Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Walecik był wczoraj wspolnymi siłami z Kinga podstrzyżony :evil_lol: pisze podstrzyzony bo ostrzyc po ludzku / no bardziej by tu pasowało napisac popsiemu ;) / to sie go nie dało bo kłapał tymi maleńkimi zebiskami ile wlezie i wiercił sie niezmiernie ale ogłaszam oficjalnie , że kołtunów juz nie ma :shake: i nic go nie ciągnie ........

Posted

do golasa to mu jeszcze bardzo daleko :eviltong: ale troche włosa z niego wyszło :

a własciwie kołtunów....

oto model po strzyżeniu :lol: sorry za jakośc zdjecia ... ale on nic nie robił tylko sie otrzepywał :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
Walecik był wczoraj wspolnymi siłami z Kinga podstrzyżony :evil_lol: pisze podstrzyzony bo ostrzyc po ludzku / no bardziej by tu pasowało napisac popsiemu ;) / to sie go nie dało bo kłapał tymi maleńkimi zebiskami ile wlezie i wiercił sie niezmiernie ale ogłaszam oficjalnie , że kołtunów juz nie ma :shake: i nic go nie ciągnie ........

ewatr a czym strzyglyscie Walecika?
Jeden z moich pudli tez kłapał zebami juz na widok nozyczek bo "wspaniała fryzjerka" uderzyla go w pyszczek:angryy: jeszcze za szczeniaka i sie zrazi i ja tez sie zrazilam i strzyglam sama (nawet przed wystawa) a ze nozyczki dzialaly na psa jak plachta na byka to kupilam maszynke i nia strzyglam , a pies nie mial nic przeciwko, może Walecik tez ma jakis uraz? i jezeli byly to nozyczki to moznaby sprobowac z maszynka? (lub na odwrot?)

Posted

[quote name='brazowa1']Brawo EKx96 ! teraz pewnie jestes zreszta fachowcem od pudelkow :)

Slicznosci ten białas...

Moze mu to pomoze , bo wiesz pudelek i tak i siak musi byc strzyzony, chyba zeby mu dredziki wychodowac i byłby pudelek sznurowy:cool3:

jaki tam ze mnie fachowiec z kilkunastoma wystawami X lat temu :evil_lol: to tak z doświadczenia tylko pisze.

A i popieram oczywiscie z białaska się robi śliczny facet

Posted

Ja miałam taką zgubę ale znaleźli się właściciele, a że była chetna na adopcję Pani to podesłałam link do tego kawalera. Trzeba wykorzystać bo a nóż a widelec :razz:
Słodki jest i wierzę że niedługo na dom będzie musiał czekać :cool1:

Posted

No, psiulka jutro robimy mu profesjonalną sesje:diabloti: ale lepiej by było żebyśmy nie zdążyły, bo Walecik bedzie sie już na kanapie wygrzewał:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A ja jak zwykle nie zdazylam aparatu przygotowac:oops: I mu zdjec nie porobie:roll:

Nie no Moniek nie mów, że znów aparatu nie będziesz miała :roll:
a wiesz jak nasz Walecik lubi pozować, dla niego 2 aparaty to zamało:evil_lol:

Posted

Dowiedziałam się, że nasz Walecik ma drugie imię - Benti. Prawdopodobnie miał takie imię jak jeszcze mieszkał z właścicielami. :)

A dziewczyny czego nic nie mówicie, że nasz model był w poniedziałek u fryzjera? I z nową fryzurką wygląda tak :loveu: