Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazlam tkie ogłoszenie moze to jej szukaja!!!

dnia 3-08-08 w lomiankach zaginela 11-letnia sunia mix jamnika ,rudej masci , z siwa brodka ,brak przedniego uzebienia bez obrozy.na sunie czekaja stesknione dzieci.

[SIZE=1]
kontakt: 669-114-968

Posted

[quote name='i-am-madzia']Kurde pasowaloby:lol: a gdzie je znalazłaś?? Ja się jutro postaram przejechac do Łomianek i te ogłoszenia ponaklejać:multi: a był nr jakiś przy tym ogłoszeniu??

[quote name='betinka24']Znalazlam tkie ogłoszenie moze to jej szukaja!!!

dnia 3-08-08 w lomiankach zaginela 11-letnia sunia mix jamnika ,rudej masci , z siwa brodka ,brak przedniego uzebienia bez obrozy.na sunie czekaja stesknione dzieci.

[SIZE=1]
[SIZE=6] kontakt: 669-114-968

.....................

Posted

Wszystkim zainteresowanym ogłaszam dobrą nowinę:
Jamnisia Koka wreszcie wróciła dziś do swojego domu
:multi::cunao:

Betinko:buzi:, wielkie dzięki, że znalazłaś to ogłoszenie i dałaś znać o tym na dogo.
Natychmiast po przeczytaniu postu Betinki zatelefonowałam pod podany numer. Zgłosiła się Pani Martyna, która okazała się właśnie opiekunką Koki:multi:
Pani Martyna podzieliła się natychmiast radosną wiadomością ze swoimi dziećmi. W słuchawce słyszałam, jak dzieci się cieszą:loveu:
Wypytałam o okoliczności zaginięcia Suni i przeprowadziłam mini wywiadzik.
Koka jest w domu Pani Martyny od ósmego miesiąca życia. W lipcu obchodziła swoje jedenaste urodziny. Pani Martyna mieszka w Warszawie. W dniu 3 sierpnia br. wraz ze swoimi dziećmi i Koką była z wizytą u znajomych w Łomiankach. Właśnie grilowali, gdy rozpętała się burza. Przerażona Koka uciekła w popłochu i natychmiastowe poszukiwania nie dały rezultatu.
Te pierwsze wywieszane ogłoszenia zawierały nieaktualny już nr telefonu.
Na szczęście Pani Martyna porozwieszała kolejne, z aktualnym już numerem.
Gdy Pani Martyna dowiedziała się, że Koka jest w Józefowie i wieczorem ewentualnie mogłaby ją przywieźć Pani Ewa (Pani Martyna nie dysponuje własnym transportem) natychmiast powiedziała, że nie ma mowy o czekaniu do wieczora i poprosi swoją koleżankę o zawiezienie do Józefowa.
Po godz. piętnastej miałam telefon od Pani Martyny, że wracają już z Koką do domu i wszyscy są bardzo szczęśliwi.
Poprosiłam jeszcze Panią Martyną, aby Koka, wychodząc z domu, zawsze miała założoną obróżkę, a do obróżki przypiętą adresówkę.
Obiecano mi, że teraz już zawsze tak będzie:lol:

Dzieląc się tą radosną nowiną dziękuję za miłą współpracę Tosi2:loveu:, Mamie Tosi2 - Pani Ewie:loveu: oraz Panu Komendantowi Straży Miejskiej w Łomiankach:loveu:.
Cieszę się, że wszystkie te Osoby mogłam poznać przynajmniej telefonicznie, choć szkoda, że w tak dramatycznych dla Koki okolicznościach.
Ale wszystko dobre, co się dobrze kończy:lol:

Tosiu2:loveu: wracaj jak najszybciej z dobrymi nowinami:fadein: Trzymam za to kciuki.

Posted

KATASTROFA!!!!!!!!

WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO PSY TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!!

ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!!

JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!!

ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!!

RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!!

NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758