GoniaP Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Ależ on pięknie wygląda!! A jaki zadowolony :crazyeye::loveu::lol: Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Parysku pokarz swój piękny pyszczek na pierwszej :) Quote
Murka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jest bardzo zainteresowana Paryskiem pani, wie o nim z lecznicy w Stalowej Woli ;) Ja ze swojej strony opowiedziałam jej o Parysku co możliwe, skierowałam do GoniP, aby wybadała czy to dobry dom. Ciachanko Paryska w tym tygodniu :cool3: Quote
mariee Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zeby sie udalo i szybko po ciachanku doszedl do zdrowka, trzymam kciuki Quote
GoniaP Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Murka napisał(a):Jest bardzo zainteresowana Paryskiem pani, wie o nim z lecznicy w Stalowej Woli ;) Ja ze swojej strony opowiedziałam jej o Parysku co możliwe, skierowałam do GoniP, aby wybadała czy to dobry dom. Dziękuję Ci Murka :loveu: Nikt do mnie w jego sprawie jeszcze nie dzwonił :shake: Może zadzwonią dziś. Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Oby ktoś przygarnął Paryska.... :) 3mam kciuki :) Quote
Murka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 P.Ewa dzwoniła dziś do mnie i jest na Paryska całkowicie zdecydowana. Ma dzwonić do Ciebie GoniaP. A może już dzwoniła? :cool3: Na mnie zrobiła miłe wrażenie :cool3: Parysek będzie do odbioru w przyszłym tygodniu, jutro ma kastrację ok. 13.00. Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Super informacje :) Kciuki nadal zaciśnięte :) Quote
Murka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Parys już po kastracji... JUTRO JEDZIE DO DOMKU :multi: Quote
mariee Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Murka napisał(a):Parys już po kastracji... JUTRO JEDZIE DO DOMKU :multi: Duzo zdrowka i milosci w nowym domku Parysku!:loveu: Quote
Murka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Parysek niestety nadal szuka domu :-( P.Ewa dzisiaj dzwoniła zapłakana, że mąż postawił weto :-( Quote
GoniaP Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Murka napisał(a):Parysek niestety nadal szuka domu :-( P.Ewa dzisiaj dzwoniła zapłakana, że mąż postawił weto :-( Trochę mnie to dziwi... W ankiecie, którą wypełniła było pytanie: "czy wszyscy domownicy zgadzają się na psa". Odpowiedziała twierdząco... Quote
Murka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 No ja też nie bardzo wiem o co chodzi... Chyba, że mąż się rozmyślił :hmmmm: Quote
joaaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kurcze, niedobrze!!!!!!! Możemy wystawić Paryska na stronie www.bokserywpotrzebie.pl ? Tylko poprosimy o kontakt do osoby decyzyjnej. Quote
Murka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dezycję o adopcji podejmuje GoniaP. Ja mogę jedynie powiedzieć to i owo o samym Parysku ;) 503 68 30 50 prytek@tg.home.pl Quote
GoniaP Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='joaaa']Kurcze, niedobrze!!!!!!! Możemy wystawić Paryska na stronie www.bokserywpotrzebie.pl ? Tylko poprosimy o kontakt do osoby decyzyjnej. Oczywiście, że tak Joaaa :loveu: Dziękuję bardzo! Quote
joaaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To co? Kontakt ma być do Murki, czy do Goni? A może do obydwu? Quote
GoniaP Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 joaaa napisał(a):To co? Kontakt ma być do Murki, czy do Goni? A może do obydwu? Jeśli mogę o to prosić, to niech Murka zrobi przesiew, a potem skieruje do mnie. Ja nie wiem gdzie pierwej ręce wsadzić :shake: I Pixie cierpi po operacji... P.S. Joaaa, mam fajny dom dla bokserki w Radomiu - dom z ogrodem, tradycje bokserskie, piesek do zabawy, dwójka dzieci, najmłodsze chyba z 8 lat, może masz jakąś bidę? Do 4 lat. Quote
joaaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Mamy śliczą boksię 2-letnią, Wegę. Jest w dt. http://www.bokserywpotrzebie.pl/wegawarszawa.htm Quote
funia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 jak był jeszcze w Zamościu ,to przy okazji karmienia starego psa częstowałam i jego ,tak sie do tego przyzwyczaił,ze już z daleka mnie poznawał.To cwaniak musi znależć super domek Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :( buuu... a już miałam nadzieję... Parys nadal czeka. Quote
Murka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Paryskowi po kastracji zbiera się płyn w mosznie i jutro będzie miał zabieg odciągnięcia tego płynu :-( Quote
Recommended Posts