pati Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 w gore malenki on tak mi nieco elfika przypomina naszego :-( Quote
Kaya93 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Moniek193 napisał(a):Tak wogole oprocz hopka:loveu:to spytam lepiej jak lepiej do niego mowic Benti czy Walecik bo chlopak zglupieje:evil_lol:?? No wydaje mi się, że Walet, bo to jego prawdziwe imię;) No to spacerek:cool3: Quote
champion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Śliczny piesek! Może nawet znam pewnien dom (a właściwie mieszkanie), kto wie? ;) Tylko zanim coś przekażę dalej mam pytania: - jaki jest w tej chwili stan zdrowia Walecika? - co z jego oczkiem? - czy jakieś stany zapalne? No i ważne: - czy on jest kastrowany? Czy nadaje się do kastracji? - Czy ktoś ma jego książeczkę zdrowia? Jeśli to był zadbany piesek, gdzies powinna być taka książeczka... Jakimś cudem. Może nic z tego nie wyjdzie, ale pytam, bo tak jakby coś się mogło wykroić ;) Quote
Kasieńka86 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hop pieseczku szukaj szczęścia. Trzymam kciuki Quote
Magdalenkl Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 champion napisał(a):Śliczny piesek! Może nawet znam pewnien dom (a właściwie mieszkanie), kto wie? ;) Tylko zanim coś przekażę dalej mam pytania: - jaki jest w tej chwili stan zdrowia Walecika? - co z jego oczkiem? - czy jakieś stany zapalne? No i ważne: - czy on jest kastrowany? Czy nadaje się do kastracji? - Czy ktoś ma jego książeczkę zdrowia? Jeśli to był zadbany piesek, gdzies powinna być taka książeczka... Jakimś cudem. Może nic z tego nie wyjdzie, ale pytam, bo tak jakby coś się mogło wykroić ;) na te wszystkie pytania odpowie napewno kierownik schroniska 510170788 lub opiekunowie 510170787 Quote
Kasieńka86 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Trzymamy kciuki, a tymczasem hop na górę Quote
champion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Magdalenkl napisał(a):na te wszystkie pytania odpowie napewno kierownik schroniska 510170788 lub opiekunowie 510170787 A, to przepraszam. Myślałam, że tu są aktywne w wątku jakieś wolontariuszki, które coś z tym pieskiem mają wspólnego. Quote
ewatr Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 champion napisał(a):A, to przepraszam. Myślałam, że tu są aktywne w wątku jakieś wolontariuszki, które coś z tym pieskiem mają wspólnego. Opisałam ci na PW ;) A co do "mienia" :eviltong: z psem cos wspolnego a "mienia" dostępu do dokumentacji medycznej psa to są dwie rózne sprawy ....... Dlatego potencjalny własciciel najlepiej jakby zadzwonił tak jak pisała powyżej Magdalenki do opiekunów zwierzat ktorzy uczestniczą w wizytach weterynarza i mają bieżące info na ten temat. Quote
champion Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ewatr, dzieki serdeczne, PW odebrałam. Przekazuje sprawę i może...? Kto wie...? ;) Zobaczymy... Quote
champion Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Po telefonie do schroniska wiadomo, ze Walecik ma około 12-13 lat. Tak powiedziała Pani Opiekunka. Czy nadaje się do kastracji nie wiadomo - w drugiej połowie miesiąca może to stwierdzić lekarz. Walecik ma sporo ząbków usuniętych i nie może jeść np. suchej karmy - jest teraz na diecie z kurczaka z ryżem. Jeżeli lekarka weterynarii uzna, że stan zdrowia Waleta umożliwia kastrację, szanse na dom dla niego są. :lol: Ale ponieważ w tym domu jest już inny piesek - kastracja wskazana dla dobra obydwu. Quote
Moniek193 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Walecik szcerbaty:oops:uuuu musi byc slodki :evil_lol: No ja 3mam kciuki za domek a Wy?? Quote
Kasieńka86 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja też cały czas trzymam za niego kciuki Quote
Moniek193 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A co tu tak cichutko:mad: skaczemy:multi: Quote
Moniek193 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mam cos dla Was= FOTECZKI:multi: Taka ze mnie kruszyna Spanko Quote
GuniaP Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Walecik potrzebuje ubranka, zrobilo sie bardzo zimno, a on jest wystrzyżony. Dzisiaj biedaczek trząsł sie z zimna. Moze ktoś ma niepotrzebne, albo potrafi uszyć? Quote
Moniek193 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 GuniaP napisał(a):Walecik potrzebuje ubranka, zrobilo sie bardzo zimno, a on jest wystrzyżony. Dzisiaj biedaczek trząsł sie z zimna. Moze ktoś ma niepotrzebne, albo potrafi uszyć? Faktycznie przydalo by sie ubranko:roll:hmmm napewno ktos umie uszyc albo ma (moze moja babcia co:diabloti:) Zapytac nie zaszkodzi;) Quote
Kaya93 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Benti tobie ubrańko by sie przydało:loveu:, a najlepiej by było jakby znalazło sie miejsce przy kominku i pańcia, która by szyła te ciuszki. Quote
pati Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 dziewczyny a mozecie mi podac wymiary psiaka? Ja zapytam moja mame moze miala by czas uszyc cos dla malego. Quote
Moniek193 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Musiałybysmy go zmierzyc:roll:Ale postaram sie moze zadzwonic do schronu albo moze ktos tam pojedzie niedlugo to Ci podam ;) Quote
Recommended Posts