zerduszko Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dzięki :) Byliśmy na prezentacji, także proszę trzymać kciukasy :D Podwójne ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 jeszcze Bea zajmowała się jamniorami, poszukam jej.. a jaka prezentacja? domkowa? i co i co i co??????? Quote
Isadora7 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ciotki wrzućcie do pierwszego postu gdzie już jest ogłaszany. Nie sposób (brak czasu) trzepać wątki. Quote
zerduszko Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Moje sąsiadki od dłuższego czasu chcą psa, wiec poszłam im go pokazać. Teraz się mają namyśleć. :razz: Quote
danka1234 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zerduszko napisał(a):Moje sąsiadki od dłuższego czasu chcą psa, wiec poszłam im go pokazać. Teraz się mają namyśleć. :razz: To kciuki zaciśnięte,:thumbs: Quote
pixie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 i ja tez zaciskam mocno ech Ty jamniku cudny... mam dla niego imie DYZIO ...MARZYCIEL!!! czy te Panie mialy juz kiedys psiaka? zerduszko? a moze niech na DT wezma i zoabcza jak cudnie sie sprawuje wtedy wpadna jak sliwki w kompot na 100 procent! Quote
maciaszek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 pixie napisał(a):a moze niech na DT wezma i zoabcza jak cudnie sie sprawuje wtedy wpadna jak sliwki w kompot na 100 procent!To jest myśl! Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 danka1234 napisał(a):Dyzio,fajne imię.! Bardzo, bardzo fajne i bardzo mu pasuje. Quote
zerduszko Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 pixie napisał(a):czy te Panie mialy juz kiedys psiaka? zerduszko? a moze niech na DT wezma i zoabcza jak cudnie sie sprawuje wtedy wpadna jak sliwki w kompot na 100 procent! Właśnie miały i to był ciężki przypadek - dlatego się zastanawiają. Bo ten konkretny maluch im się podoba, wręcz są zauroczone. Jest mała iskierka obawy, ale to chyba każdy normalny człowiek decydując się na psa, rozważa czy aby na pewno podoła - jest to jednak poważna decyzja na lata. Tym bardziej jak wcześniejszy pies dał popalić ;) Wczoraj go wzięły na noc, żeby mi pomóc (bo ja na 2 domy i 2 psy teraz żyję). Ja myślę, że już zostanie :eviltong: A jak nie to mam dla niego tymczasowe lokum do końca września. Będzie dobrze :) Dyzio fajne, ale jak go wezmą, to chyba same coś wymyślą :] Quote
pixie Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dyziu jak spales? On mial takie rozmarzone spojrzenie na ktoryms zdjeciu, ze wrocilo ono do mnie w ciagu dnia wlasnie z tym dodatkiem DYZIO Zerduszko powiedz im ze on taki rozmarzony...ze nie chce sie tulac Mam nadzieje, ze sprawuje sie dobrze Czekamy na wiesci! Zerduszko podziwiam skutecznosc twoich poczynan! Trzymam kciuki! Quote
zerduszko Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Mały podobno grzeczny, tylko go zęby "swędzą" :eviltong: Wieczorem jeszcze pójdę po informacje z pierwszej ręki. Quote
madzia828 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ząbki swędzą :diabloti: trzeba by jakieś gryzaki skombinować:cool3: Quote
pixie Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 czekamy :roll: a Ty Dyziu :p nie zawiedz ani nas ani zerduszka to nie byloby fair! taka reklame ci zerduszko zrobilo, ze nie ma jak sie z tego wykrecic - bylby wstyyyyyyyd !:oops: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mam nadzieję że się uda. Bardzo się cieszę że Zerduszko znalazła się w odpowiednim miejscu i czasie i uratowała Dyzia. :loveu: Quote
zerduszko Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 madzia828 napisał(a):ząbki swędzą :diabloti: trzeba by jakieś gryzaki skombinować:cool3: Moja Sadie mu pożyczyła, póki nie dostanie swoich ;) Byłyśmy sobie dziś na spacerze, to sobie patyk razem memlali :eviltong: On ogólnie w niej zakochany, nawet ją już molestuje - taki maluch a już mu tylko jedno w głowie ;) Faceci ;) Zrobił dziurkę w nowej bluzce nowej pani. Ale łobuz ;) Pytam się: Zdecydowałyście się?? Odpowiedź: My już wczoraj się zdecydowałyśmy :eviltong: Także mały zostaje. Cieszę się, że w tak krótkim czasie znalazł dom i taki fajny. Będzie mieszkał w mojej klatce :p AAA: wczoraj dzwoniła do mnie dziewczyna, ze im się zgubiła taka sama tylko suńka. Jakaś miejscowa produkcja, a ten nie zszedł ?? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :sweetCyb::laola::laola: super że się udało. to będzie bardzo mądry, żółty pieseczek. to teraz rozgladaj sie za psem z klapaistymi uszami który zginął gdzieś na osiedlu-zwiał ze smyczą.. Quote
zerduszko Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 A jak wyglądał?? I jaka płeć :razz: Quote
pixie Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :laola::laola: dyzio marzyciel! dyzio marzyciel! dyzio psujak! dyzio dogomaniak! Dyziu Kochamy Cie i Twoje pancie! Zyj dlugo i szczesliwie i uwazaj bo Zerduszko zaraz przyprowadzi kolege ze smyczka...to sie pobawicie w trojke Quote
madzia828 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 super:multi::multi: ściągam Dyzia z ogłoszeń;) Quote
zerduszko Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Tak właśnie, trzeba pozdejmować, bo mi teraz maile przychodzą z pytaniami o niego. Odpisałam tym osobom, może jakiegoś innego szczeniora wezmą. Macie jakieś jamnikowate szczeniory w potrzebie?? pixie napisał(a):Zyj dlugo i szczesliwie i uwazaj bo Zerduszko zaraz przyprowadzi kolege ze smyczka...to sie pobawicie w trojke A potem wszyscy razem zamieszkamy na śmietniku ;) Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dyzio gratuluję i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 zerduszko napisał(a):A jak wyglądał?? I jaka płeć :razz: wiem niewiele, nie spotkałam pani osobiście. podobno biało brązowy z klapiastymi uszami-cokolwiek to znaczy. miał brązową obrożę, smycz i zwiał dziecku na osiedlu. pani podobno rozwiesiła ogłoszenia ze zdjęciem..czarna rozpacz w ogóle. jeśli chodzi o chętnych na psy to kieruj ich do schronisk i azylu, jestem pewna że tam czeka na nich pies.. Quote
Recommended Posts