nie zrobi huraganu w domu - to zostaje ! :multi: Quote
rita60 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='idusiek']hmmmmmmmmm, ja nic nie powiem, ale chyba będzie dobrze... Rita trzymaj kciuki i nie odważ się puszcza przez kolejny tydzien:cool3: Rubens dzis pojechal do domku- jeżeli okaże się, że nie zje suczki i nie zrobi huraganu w domu - to zostaje ! :multi:[/quote] O cholera,jaka wiadomosc:multi:chyba sobie cos golne:cool3:rudzielcu pamietaj,pokochaj suczke i badz grzeczny..prosze,a kciuki beda trzymane:lol: Quote
Jagoda1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Trzymam mocno, mocno, już sobie golnęłam...:evil_lol: Quote
idusiek Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 kurdę takiego posta napisalam i mi zniknał... :angryy: Nieważne: podsumowując- Rubens jeste teraz psem kanapowo- fotelowym:evil_lol: Sunia miala male "ale"- ale jej już przeszło. Rubesn pięknie chodzi na smyczy, pilnuje się właścieli, rozkochał w sobie całą rodzinę :lol: Mają go kastrować i sprawdzać łapkę ( jest coś "nie halo", bo jej nie obciąza po wylatniu się ). Zapowiedzialam się juz na wizyte poadopcyjną, bo chcę swojego ( no juz nie mojego) rudzielca zobaczyc na kanapie jako najszczęsliwszego psa pod słoncem . Quote
rita60 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 No wreszcie doczekał sie nasz kochany rudzielec domku:multi::multi::multi:trzymaj sie malenki i badz kochany:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts