Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Asia, ale po co nam luksusy? Ma być jak najtaniej a nie luksusowo :cool3:

Mysia_ napisał(a):
ja tez mogę spac na ziemi :evil_lol: nie potrzeba mi żadnych luksusów :razz: Byleby było tanio!

Wiem, wiem, ale dzwoniłam tam, bo cena, która obowiązuje przez cały rok była przystępna. Niestety sylwestrowa szokuje. :-o :evil_lol:

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']W jednym ośrodku, cena wynosi 310 zł/dobę, ale jeszcze jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się, czy na sylwestra coś się zmieni. Na psy się zgadzają. Mają tam kilka domków, ze 2 chyba 8-osobowe.
A więc tak, zdwoniłam dzisiaj do tego ośrodka i Pani, która odebrała jeszcze nie zna ceny, bo dopiero w przyszłym tygodniu przyjadą właściciele ośrodka i będą ustalać szczegóły dotyczące świąt i Sylwestra. Ale mówiła, że w ostatnich latach było to 300 zł/dobę za domek 8-osobowy. Teraz też pewnie będzie podobnie. Za psy nic się nie płaci.
Wynajmują domki na co najmniej 3 doby.
Zapisała sobie mój numer i jak tylko czegoś się dowie będzie dzwonić.
Acha, to jest stronka ośrodka:
www.sulistrowice.eu
Nie chcę nic mówić, ale fajne miejsce na zlocik. :cool3: :evil_lol:

Posted

Asia mówiła ze są 2 8-osobowe
A można do domku wsadzić np. 10 osób?:eviltong: to wtedy te dwa by nam starczyły;) no chyba, że małe zainteresowanie będzie sylwestrem i nikt więcej się nie dopisze..
Skład naszego domku:evil_lol:
Ja, Kara, Asia, Estera, Basia, Komar, Olek, Mysia:evil_lol: + Paulina i osoba gdyby można było w 10 osób:eviltong:

Posted

Ale myśle że jeśli już weźmiemy dwa to można po równo porozdzielać;P (jeśli bedzie mniej niż 20 osob;P

Narazie mamy osob 13:P (tylko ze Kara jeszcze nie zgłosiła swojej chęci bycia na sylwestrze:P)

Posted

[quote name='rose']Asia mówiła ze są 2 8-osobowe
A można do domku wsadzić np. 10 osób?:eviltong: to wtedy te dwa by nam starczyły;) no chyba, że małe zainteresowanie będzie sylwestrem i nikt więcej się nie dopisze..
Skład naszego domku:evil_lol:
Ja, Kara, Asia, Estera, Basia, Komar, Olek, Mysia:evil_lol: + Paulina i osoba gdyby można było w 10 osób:eviltong:
Są domki całoroczne 8- i 4-osobowe:
Domek "Brda" 8-osobowy
(natrysk, lodówka, kuchenka el., ogrzewany)
cena: 300,-
Domek "Mszana" 4-osobowy
(natrysk, lodówka, kuchenka el., ogrzewany)
cena: 180,-
Ale te 8-osobowe taniej wychodzą. ;)

[quote name='komar']Ale myśle że jeśli już weźmiemy dwa to można po równo porozdzielać;P (jeśli bedzie mniej niż 20 osob;P

Narazie mamy osob 13:P (tylko ze Kara jeszcze nie zgłosiła swojej chęci bycia na sylwestrze:P)
No myślę, że dwa trzeba będzie wziąć, jeszcze tylko 3 osób nam brakuje. ;)

Posted

komar napisał(a):

Wiesz,że zaczynasz mnie wkurzać?:shake:bo zaraz ty na mini nie przyjedziesz:evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
A pokaż mi Kara post w którym zgłaszasz chęć udziału??:diabloti::diabloti:
Bo każdy napisał a ty nie:evil_lol::evil_lol:

Ale dobrze wiesz,że ja jade więc po co mam pisac ja,ja ja jak to wiadomo:shake:

Posted

no ale widzisz;P Olka, Mysie, Basie itd tp tez wpisałem dopiero po tym jak napisali że jadą;D
Ja jasnowidzem nie jestem więc nie wiem czy nagle ktoś zdania nie zmienił:p

Posted

olekg18 napisał(a):
A ja to tylko bym chciał kawałek podłogi z dala od Mysia ,żeby nie słyszeć jak mi jedzie od dzi...ek kiedy się nawali:P

olekg18 napisał(a):
Ale będziecie mnie bronić przed pijaną Mysią?:(

Damy Cię z nią do pokoju :multi::multi::multi:
:evil_lol::evil_lol:no dobra, ja sie poswięce i będę spać z Myszunią i jej pilnować :P:cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Damy Cię z nią do pokoju :multi::multi::multi:
:evil_lol::evil_lol:no dobra, ja sie poswięce i będę spać z Myszunią i jej pilnować :P:cool3:

To ja mogę być z Olkiem:loveu:

Posted

[quote name='rose']To ja mogę być z Olkiem:loveu:
[quote name='olekg18']O tak ja i Aniusia :) A Komar z Asią :P
No to ładnie się porobiło. :evil_lol:
Ale co w rodzinie (dogomaniackiej), to nie zginie. :cool3: :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
No ,albo kaftan wezme dla niej i włożymy jej skarpetke Kaliego do ust:P

ale te skarpetki to były niczyje!:evil_lol::evil_lol: znalezione na plazy, bez wlasciciela:evil_lol::evil_lol:
Estera napisał(a):
A ze mną nikt nie chce? :(

jaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: