GoniaP Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Murka napisał(a):Paryskowi po kastracji zbiera się płyn w mosznie i jutro będzie miał zabieg odciągnięcia tego płynu :-( Ojej, straszna sprawa :-( Ucałuj chłopaka od nas! Quote
Murka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Moszna się tak jakby zmniejszyła, więc odpuściliśmy Paryskowi dodatkowych zabiegów. Wet zalecił antybiotyk i lek przeciwzapalny i zobaczymy (w piątek wizyta kontrolna). Ranka po kastracji już pięknie wygojona, wet zdjął szwy ;) Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jak się czuje Parys? Jak jego pisanki? ;) Quote
joaaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Chyba jego wydmuszki! ;) Parysek już na stronie www.bokserywpotrzebie.pl Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 joaaa napisał(a):Chyba jego wydmuszki! ;) No tak, wydmuszki, masz rację :cool3: Quote
Murka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wydaje mi się, że pisanki (bo jeszcze wydmuszkami nie są, oj nie ;)) są już nieco mniejsze, ale jeszcze są obrzęknięte. Jutro wizyta kontrolna :cool3: Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Pisanki, czy wydmuszki - ważne, żeby były zdrowe :eviltong: Quote
Murka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dzięki umieszczeniu informacji o Parysku na stronie boksery w potrzebie mamy znów zainteresowanych adopcją naszego boksia :multi: Trzymajcie kciuki :cool3: A wizyta kontrolna odnośnie pisanków ;) odłożona na poniedziałek. Parysio dostaje wciąż antybiotyki. Quote
joaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 To trzymamy!!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Murka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tymczasem pokazujemy naszego zakołnierzowanego chłopaka ;) Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 I co? I jak? Czy zainteresowanie przerodziło się w coś konkretnego? Parysek superaśny :D Quote
Murka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sprawa w toku :p P.Paula kontaktowała się już z GoniaP i czeka na ankietę do wypełnienia ;) Quote
Murka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Parys miał dzisiaj otwieraną mosznę. Niestety zebrał się tam skrzep krwi i trzeba go było usunąć. Wszystko jest już ok ;) Parysek jeszcze kilka dni będzie musiał ponosić kołnierz i pojeść antybiotyków. P.Paula nadal jest z nami w kontakcie i dobrze sie zapowiada :loveu: Quote
GoniaP Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Biedny Parysek :-( Ja też jestem z Paulą w kontakcie i właśnie "załatwiłam" wizytę przedadopcyjną z Basią z Bytonia. Poczekajmy więc na wyniki wizyty. Ja w zasadzie obiekcji nie mam ;) Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Biedny Parysek... Ale najważniejsze, że jest jakaś całkiem realna perspektywa domku dla niego :) Quote
mariee Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Strasznie sie ciesze, ze na miejsce Baksa moze pojedzie Parys, kiedy Paula do mnie sie odezwala Baks mial juz dom, zapytalam a moze Parys . Mam nadzieje,ze wizyta wypadnie dobrze i Parys niedlugo bedzie u Pauli . Quote
paulus66 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Parysku moj kochany jak wszystko pojdzie dobrze w czwartek lub w piatek to w niedziele bedziemy juz razem!! :loveu::kiss_2:Juz nie moge sie doczekac tego dnia!!!!! BUZIAKI OGROMNIASZCZE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Murka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 paulus, witaj :multi: Strona boksery w potrzebie to super sprawa, dzisiaj dzwonił jeszcze jeden pan z Krakowa w sprawie Paryska. Mam nadzieję, że weźmie jakąś inną bidę ;) Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Paulus :D To Ty jesteś tą szczęściarą co dostanie Paryska? No poszczęściło Ci się ;) poszczęściło :D Quote
joaaa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Murka napisał(a): Strona boksery w potrzebie to super sprawa, dzisiaj dzwonił jeszcze jeden pan z Krakowa w sprawie Paryska. Mam nadzieję, że weźmie jakąś inną bidę ;) :p Paulus witaj! I mam nadzieję na fotki z nowego domu! Quote
Recommended Posts