pixie Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jak sie ma Dyzio, moj ulubieniec? Pancie oczarowane? Nic nie nabroil? Quote
zerduszko Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Nasikał na dywan, pogryzł buta :shake: więc kupiłam mu mega kostkę. Ale i tak go kochają :loveu: No i wyszła dziwna sprawa, bo ktoś go rozpoznał.... Ale chyba musiał mieć super właścicieli :mad: Quote
pixie Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hmmm no to co to za wlasciciele - niech by na mnie trafili jeszcze bym Dyziem poszczula:evil_lol: juz on dalby im do wiwatu, za te opieke i "własność" pies bezdomny, bez adresu, sierotek jak nic! bez czipa zero ogloszeń no właśnie tylko ich :mad: :mad: :mad: a Dyzio kochaniutki maślanym spojrzeniem za Pańciami wodzi i kocha je Dyziowym /Z/Serduszkiem:loveu: p.s. jak sie zwie z drugiego imienia tj u Pańć? Quote
danka1234 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dyzio juz ma domek:multi:cudownie ze maluchowi sie tak poszczęściło. Quote
Ola164 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ooo! I już masz domek słodki rudasku :loveu: Quote
zerduszko Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dyzio jest Rudi :razz: Miały mu dac inaczej, ale "idealnie pasuje" :eviltong: Quote
zerduszko Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Jesli ktoś o nim jeszcze pamieta, to informuje, ze powaznie chory :shake: Nie wiadomo co, jeszcze po południu się z nim miziałam, zmężniał, pies na baby.... a tu dobiero wrócili od weta z objazdówki - podejrzenie ugryzienia przez np. łaskę z wscieklizną :shake: Quote
Recommended Posts