Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy - deszcz lał niemiłosiernie . Nie lubie patrzeć jak moja misterna praca spływa z afgana podczas pierwszego wyjścia do ringu.. Ogólnie było fajnie, pełne wyniki podam po pracy teraz pije poranna kawke i uciekam .
Nasze wyniki :
MAO Calamus TWISTER PRINCE - CWC
FURYO Breathless de Derjeeling -CWC, Najlepszy pies w rasie
Tu Pani sędzina powiedziała ze podobają jej się po równo ( w końcu to pół bracia) niektóre rzeczy bardziej u Furka inne bardziej u MAO ale ma wrażanie że Furyo ma wieksze obycie w ringu hihihi ciekawe czemu ?
I.R.A. Calamus SHOW ME HEAVEN - CWC , Najlepsza suka w rasie , Zwyciezca Rasy , r.BOG.:bigcool:

Cóż to był za wystep duet Sebastian + Furyo pokonałysmy w ostatnim kółeczku rzutem na tasme a raczej długim wślizgiem pod tasme prosto do cudzego namiotu . Zdązyłam tylko puscić IRE która dokończyła kółeczko sama i ustawiła sie za Furiem.

Posted

Gratulacje! Masz pełne wyniki? Kto sędziował? W deszczową pogodę powinni afganom zrobić specjalne namioty, bo żal patrzeć, jak deszcz zmywa wszystko, cały wystawowy urok...

Posted

[quote name='k.iwona']
pokonałysmy w ostatnim kółeczku rzutem na tasme a raczej długim wślizgiem pod tasme prosto do cudzego namiotu . Zdązyłam tylko puscić IRE która dokończyła kółeczko sama i ustawiła sie za Furiem.
A to było łyżwiarstwo figurowe? :loveu: w końcu macie medale jak nasi olimpijczycy :evil_lol:

Posted

ta ja to mam dwa medale , jednego siniora na nodze i obolały bark dyscyliny w których startowałam to gonienie IRY na ciasnym ringu i wślizg sportowy pod nisko zawieszoną taśma ringową.
a wyniki afganów są takie:
sedzia Barbara Larska
psy
pośrednia:
CH. Breathless de Darjeling dosk ,CWC, NPwR
otwarta
Calamus Twister Prince dosk, CWC

suki
młodziez
Arvenia Agapis Żródło Miłości FCI dosk Zw Mł, Najlepszy junior w Rasie

pośrednia
Diana Wirażka z Pruchnej dosk. CWC

otwarta
Astra Daw-Mar dosk 1, CWC
Ch.Indistinguishable Idea Variua Avis dosk 2

Champion
Multi Ch.Calamus SHOW ME HEAVEN dosk1, CWC, Najlepsza suka w Rasie , Zwyciezca Rasy, r.BOG

mam fotki ale tylko z Finałów wstawie jutro - grupe wygrał 14 miesięczny whippet Marcina Wilczka res dla IRY i trzecia lokara dla charta polskiego Dagmary Łączyńskiej