Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):A swoją drogą jest tam niedźwiedź;D kamienny ale niedźwiedź:D wole polarne :eviltong: rose napisał(a):No to Karolinkę chyba na barana będziesz niósł, albo jakieś sanki załatwisz:evil_lol: jakimś nerką się ukradnie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Miałam się wypowiedzieć, więc się wypowiadam:evil_lol: Mnie to obojętne gdzie, ważne,żeby był jako taki dojazd i sklep w pobliżu...:evil_lol::evil_lol:;) Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 nie ma to jak zdecydowanie:shake::shake: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):nie ma to jak zdecydowanie:shake::shake: hahaha:evil_lol: oj tam :P co wybierzecie to ja się podporządkuje, ja nie chce wybierać,żeby potem nie było do mnie pretensji :D Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 basia bonnie napisał(a):hahaha:evil_lol: oj tam :P co wybierzecie to ja się podporządkuje, ja nie chce wybierać,żeby potem nie było do mnie pretensji :D tak najłatwiej :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):tak najłatwiej :evil_lol: Osobiście nie chce mi się wyłazić na jakieś góry, gdzie nie ma sklepów:evil_lol: ale jak wybierzecie szczyt, to i tak przyjadę:evil_lol::)i będę szaleć :D Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 no ale niech wszyscy sie wypowiedzą gdzie by im najlepiej pasowało:P bo jak wszyscy napiszą że obojętnie to bedziemy spać pod mostem i tylko do siebie bedziecie mieć pretensje bo wam to zwisa i powiewa:p:p:cool1::cool1: Ale mądry tekst:diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ja już się wypowiedziałam, że odpowiada mi ta Sobótka, czy jak to tam było :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):No to w Sobótce;P 1. Tanio 2. można z psami 3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P ja tez jestem za Sobótką :multi: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no prosze, nawet Basia już się określiła :cool3: Komar sprobuj zorientowac się z tą Sobótką co i jak, zebysmy na koniec na lodzie nie zostali, bo okażę się, ze miejsc już nigdzie nie ma :roll: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='komar']no ale niech wszyscy sie wypowiedzą gdzie by im najlepiej pasowało:P bo jak wszyscy napiszą że obojętnie to bedziemy spać pod mostem i tylko do siebie bedziecie mieć pretensje bo wam to zwisa i powiewa:p:p:cool1::cool1: Ale mądry tekst:diabloti: Nie czasem za mądry:eviltong: jak mają się wszyscy wypowiedzieć jak z 11 zapisanych na liście wypowiadają się tylko raptem 4:eviltong: reszta się zapisała i nic ich już nie interesuje:eviltong: zapisali się a nawet niewiedzą gdzie jadą:evil_lol: A niech będzie ja jestem za tym szczytem:eviltong: muszę sie przygotować w końcu w góry mamy zacząć jeździć:eviltong: Quote
Estera Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jestem za Sobótką, bo tanio :evil_lol: I będziemy wszyscy razem! :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ludzie wypowiadac się gdzie chcecie Sylwestra :cool3: Trzeba podjąć jakąś decyzję ;) Quote
Paulina87 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A czy w tym domku w sobótce jest jakaś wieksza sala typu jadalnia albo coś? Quote
Okamia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Osobiście nie chce mi się wyłazić na jakieś góry, gdzie nie ma sklepów:evil_lol: ale jak wybierzecie szczyt, to i tak przyjadę:evil_lol::)i będę szaleć :D A ja mam husky :evil_lol: i ona będzie mnie wciągać :evil_lol: Jeżeli Sobótka tanio to ja jestem jak najbardziej za :lol: Quote
Mysia_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 komar napisał(a):No jest tam restauracja:D oooo :razz::cool3: Fajnie własnie by było, żeby była jakaś duża sala ;) Quote
rose Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Mysia_ napisał(a):oooo :razz::cool3: Fajnie własnie by było, żeby była jakaś duża sala ;) I stół do tańczenia:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 rose napisał(a):I stół do tańczenia:loveu::loveu: Koniecznie :razz::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzwoniłam dzisiaj do ośrodków. :cool3: W dwóch nie odebrali, więc jutro jeszcze raz zadzwonię. ;) Ale w 3 czy 4, do których się dodzwoniłam cena za dobę! waha się od 680 do 740 zł. :-o Są to zazwyczaj domki 9-osobowe (dosyć luksusowe). Niestety głupia nie spytałam czy można wcisnąć więcej osób do domku. :roll: Zazwyczaj zgadzają się na psy, ale jeszcze nie mówiłam o ilości. :evil_lol: W jednym ośrodku, cena wynosi 310 zł/dobę, ale jeszcze jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się, czy na sylwestra coś się zmieni. Na psy się zgadzają. Mają tam kilka domków, ze 2 chyba 8-osobowe. Z tego co zauważyłam, to jeszcze nigdzie nic nie było zarezerwowane na Sylwestra. :p Quote
olekg89 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ja tam moge nawet na glebie spać:) Byle tylko żadna babcia nie wchodziła do domku i nie jechała mi od zwierząt:P Byle do sylwestra:) od jutra zaczynamy odliczanie haha:P Rozumiem,ze impreze zaczniemy od 27 grudnia:P z rana najlepiej już:P musze się wami gnoje nacieszyć hehe:) Quote
Estera Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Asia, ale po co nam luksusy? Ma być jak najtaniej a nie luksusowo :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ja tez mogę spac na ziemi :evil_lol: nie potrzeba mi żadnych luksusów :razz: Byleby było tanio! Quote
olekg89 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A ja to tylko bym chciał kawałek podłogi z dala od Mysia ,żeby nie słyszeć jak mi jedzie od dzi...ek kiedy się nawali:P Quote
Recommended Posts