rita60 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 idusiek napisał(a):dla nas nie- na uszach bym stanęla ale by pojechał...dla Pana- taka odległość jest nie do pokonania...a co najlepsze, facet brzmiał dość sensownie na poczatku...:-( Beka- Rita- gdzie ja mam go jeszcze wsadzić z ogłoszeniami- gratka, allegro, gumtree, GW - gdzie jeszcze ???? Moze ja jakoś żle piszę, albo źle to robię, że on ma takiego pecha....:-( idusiek to nie twoja wina:shake:to nie pierwszy i pewnie nie ostatni piesek,ktory musi tak długo czekac na domek:-( idusiek,czy u was jest jeszcze ta sunia terier walijski wystawiona na allegro:roll:mam nadzieje,ze juz w domku:roll: Quote
idusiek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 znalazła i to takie zajebisty, ze nie posiadam się z radości. Panstwo mieli identycznego terierka przez 10 lat, ktory niedawno odszedł. Są boscy i będą o nią dbać jak o księzniczkę swoją- jestem tego pewna ! :loveu: A co do Rubiego- to ja uważam ,że on ma po prostu ogromnego pecha ..:placz: a ja razem z nim :roll: Quote
agusiazet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zapomniałam napisać, że Rubens ma Allegro i 2 obserwatorów:) Quote
beka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No to trzymam kciuki by obserwatorzy podjęli właściwą decyzję...;) Quote
idusiek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 dzwoniły do mnie 3 osoby- 1 z Łodzi - powiedzial, że nie przyjedzie... 2 z Krakowa chciała przyjechac ,ale ma drugiego psa i odpada, bo Rubens sie nie dogaduje...3 mieszka pod Warszawą ale nie ma samochodu...i sama nie wie czego chce :roll: takie mam na razie wieści...:-( Quote
rita60 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 idusiek napisał(a):dzwoniły do mnie 3 osoby- 1 z Łodzi - powiedzial, że nie przyjedzie... 2 z Krakowa chciała przyjechac ,ale ma drugiego psa i odpada, bo Rubens sie nie dogaduje...3 mieszka pod Warszawą ale nie ma samochodu...i sama nie wie czego chce :roll: takie mam na razie wieści...:-( No to jestesmy w punkcie wyjscia:-(ech ci ludzie:angryy: Quote
idusiek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ech, czemu masz rację rita60.... ?:-( Quote
beka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Trzymamy kciuki niezmiennie. to pieny pies. W końcu znajdzie dom... Quote
rita60 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cioteczki zapomniały o złotym chłopaku:roll: Quote
idusiek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 nikt nie zapomnial:oops:szkolenie mialam.. Quote
rita60 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 idusiek napisał(a):nikt nie zapomnial:oops:szkolenie mialam.. Wiem idusiek:lol:a chociaz ciekawe to szkolenie:cool3: Quote
idusiek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 możet być:) mam nadzieje, ze w sobotę bede mogła cos napisac ;) Quote
rita60 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 idusiek napisał(a):możet być:) mam nadzieje, ze w sobotę bede mogła cos napisac ;) Ok poczekam:lol: Quote
idusiek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 nici z dobrych wieści ....miałam domek dla rubiego...wczoraj zadzwoniła Pani, że nie przyjedzie, bo jej dzieci nie chcą jej przywieżć z Poznania i się boją ,że jak mają kota- jej dzieci mieszkają obok- to Rubens go zje.....:placz::placz::placz: i tyle z domku nowego.... a mialam juz umowę, dane i wszystko ... Quote
beka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To może zaproponuj innego psiaka, takiego bardziej łagodnego do któw (moja terierka bardzo lubii koty i nic im nie robi...) Rubisiu twój czas jeszcze nie nadszedł Quote
idusiek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Próbowałam ...ale oczywsicie ponoć dzieci tej Pani twierdzą, że jej nie zawiozą...A było tak pięknie....i nawet mnie pouczała, że źle ostrzzony, że on piękny, że miała airedale....ech....kur....:placz: Quote
rita60 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 idusiek napisał(a):Próbowałam ...ale oczywsicie ponoć dzieci tej Pani twierdzą, że jej nie zawiozą...A było tak pięknie....i nawet mnie pouczała, że źle ostrzzony, że on piękny, że miała airedale....ech....kur....:placz: Złotowłosy krolewiczu,ty chyba rzeczywiscie masz pecha:-( Quote
idusiek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Hopaj, moja TY ślicznoto !!!:roll: Quote
Recommended Posts