ewatr Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Walecik był wczoraj wspolnymi siłami z Kinga podstrzyżony :evil_lol: pisze podstrzyzony bo ostrzyc po ludzku / no bardziej by tu pasowało napisac popsiemu ;) / to sie go nie dało bo kłapał tymi maleńkimi zebiskami ile wlezie i wiercił sie niezmiernie ale ogłaszam oficjalnie , że kołtunów juz nie ma :shake: i nic go nie ciągnie ........ Quote
pati Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 to swietnie zawsze mu ulzy takie koltuny to koszmar dla psa. To czekamy na fotki "golasa" Quote
ewatr Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 do golasa to mu jeszcze bardzo daleko :eviltong: ale troche włosa z niego wyszło : a własciwie kołtunów.... oto model po strzyżeniu :lol: sorry za jakośc zdjecia ... ale on nic nie robił tylko sie otrzepywał :eviltong: Quote
psiulka Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 No proszę jaki piękny prawie łysy pudelek :loveu: A próbowałyście odczytać mu tatuaż? ;) Quote
EKx96 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ewatr napisał(a):Walecik był wczoraj wspolnymi siłami z Kinga podstrzyżony :evil_lol: pisze podstrzyzony bo ostrzyc po ludzku / no bardziej by tu pasowało napisac popsiemu ;) / to sie go nie dało bo kłapał tymi maleńkimi zebiskami ile wlezie i wiercił sie niezmiernie ale ogłaszam oficjalnie , że kołtunów juz nie ma :shake: i nic go nie ciągnie ........ ewatr a czym strzyglyscie Walecika? Jeden z moich pudli tez kłapał zebami juz na widok nozyczek bo "wspaniała fryzjerka" uderzyla go w pyszczek:angryy: jeszcze za szczeniaka i sie zrazi i ja tez sie zrazilam i strzyglam sama (nawet przed wystawa) a ze nozyczki dzialaly na psa jak plachta na byka to kupilam maszynke i nia strzyglam , a pies nie mial nic przeciwko, może Walecik tez ma jakis uraz? i jezeli byly to nozyczki to moznaby sprobowac z maszynka? (lub na odwrot?) Quote
brazowa1 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Brawo EKx96 ! teraz pewnie jestes zreszta fachowcem od pudelkow :) Slicznosci ten białas... Quote
EKx96 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='brazowa1']Brawo EKx96 ! teraz pewnie jestes zreszta fachowcem od pudelkow :) Slicznosci ten białas... Moze mu to pomoze , bo wiesz pudelek i tak i siak musi byc strzyzony, chyba zeby mu dredziki wychodowac i byłby pudelek sznurowy:cool3: jaki tam ze mnie fachowiec z kilkunastoma wystawami X lat temu :evil_lol: to tak z doświadczenia tylko pisze. A i popieram oczywiscie z białaska się robi śliczny facet Quote
weszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja miałam taką zgubę ale znaleźli się właściciele, a że była chetna na adopcję Pani to podesłałam link do tego kawalera. Trzeba wykorzystać bo a nóż a widelec :razz: Słodki jest i wierzę że niedługo na dom będzie musiał czekać :cool1: Quote
psiulka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Oby oby, taki śliczny pudelek się marnuje tylko w schronisku..... :shake: Na jutro/wtorek obiecuję zdjęcia, chyba, że już Walecik znajdzie dom :) Quote
Kaya93 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No, psiulka jutro robimy mu profesjonalną sesje:diabloti: ale lepiej by było żebyśmy nie zdążyły, bo Walecik bedzie sie już na kanapie wygrzewał:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A ja jak zwykle nie zdazylam aparatu przygotowac:oops: I mu zdjec nie porobie:roll: Quote
Kaya93 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Moniek193 napisał(a):A ja jak zwykle nie zdazylam aparatu przygotowac:oops: I mu zdjec nie porobie:roll: Nie no Moniek nie mów, że znów aparatu nie będziesz miała :roll: a wiesz jak nasz Walecik lubi pozować, dla niego 2 aparaty to zamało:evil_lol: Quote
psiulka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dowiedziałam się, że nasz Walecik ma drugie imię - Benti. Prawdopodobnie miał takie imię jak jeszcze mieszkał z właścicielami. :) A dziewczyny czego nic nie mówicie, że nasz model był w poniedziałek u fryzjera? I z nową fryzurką wygląda tak :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hihihihi,fryzjer,to chyba byl poczatkujacy,hihihihihihi:cool3:,ale najwazniejsze,ze mu lzej :) Quote
Recommended Posts