Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
Paryskowi po kastracji zbiera się płyn w mosznie i jutro będzie miał zabieg odciągnięcia tego płynu :-(
Ojej, straszna sprawa :-( Ucałuj chłopaka od nas!

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moszna się tak jakby zmniejszyła, więc odpuściliśmy Paryskowi dodatkowych zabiegów. Wet zalecił antybiotyk i lek przeciwzapalny i zobaczymy (w piątek wizyta kontrolna).
Ranka po kastracji już pięknie wygojona, wet zdjął szwy ;)

Posted

Dzięki umieszczeniu informacji o Parysku na stronie boksery w potrzebie mamy znów zainteresowanych adopcją naszego boksia :multi:

Trzymajcie kciuki :cool3:

A wizyta kontrolna odnośnie pisanków ;) odłożona na poniedziałek. Parysio dostaje wciąż antybiotyki.

Posted

Parys miał dzisiaj otwieraną mosznę. Niestety zebrał się tam skrzep krwi i trzeba go było usunąć. Wszystko jest już ok ;) Parysek jeszcze kilka dni będzie musiał ponosić kołnierz i pojeść antybiotyków.

P.Paula nadal jest z nami w kontakcie i dobrze sie zapowiada :loveu:

Posted

Biedny Parysek :-(
Ja też jestem z Paulą w kontakcie i właśnie "załatwiłam" wizytę przedadopcyjną z Basią z Bytonia.
Poczekajmy więc na wyniki wizyty. Ja w zasadzie obiekcji nie mam ;)

Posted

Strasznie sie ciesze, ze na miejsce Baksa moze pojedzie Parys, kiedy Paula do mnie sie odezwala Baks mial juz dom, zapytalam a moze Parys . Mam nadzieje,ze wizyta wypadnie dobrze i Parys niedlugo bedzie u Pauli .

Posted

Parysku moj kochany jak wszystko pojdzie dobrze w czwartek lub w piatek to w niedziele bedziemy juz razem!! :loveu::kiss_2:Juz nie moge sie doczekac tego dnia!!!!! BUZIAKI OGROMNIASZCZE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

paulus, witaj :multi:

Strona boksery w potrzebie to super sprawa, dzisiaj dzwonił jeszcze jeden pan z Krakowa w sprawie Paryska. Mam nadzieję, że weźmie jakąś inną bidę ;)

Posted

Murka napisał(a):

Strona boksery w potrzebie to super sprawa, dzisiaj dzwonił jeszcze jeden pan z Krakowa w sprawie Paryska. Mam nadzieję, że weźmie jakąś inną bidę ;)

:p

Paulus witaj! I mam nadzieję na fotki z nowego domu!