k.iwona Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Byliśmy - deszcz lał niemiłosiernie . Nie lubie patrzeć jak moja misterna praca spływa z afgana podczas pierwszego wyjścia do ringu.. Ogólnie było fajnie, pełne wyniki podam po pracy teraz pije poranna kawke i uciekam . Nasze wyniki : MAO Calamus TWISTER PRINCE - CWC FURYO Breathless de Derjeeling -CWC, Najlepszy pies w rasie Tu Pani sędzina powiedziała ze podobają jej się po równo ( w końcu to pół bracia) niektóre rzeczy bardziej u Furka inne bardziej u MAO ale ma wrażanie że Furyo ma wieksze obycie w ringu hihihi ciekawe czemu ? I.R.A. Calamus SHOW ME HEAVEN - CWC , Najlepsza suka w rasie , Zwyciezca Rasy , r.BOG.:bigcool: Cóż to był za wystep duet Sebastian + Furyo pokonałysmy w ostatnim kółeczku rzutem na tasme a raczej długim wślizgiem pod tasme prosto do cudzego namiotu . Zdązyłam tylko puscić IRE która dokończyła kółeczko sama i ustawiła sie za Furiem. Quote
ewa.c Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Gratulacje! Masz pełne wyniki? Kto sędziował? W deszczową pogodę powinni afganom zrobić specjalne namioty, bo żal patrzeć, jak deszcz zmywa wszystko, cały wystawowy urok... Quote
ewa.c Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='k.iwona'] pokonałysmy w ostatnim kółeczku rzutem na tasme a raczej długim wślizgiem pod tasme prosto do cudzego namiotu . Zdązyłam tylko puscić IRE która dokończyła kółeczko sama i ustawiła sie za Furiem. A to było łyżwiarstwo figurowe? :loveu: w końcu macie medale jak nasi olimpijczycy :evil_lol: Quote
k.iwona Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 ta ja to mam dwa medale , jednego siniora na nodze i obolały bark dyscyliny w których startowałam to gonienie IRY na ciasnym ringu i wślizg sportowy pod nisko zawieszoną taśma ringową. a wyniki afganów są takie: sedzia Barbara Larska psy pośrednia: CH. Breathless de Darjeling dosk ,CWC, NPwR otwarta Calamus Twister Prince dosk, CWC suki młodziez Arvenia Agapis Żródło Miłości FCI dosk Zw Mł, Najlepszy junior w Rasie pośrednia Diana Wirażka z Pruchnej dosk. CWC otwarta Astra Daw-Mar dosk 1, CWC Ch.Indistinguishable Idea Variua Avis dosk 2 Champion Multi Ch.Calamus SHOW ME HEAVEN dosk1, CWC, Najlepsza suka w Rasie , Zwyciezca Rasy, r.BOG mam fotki ale tylko z Finałów wstawie jutro - grupe wygrał 14 miesięczny whippet Marcina Wilczka res dla IRY i trzecia lokara dla charta polskiego Dagmary Łączyńskiej Quote
Recommended Posts