paulus66 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Murka']paulus, witaj :multi: Strona boksery w potrzebie to super sprawa, dzisiaj dzwonił jeszcze jeden pan z Krakowa w sprawie Paryska. Mam nadzieję, że weźmie jakąś inną bidę ;) o to dobrze ze tym razem sie nie spoznilam znowu by mi ktos sprzatna cudne stworzenie sprzed noska :P:P Tak boksery w potrzebie to wspanialy pomysl powinna byc ogromna ilosc takich stron!! Pozdrawiam :* Quote
paulus66 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 joaaa napisał(a)::p Paulus witaj! I mam nadzieję na fotki z nowego domu! Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to foteczki Paryska w nowym domku i nowej okolicy beda juz w niedziele!! Quote
Murka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A tu Parysio ze swoją ulubioną zabawką (ma hopla na punkcie piszczących zabawek i piłeczek ;) ). Fotka robiona późnym wieczorem w deszczu dlatego taka jakość... Quote
paulus66 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Moja kochana mordeczka :loveu::loveu::loveu: Piszczących zabawek mu nie zabraknie obiecuję!!! Jutro przychodzi pani na wizytę!!! Trzymajcie kciuki!!! Quote
Murka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Z Parysiowymi jajeczkami już wszystko ok, można już mu zdjąć kołnierz. Także czekamy z niecierpliwością na wieści z wizyty przedadopcyjnej, bo Parysio chce do domku :loveu: Quote
paulus66 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Wizyta wypadla pozytywnie!!! w niedziele Parysek :loveu::loveu::loveu::loveu: bedzie juz w swoim domku!!! :multi::multi::multi::-D:-D:-D:-D:-D Quote
GoniaP Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 paulus66 napisał(a):Wizyta wypadla pozytywnie!!! w niedziele Parysek :loveu::loveu::loveu::loveu: bedzie juz w swoim domku!!! :multi::multi::multi::-D:-D:-D:-D:-D Potwierdzam i gratuluję :loveu: A Basia popamięta wizytę u Was w sprawie Paryska do końca życia... Rozwalony samochód, 3 h czekania na policję, 350zł mandat i 6 punktów karnych :shake: Quote
Murka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Super!!!! :multi::multi::multi: Parysek pakuje w takim razie walizki ;) paulus, rozumiem, że odbiór osobisty? :cool3::cool3::cool3: Quote
paulus66 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 GoniaP napisał(a):Potwierdzam i gratuluję :loveu: A Basia popamięta wizytę u Was w sprawie Paryska do końca życia... Rozwalony samochód, 3 h czekania na policję, 350zł mandat i 6 punktów karnych :shake: eh no niestety :-( ale Basia jest wspaniałą osóbką i myślę że nam tzn. mi Marcinowi i Paryskowi wybaczy :) Quote
paulus66 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Murka']Super!!!! :multi::multi::multi: Parysek pakuje w takim razie walizki ;) paulus, rozumiem, że odbiór osobisty? :cool3::cool3::cool3: oczywiście że osobisty!!! zadzwonię ok 15 żeby się umówić dokładnie!!! Eh już nie mogę się doczekać!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
joaaa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 He,he, widzę, że nie możesz spać z tego oczekiwania. :p Quote
Tola Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Świetna wiadomość:multi: Paryskowi zyczę powodzenia:loveu: Quote
mariee Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Parysek juz w domku! Podbil serducha:loveu: Quote
mariee Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Paula pisala do mnie wieczorem , pojechala z Paryskiem do lekarza z ta ranka po kastracji. poza tym wszystko super, naj naj! Quote
gerta Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Przenoszę do "w nowym domu" na stronie :) I nie zamierzam przenosić nigdzie więcej :D Quote
paulus66 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nie wiem jak na tym forum wysylac zdjecia!! prosze o wskazowki!! teraz ide do szkoly jak wroce zdjecia juz na pewno wysle Quote
Murka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Trzeba umieścić fotkę na jakimś serwerze, skopiować adres, kliknąć na ikonkę "wstaw obrazek" (kwadracik z górą, żółtym tłem), wkleić adres i gotowe! A jak tam wizyta u weta? Mam nadzieję, że wszystko ok, a w uszkach nic poważnego... Quote
paulus66 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A jak tam wizyta u weta? Mam nadzieję, że wszystko ok, a w uszkach nic poważnego.. U weta wszystko ok dal tabletki na ta ranke i za tydzien powinno sie juz zagoic do konca!! Z uszami tez juz dobrze ale bedzie mu to co jakis czas wracac lekarz powiedzial ze co majmniej raz w roku!! Ale poradzimy sobie z tym ;);) Zdjecia juz wyslalam na poczte Quote
Murka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dzięki za SMSa, to dobrze, że wszystko ok :multi: A jak tam Parynio :loveu: Nie rozrabia za bardzo? :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts