Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idusiek napisał(a):
dla nas nie- na uszach bym stanęla ale by pojechał...dla Pana- taka odległość jest nie do pokonania...a co najlepsze, facet brzmiał dość sensownie na poczatku...:-(

Beka- Rita- gdzie ja mam go jeszcze wsadzić z ogłoszeniami- gratka, allegro, gumtree, GW - gdzie jeszcze ???? Moze ja jakoś żle piszę, albo źle to robię, że on ma takiego pecha....:-(

idusiek to nie twoja wina:shake:to nie pierwszy i pewnie nie ostatni piesek,ktory musi tak długo czekac na domek:-(
idusiek,czy u was jest jeszcze ta sunia terier walijski wystawiona na allegro:roll:mam nadzieje,ze juz w domku:roll:

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znalazła i to takie zajebisty, ze nie posiadam się z radości. Panstwo mieli identycznego terierka przez 10 lat, ktory niedawno odszedł. Są boscy i będą o nią dbać jak o księzniczkę swoją- jestem tego pewna ! :loveu:

A co do Rubiego- to ja uważam ,że on ma po prostu ogromnego pecha ..:placz: a ja razem z nim :roll:

Posted

dzwoniły do mnie 3 osoby- 1 z Łodzi - powiedzial, że nie przyjedzie...
2 z Krakowa chciała przyjechac ,ale ma drugiego psa i odpada, bo Rubens sie nie dogaduje...3 mieszka pod Warszawą ale nie ma samochodu...i sama nie wie czego chce :roll: takie mam na razie wieści...:-(

Posted

idusiek napisał(a):
dzwoniły do mnie 3 osoby- 1 z Łodzi - powiedzial, że nie przyjedzie...
2 z Krakowa chciała przyjechac ,ale ma drugiego psa i odpada, bo Rubens sie nie dogaduje...3 mieszka pod Warszawą ale nie ma samochodu...i sama nie wie czego chce :roll: takie mam na razie wieści...:-(

No to jestesmy w punkcie wyjscia:-(ech ci ludzie:angryy:

Posted

nici z dobrych wieści ....miałam domek dla rubiego...wczoraj zadzwoniła Pani, że nie przyjedzie, bo jej dzieci nie chcą jej przywieżć z Poznania i się boją ,że jak mają kota- jej dzieci mieszkają obok- to Rubens go zje.....:placz::placz::placz: i tyle z domku nowego.... a mialam juz umowę, dane i wszystko ...

Posted

To może zaproponuj innego psiaka, takiego bardziej łagodnego do któw (moja terierka bardzo lubii koty i nic im nie robi...)
Rubisiu twój czas jeszcze nie nadszedł

Posted

Próbowałam ...ale oczywsicie ponoć dzieci tej Pani twierdzą, że jej nie zawiozą...A było tak pięknie....i nawet mnie pouczała, że źle ostrzzony, że on piękny, że miała airedale....ech....kur....:placz:

Posted

idusiek napisał(a):
Próbowałam ...ale oczywsicie ponoć dzieci tej Pani twierdzą, że jej nie zawiozą...A było tak pięknie....i nawet mnie pouczała, że źle ostrzzony, że on piękny, że miała airedale....ech....kur....:placz:

Złotowłosy krolewiczu,ty chyba rzeczywiscie masz pecha:-(