OLIWS Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witajcie !!!Ja też mam briarda suczkę ....:multi:Mam 14 lat i na imię Oliwia. Quote
sota36 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 OLIWS napisał(a):Witajcie !!!Ja też mam briarda suczkę ....:multi:Mam 14 lat i na imię Oliwia.przepiekny wiek! Pozazdrosci i zyczyc dalszego zdrowka!!!!!! Quote
sota36 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nie obrazi:) - kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Do niedawna tez dla mnie briard to "zajaczek", jednak od jakiegos czasu owe "zajaczki" mi przeszkadzaja, wole zwisy:) osadzone na duzej lepetynie.To o guscie. Co do prawa - trzeba je respektowac. Quote
stokrotka.af Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 To ja się do dyskusji dołaczę. Mój Boro ma juz prawie 9 lat i kopiowane uszy-szczeniaka z hodowli wziełam z normalnymi uszkami i sama go do weta zabrałam. Nigdy nie miał problemów z uszami:razz: Ale fakt nie byłam świadoma, że zakaz już jest. Poza tym, może mnie zlinczują, ale...mnie się te kopiowane uszka bardziej u Briardów podobają, nadaja takiego charakteru w wyglądzie:evil_lol: No i mam nadzieje, że się Sota36 nie obrazi na mnie do końca życia za to stwierdzenie:oops:ale Gutek i tak jest uroczy:loveu: Quote
stokrotka.af Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wiem, zgadzam sie w zupełności; kupowałam Briarda w 2000 i byłam zielona jeśli chodzi o psy rasowe:-( Quote
Recommended Posts