idusiek Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 on nie jest tam kochany - on jest ubóstwiany i uwielbiany :loveu: "Synek tatusia", "oczko w glowie", "cudowny psiak"- cytaty z dzisiejszej rozmowy telefonicznej ;) Quote
Jagoda1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='idusiek']on nie jest tam kochany - on jest ubóstwiany i uwielbiany :loveu: "Synek tatusia", "oczko w glowie", "cudowny psiak"- cytaty z dzisiejszej rozmowy telefonicznej ;)[/quote] Bo terierki są właśnie, "do ubóstwiania"...:lol: Quote
rita60 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='idusiek']on nie jest tam kochany - on jest ubóstwiany i uwielbiany :loveu: "Synek tatusia", "oczko w glowie", "cudowny psiak"- cytaty z dzisiejszej rozmowy telefonicznej ;)[/quote] Rubens, piesku widzisz warto było poczekac:lol: Quote
idusiek Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 oj warto, warto :lol: ...... Dobra ciotki ,a teraz kolej na pozostałe ostrowskie terierowate :roll: ech... Jest sliczny Szczotek, jest biedna Mrówka ( załozyłam wątek ), jest młody piękny i chudy jak śmierć terier jakis "oryginalny" - ale ja się nie znam na rasach ( mały,czarny podpalany ) Quote
rita60 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='idusiek']oj warto, warto :lol: ...... Dobra ciotki ,a teraz kolej na pozostałe ostrowskie terierowate :roll: ech... Jest sliczny Szczotek, jest biedna Mrówka ( załozyłam wątek ), jest młody piękny i chudy jak śmierć terier jakis "oryginalny" - ale ja się nie znam na rasach ( mały,czarny podpalany )[/quote] idusiek wrzuc fote tego oryginalnego teriera,bo nie kojarze opisu z rasa:roll: Quote
beka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='rita60']idusiek wrzuc fote tego oryginalnego teriera,bo nie kojarze opisu z rasa:roll:[/quote] moze to welszyk?? albo jagdterrier albo menchester terier albo black and tan terrier (coś mi taka nazwa chodzi po głowie).. fotki ciotka fotki.. Quote
idusiek Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='beka']moze to welszyk?? albo jagdterrier albo menchester terier albo black and tan terrier (coś mi taka nazwa chodzi po głowie).. fotki ciotka fotki..[/quote] wiem, wiem - jutro bede miala lepsze...bo sama mam jego zdjęcie z góry :oops: a beka, dla Ciebie też coś mam ...:shake: Quote
ludwa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Właśnie rozmawiałam z Pańciostwem Rubensidełka:loveu:. jest cudnie. Z sunią już wielka mołość, nie ma zazdrości, z misek sobie jedzą. Rubensiczek sypia z Pańciem;). Kastracja odbędzie się po szczepieniach. Państwo, jak znajdą czas, wybiorą się na kompleksowy przegląd ortopedyczny:lol: Quote
Jagoda1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Terierki są niezwykle szarmanckie w stosunku do suczek, wiem coś o tym...;) Rubensiku, doczekałeś się! :lol: Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Kurd,e kto by pomyslał, ze pies czekał jak się teraz okazuje 2 lata w schronisku, zeby go ktos w koncu odnalazł... :cool1: az mi się łezka w oku zakreciła :oops: A kiedy fotki z nowego domu? czy czekasz az się z Tobą wybiorę?:cool3: Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 no włąsnie razem byśmy moze co ? - ja to na pewno :lol: Quote
idusiek Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Przedstawiam Rubensa zwanego teraz Skuterem :loveu: i na fotelu obok ludwy :evil_lol: Quote
idusiek Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 i co sie gapisz?! psa na fotelu nie widziałaś? :evil_lol: u stóp swojego Pana ;) i z jedną ciotką ;) i z drugą ciotką ;) zadowolone ?! Bo ja najszczęśliwsza na świecie ! Rubens vel Skuter odnazał miłość i swoj prawdziwy jedyny dom ! :loveu: Quote
idusiek Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 phi ! najpierw to czekacie na zdjęcia a teraz to nie podziwiacie? ! o ja Wam dam, ciotki !!!! :mad: Quote
rita60 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Juz jestem:p,jak ja uwielbiam takie foty i taki szczesliwy pycholek:multi::multi::multi:pozdrawiam domek Rubensa,jestescie wielcy:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts