Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']paulus, witaj :multi:

Strona boksery w potrzebie to super sprawa, dzisiaj dzwonił jeszcze jeden pan z Krakowa w sprawie Paryska. Mam nadzieję, że weźmie jakąś inną bidę ;)

o to dobrze ze tym razem sie nie spoznilam znowu by mi ktos sprzatna cudne stworzenie sprzed noska :P:P

Tak boksery w potrzebie to wspanialy pomysl powinna byc ogromna ilosc takich stron!! Pozdrawiam :*

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joaaa napisał(a):
:p

Paulus witaj! I mam nadzieję na fotki z nowego domu!

Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to foteczki Paryska w nowym domku i nowej okolicy beda juz w niedziele!!

Posted

A tu Parysio ze swoją ulubioną zabawką (ma hopla na punkcie piszczących zabawek i piłeczek ;) ).
Fotka robiona późnym wieczorem w deszczu dlatego taka jakość...

Posted

Z Parysiowymi jajeczkami już wszystko ok, można już mu zdjąć kołnierz.
Także czekamy z niecierpliwością na wieści z wizyty przedadopcyjnej, bo Parysio chce do domku :loveu:

Posted

paulus66 napisał(a):
Wizyta wypadla pozytywnie!!! w niedziele Parysek :loveu::loveu::loveu::loveu: bedzie juz w swoim domku!!! :multi::multi::multi::-D:-D:-D:-D:-D
Potwierdzam i gratuluję :loveu:
A Basia popamięta wizytę u Was w sprawie Paryska do końca życia...
Rozwalony samochód, 3 h czekania na policję, 350zł mandat i 6 punktów karnych :shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
Potwierdzam i gratuluję :loveu:
A Basia popamięta wizytę u Was w sprawie Paryska do końca życia...
Rozwalony samochód, 3 h czekania na policję, 350zł mandat i 6 punktów karnych :shake:

eh no niestety :-( ale Basia jest wspaniałą osóbką i myślę że nam tzn. mi Marcinowi i Paryskowi wybaczy :)

Posted

[quote name='Murka']Super!!!! :multi::multi::multi:
Parysek pakuje w takim razie walizki ;)
paulus, rozumiem, że odbiór osobisty? :cool3::cool3::cool3:

oczywiście że osobisty!!! zadzwonię ok 15 żeby się umówić dokładnie!!! Eh już nie mogę się doczekać!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Trzeba umieścić fotkę na jakimś serwerze, skopiować adres, kliknąć na ikonkę "wstaw obrazek" (kwadracik z górą, żółtym tłem), wkleić adres i gotowe!

A jak tam wizyta u weta? Mam nadzieję, że wszystko ok, a w uszkach nic poważnego...

Posted

A jak tam wizyta u weta? Mam nadzieję, że wszystko ok, a w uszkach nic poważnego..

U weta wszystko ok dal tabletki na ta ranke i za tydzien powinno sie juz zagoic do konca!! Z uszami tez juz dobrze ale bedzie mu to co jakis czas wracac lekarz powiedzial ze co majmniej raz w roku!! Ale poradzimy sobie z tym ;);)
Zdjecia juz wyslalam na poczte