Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest bardzo zainteresowana Paryskiem pani, wie o nim z lecznicy w Stalowej Woli ;)
Ja ze swojej strony opowiedziałam jej o Parysku co możliwe, skierowałam do GoniP, aby wybadała czy to dobry dom.

Ciachanko Paryska w tym tygodniu :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
Jest bardzo zainteresowana Paryskiem pani, wie o nim z lecznicy w Stalowej Woli ;)
Ja ze swojej strony opowiedziałam jej o Parysku co możliwe, skierowałam do GoniP, aby wybadała czy to dobry dom.
Dziękuję Ci Murka :loveu: Nikt do mnie w jego sprawie jeszcze nie dzwonił :shake: Może zadzwonią dziś.

Posted

P.Ewa dzwoniła dziś do mnie i jest na Paryska całkowicie zdecydowana. Ma dzwonić do Ciebie GoniaP. A może już dzwoniła? :cool3:
Na mnie zrobiła miłe wrażenie :cool3:

Parysek będzie do odbioru w przyszłym tygodniu, jutro ma kastrację ok. 13.00.

Posted

Murka napisał(a):
Parysek niestety nadal szuka domu :-(
P.Ewa dzisiaj dzwoniła zapłakana, że mąż postawił weto :-(
Trochę mnie to dziwi... W ankiecie, którą wypełniła było pytanie: "czy wszyscy domownicy zgadzają się na psa". Odpowiedziała twierdząco...

Posted

joaaa napisał(a):
To co? Kontakt ma być do Murki, czy do Goni?
A może do obydwu?

Jeśli mogę o to prosić, to niech Murka zrobi przesiew, a potem skieruje do mnie. Ja nie wiem gdzie pierwej ręce wsadzić :shake: I Pixie cierpi po operacji...

P.S. Joaaa, mam fajny dom dla bokserki w Radomiu - dom z ogrodem, tradycje bokserskie, piesek do zabawy, dwójka dzieci, najmłodsze chyba z 8 lat, może masz jakąś bidę? Do 4 lat.

Posted

jak był jeszcze w Zamościu ,to przy okazji karmienia starego psa częstowałam i jego ,tak sie do tego przyzwyczaił,ze już z daleka mnie poznawał.To cwaniak musi znależć super domek