Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']on nie jest tam kochany - on jest ubóstwiany i uwielbiany :loveu:

"Synek tatusia", "oczko w glowie", "cudowny psiak"- cytaty z dzisiejszej rozmowy telefonicznej ;)[/quote]

Bo terierki są właśnie, "do ubóstwiania"...:lol:

Posted

[quote name='idusiek']on nie jest tam kochany - on jest ubóstwiany i uwielbiany :loveu:

"Synek tatusia", "oczko w glowie", "cudowny psiak"- cytaty z dzisiejszej rozmowy telefonicznej ;)[/quote]
Rubens, piesku widzisz warto było poczekac:lol:

Posted

oj warto, warto :lol:

......

Dobra ciotki ,a teraz kolej na pozostałe ostrowskie terierowate :roll: ech...

Jest sliczny Szczotek, jest biedna Mrówka ( załozyłam wątek ), jest młody piękny i chudy jak śmierć terier jakis "oryginalny" - ale ja się nie znam na rasach ( mały,czarny podpalany )

Posted

[quote name='idusiek']oj warto, warto :lol:

......

Dobra ciotki ,a teraz kolej na pozostałe ostrowskie terierowate :roll: ech...

Jest sliczny Szczotek, jest biedna Mrówka ( załozyłam wątek ), jest młody piękny i chudy jak śmierć terier jakis "oryginalny" - ale ja się nie znam na rasach ( mały,czarny podpalany )[/quote]
idusiek wrzuc fote tego oryginalnego teriera,bo nie kojarze opisu z rasa:roll:

Posted

[quote name='rita60']idusiek wrzuc fote tego oryginalnego teriera,bo nie kojarze opisu z rasa:roll:[/quote]

moze to welszyk?? albo jagdterrier albo menchester terier albo black and tan terrier (coś mi taka nazwa chodzi po głowie)..

fotki ciotka fotki..

Posted

[quote name='beka']moze to welszyk?? albo jagdterrier albo menchester terier albo black and tan terrier (coś mi taka nazwa chodzi po głowie)..

fotki ciotka fotki..[/quote]

wiem, wiem - jutro bede miala lepsze...bo sama mam jego zdjęcie z góry :oops: a beka, dla Ciebie też coś mam ...:shake:

Posted

Właśnie rozmawiałam z Pańciostwem Rubensidełka:loveu:. jest cudnie. Z sunią już wielka mołość, nie ma zazdrości, z misek sobie jedzą. Rubensiczek sypia z Pańciem;). Kastracja odbędzie się po szczepieniach. Państwo, jak znajdą czas, wybiorą się na kompleksowy przegląd ortopedyczny:lol:

Posted

Kurd,e kto by pomyslał, ze pies czekał jak się teraz okazuje 2 lata w schronisku, zeby go ktos w koncu odnalazł... :cool1: az mi się łezka w oku zakreciła :oops:

A kiedy fotki z nowego domu? czy czekasz az się z Tobą wybiorę?:cool3:

Posted

i co sie gapisz?! psa na fotelu nie widziałaś? :evil_lol:

u stóp swojego Pana ;)

i z jedną ciotką ;)

i z drugą ciotką ;)

zadowolone ?! Bo ja najszczęśliwsza na świecie ! Rubens vel Skuter odnazał miłość i swoj prawdziwy jedyny dom ! :loveu: