Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Estera napisał(a):Asia, ale po co nam luksusy? Ma być jak najtaniej a nie luksusowo :cool3: Mysia_ napisał(a):ja tez mogę spac na ziemi :evil_lol: nie potrzeba mi żadnych luksusów :razz: Byleby było tanio! Wiem, wiem, ale dzwoniłam tam, bo cena, która obowiązuje przez cały rok była przystępna. Niestety sylwestrowa szokuje. :-o :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']W jednym ośrodku, cena wynosi 310 zł/dobę, ale jeszcze jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się, czy na sylwestra coś się zmieni. Na psy się zgadzają. Mają tam kilka domków, ze 2 chyba 8-osobowe. A więc tak, zdwoniłam dzisiaj do tego ośrodka i Pani, która odebrała jeszcze nie zna ceny, bo dopiero w przyszłym tygodniu przyjadą właściciele ośrodka i będą ustalać szczegóły dotyczące świąt i Sylwestra. Ale mówiła, że w ostatnich latach było to 300 zł/dobę za domek 8-osobowy. Teraz też pewnie będzie podobnie. Za psy nic się nie płaci. Wynajmują domki na co najmniej 3 doby. Zapisała sobie mój numer i jak tylko czegoś się dowie będzie dzwonić. Acha, to jest stronka ośrodka: www.sulistrowice.eu Nie chcę nic mówić, ale fajne miejsce na zlocik. :cool3: :evil_lol: Quote
komar Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 No to jeśli by było 300 zł/doba to by wyszło podobnie jak za zlot;P A ile tych domkow??:P bo nas troche wiecej jak 8 osob jest;P Quote
rose Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Asia mówiła ze są 2 8-osobowe A można do domku wsadzić np. 10 osób?:eviltong: to wtedy te dwa by nam starczyły;) no chyba, że małe zainteresowanie będzie sylwestrem i nikt więcej się nie dopisze.. Skład naszego domku:evil_lol: Ja, Kara, Asia, Estera, Basia, Komar, Olek, Mysia:evil_lol: + Paulina i osoba gdyby można było w 10 osób:eviltong: Quote
komar Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ale myśle że jeśli już weźmiemy dwa to można po równo porozdzielać;P (jeśli bedzie mniej niż 20 osob;P Narazie mamy osob 13:P (tylko ze Kara jeszcze nie zgłosiła swojej chęci bycia na sylwestrze:P) Quote
olekg89 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ale będziecie mnie bronić przed pijaną Mysią?:( Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='rose']Asia mówiła ze są 2 8-osobowe A można do domku wsadzić np. 10 osób?:eviltong: to wtedy te dwa by nam starczyły;) no chyba, że małe zainteresowanie będzie sylwestrem i nikt więcej się nie dopisze.. Skład naszego domku:evil_lol: Ja, Kara, Asia, Estera, Basia, Komar, Olek, Mysia:evil_lol: + Paulina i osoba gdyby można było w 10 osób:eviltong: Są domki całoroczne 8- i 4-osobowe: Domek "Brda" 8-osobowy (natrysk, lodówka, kuchenka el., ogrzewany) cena: 300,- Domek "Mszana" 4-osobowy (natrysk, lodówka, kuchenka el., ogrzewany) cena: 180,- Ale te 8-osobowe taniej wychodzą. ;) [quote name='komar']Ale myśle że jeśli już weźmiemy dwa to można po równo porozdzielać;P (jeśli bedzie mniej niż 20 osob;P Narazie mamy osob 13:P (tylko ze Kara jeszcze nie zgłosiła swojej chęci bycia na sylwestrze:P) No myślę, że dwa trzeba będzie wziąć, jeszcze tylko 3 osób nam brakuje. ;) Quote
Paulina87 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Do sylwestra jeszcze trochę czasu więc myślę, że znajdzie się więcej chętnych. A ta osoba dodatkowa to moja współlokatorka Manndy_86 Quote
KaRa_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 komar napisał(a): Narazie mamy osob 13:P (tylko ze Kara jeszcze nie zgłosiła swojej chęci bycia na sylwestrze:P) Wiesz,że zaczynasz mnie wkurzać?:shake:bo zaraz ty na mini nie przyjedziesz:evil_lol: Quote
komar Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 A pokaż mi Kara post w którym zgłaszasz chęć udziału??:diabloti::diabloti: Bo każdy napisał a ty nie:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 komar napisał(a):A pokaż mi Kara post w którym zgłaszasz chęć udziału??:diabloti::diabloti: Bo każdy napisał a ty nie:evil_lol::evil_lol: Ale dobrze wiesz,że ja jade więc po co mam pisac ja,ja ja jak to wiadomo:shake: Quote
komar Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 no ale widzisz;P Olka, Mysie, Basie itd tp tez wpisałem dopiero po tym jak napisali że jadą;D Ja jasnowidzem nie jestem więc nie wiem czy nagle ktoś zdania nie zmienił:p Quote
basia bonnie Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 olekg18 napisał(a):A ja to tylko bym chciał kawałek podłogi z dala od Mysia ,żeby nie słyszeć jak mi jedzie od dzi...ek kiedy się nawali:P olekg18 napisał(a):Ale będziecie mnie bronić przed pijaną Mysią?:( Damy Cię z nią do pokoju :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol:no dobra, ja sie poswięce i będę spać z Myszunią i jej pilnować :P:cool3: Quote
olekg89 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No ,albo kaftan wezme dla niej i włożymy jej skarpetke Kaliego do ust:P Quote
rose Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 basia bonnie napisał(a):Damy Cię z nią do pokoju :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol:no dobra, ja sie poswięce i będę spać z Myszunią i jej pilnować :P:cool3: To ja mogę być z Olkiem:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='rose']To ja mogę być z Olkiem:loveu: [quote name='olekg18']O tak ja i Aniusia :) A Komar z Asią :P No to ładnie się porobiło. :evil_lol: Ale co w rodzinie (dogomaniackiej), to nie zginie. :cool3: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 olekg18 napisał(a):No ,albo kaftan wezme dla niej i włożymy jej skarpetke Kaliego do ust:P ale te skarpetki to były niczyje!:evil_lol::evil_lol: znalezione na plazy, bez wlasciciela:evil_lol::evil_lol: Estera napisał(a):A ze mną nikt nie chce? :( jaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Estera napisał(a):A ze mną nikt nie chce? :( Kali jest jeszcze wolny. :cool3: Quote
olekg89 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Basia ja je mam w domu:P wyprałem sobie je 2 razy .Nike więc nie mogły się zmarnować:P Quote
Mysia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no ładnie, już mi dupę obrobili :eviltong: Ja będę grzeczna, serio :evil_lol: Quote
Estera Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 basia bonnie napisał(a): jaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No to Paulina z Mysią, a my razem :evil_lol: Quote
Recommended Posts