Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: :lol: :lol:

W nawiązaniu do publikacji Super Expresu (którą znam niestety z drugiej ręki) chciałam zamieścić przykład jak krwiożerczą i bezwzględną bestią potrafi być doberman. 8)

Bestia tuż przed atakiem:

926844_d.jpg

Atak:

926845_d.jpg

Po odniesieniu zwycięstwa:

926846_d.jpg

:lol: :lol: :lol:

Z pozdrowieniami dla wszystkich posiadaczy tak niebiezpiecznych bestii :drinking:

Posted

Moje psice - wg przepisów - nie dorosły do miana zażeraczy, ale skoro to jedna rodzinka pinczerów - służę uprzejmie, aczkolwiek bez komentrza.... :lol:

na_kanapie_483.jpg

na_kanapie_485.jpg

na_kanapie_486.jpg

na_kanapie_488.jpg

na_kanapie_492.jpg

na_kanapie_493.jpg

szczególnie odmiana ruda jest niebezpieczna :D

Posted

rzeczywiście krwiożercze bestie :o :o a jakie dumne gdy odniosą zwycięstwo :o :o kto pozwala hodowac takie psy? :lol: :lol: :lol:

Fajne zdjęcie ;) a odmiana ruda to naprawde niebezpieczne zwierze... 8)

PS. też mam rude stworzenie w domu, ale niestety nie pinczer , ale raz pogonił dobermana tak że aż się kurzyło, a ja się ze wstydu spaliłam :oops: :oops:

Pozdrawiam.

Posted
PS. też mam rude stworzenie w domu, ale niestety nie pinczer , ale raz pogonił dobermana tak że aż się kurzyło, a ja się ze wstydu spaliłam :oops: :oops: Pozdrawiam.

Cytat - słowa kumpla mojego starszego potomka:

"...te rude takie są, bo mają nas...ne we łbie..." I chyba coś w tym jest :lol:

Posted

Witam wszystkich z powrotem !!!

widze nowych dobermaniaków i chyba tylko Żaba mnie pamieta ?!

ja tez mam w domu krwiozercza cala cieta bestie na ktora mowia DOBERMAN - jest okropnie agresywny :o - najbardziej jak ktos przychodzi - skacze i opiera sie lapami i jak zacznie zalizywac to na smierc :lol: :lol: 8) :wink:

Posted

Hej Asia! :D

Kupa czasu :o

Wygłaszcz ode mnie Arsika :) Napisz, czy będzie można w końcu zobaczyć tego przystojniaka na ringach? :roll:

Aha!

Jedno pytanie:Kto będzie w Sopocie???

Posted

Jesteśmy, jesteśmy!!! Ja tylko nie mogę tak codziennie pisać - zdarza mi sie czasem pracować :lol: Jednakże średnio co drugi dzień tu zaglądam i sprawdzam, czy co nie przybyło :)

Posted

Martynko a no juz jestesmy na stale 8)

Arsik wyglaskany a Ty wyglasz od nas Sarie koniecznie !!!

Nusiek bedzie wystawiany pradopodobnie od jesieni ale tak do konca to sama nie jestem tego pewna bo to nie tylko moja decyzja :-?

Dobrze ze jednak ktos jest :wink: yvonne_s - koniecznie ucałuj od nas swoje "malenstwo" 8)

Posted

Witam!

Tez mam w domu taka bestie :-) A propo o czym pisal Super Expres? Moze jest to gdzies w sieci?

Ja bede w Sopocie sama - tzn bez psa i wogole bez nikogo tak wiec z mila checia sie do kogos podczepie i wpolnie poogladam dobeczki. A stawka jest wspaniala-mam nadzieje, ze dojade wszystkie psy.

pozdrawiamy

Beata i Spartam

www.spartan.w.pl

Posted

BeataJ - super express mial ciekawy artykuł o bestiach puszczanych luzem na ulicach, z fotografiami "groźnych" psów, w tym m.in. dobermana. Zdjęcia te miały dowodzić jak to luzem bestie biegają - wszystkie te bestie były z właścicielami, i nie zachowywały sie jakoś groźnie - tyle że były bez smyczy czy kagańca. Poszukaj na terierach typu bull - tam więcej o tym pisali. Ja osobiście artykułu nie czytałam. Możesz spróbować go znaleźć na stronce SE (mi nie udało sie go tam przeczytać)