rita60 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Na pierwsza przystojniaku i rozpychaj sie łapami po domek....... Quote
beam6 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rita60 napisał(a):Na pierwsza przystojniaku i rozpychaj sie łapami po domek....... Fajna rada :evil_lol: - ruszaj i dziś :loveu: Quote
idusiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 a tu cisza jak makiem zasiał ...:roll: Terierowcy- czy Rubi jest podobny do teriera pszenicznego ? Quote
beka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ida z tego co pisałaś to Rubens jest duży a pszeniczne są takie do kolan.... Quote
beka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://www.cz-pes.cz/atlas/irish-soft-coated-wheaten-terrier/irish-soft-coated-wheaten-terrier-1.jpg Quote
idusiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 nie taki znowu gigant, do kolan jest - to zdjęcie sprzed strzyżenia jeszcze ;) Quote
rita60 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 idusiek napisał(a):a tu cisza jak makiem zasiał ...:roll: Terierowcy- czy Rubi jest podobny do teriera pszenicznego ? idusiek nie kombinuj:cool3:jest jaki jest,czyli sliczny,ktos musi go pokochac. Quote
idusiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 :oops: nie kombinuje, tylko myślę intensywnie;) Quote
idusiek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Hopsaj Rubi :) Kumpela twierdzi, że on jest pszenicznopodobny- ja sie tego od dzis trzymam :loveu: Quote
agusiazet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 To piękny Rubens nadal nie ma domku??? Zdumiewające! Quote
idusiek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 nie ma ....ale mi z tego powodu nie jest wesolo...:-( Quote
Ola PowerSport Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='idusiek']Ma nieco ponad 3 lata. Niedawno nawet udało mi się namowić na jego strzyżenie.Niestety, w takich warunkach szybko znowu stanie się zaniedbany,bo jest zamknięty w cisanym boksie schroniska, bez kontaktu z człowiekiem........:shake: Rubens marnieje z dnia na dzień... Rubens to pies w typie teriera, ma piękne, złotorude futro. Jest średniej wielkości, sięga do kolana. To niezwykle przyjacielski pies. na widok człowieka natychmiast wprawia w ruch swój ogon, który "ucieka" zza krat. Przytula się do furtki, żeby chociaż na chwilę być blisko człowieka, na którego miłość i zainteresowanie czeka tak długoooo... :-( Jego oczy są niepowtarzalne...mowią za niego "Proszę, zabierz mnie stad.. będę Twoim ukochanym psem, naprawdę! " Świetnie dogaduje się z ludźmi- lgnie wtula się, przymila - niestety gorzej z innymi psami, pewnie dlatego że sam chciałby być ( i mam nadzeję, że w końcu będzie !! ) jedynym, nieowtarzalnym i kochanym psem w rodzinie... Rubens wygladał tak: Potem tak: a teraz wyglada tak - po ostrzyzeniu i kąpaniu: jest na Terierkowie, na cafeanimal, byl w lokalnej gazecie Rozmaitości i został wysłany własnie do Gazety Wyborczej ......... i nadal nikt go nie chce ................:-( Czeka w schronisku... Tracę nadzieję, że ta psina znajdzie domek...nie rozumiem, czemu nikt go nie chce ?!!!!:placz: Proszę- pomóżcie !!!!!!!!!!!!! Witam, Jestem zainteresowana piskiem Rubens Chciałbym dowiedzieć się co ma Rubens ze stawami? i kiedy i gdzie można go zobaczyć? Quote
idusiek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 w sprawie Rubensa - proszę o telefon 600 101 446 Ida Quote
idusiek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 cisza na razie...:roll: Ola PowerSport -dzwon !!! :cool3: Quote
rita60 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Wrzuciłam przystojniaka,na nowy watek o terierach:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121853 Quote
idusiek Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 a oto jak wyglada Rubi dzisiaj ....hmm, trochę futra przybyło, ale to mu tylko dodaje uroku :loveu: Okazuje się, że z łapą też nie jest najlepiej, zgrubienie daje o sobie znać podczas dłuższego biegania....ech...przestaje obciązać łapę, widać, że go boli. trzeba będzie się tym zająć.. tylko jak i za co?:roll: Quote
agusiazet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Rubens jest piękny, czy wznowić mu Allegro? Quote
idusiek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 na razie nie agusiazet - dzięki wielkie ;) Quote
rita60 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Taki piekny piesek,ludzie to chyba slepi sa:cool3: Quote
idusiek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 moze nie tyle slepi co niedowidzący ;) Quote
rita60 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Sliczny rudasku na pierwsza biegnij......... Quote
idusiek Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 beka napisał(a):co ma znaczyć to zmrużone oko???? a nic.. ak mi sie napisało .... Quote
Recommended Posts