Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

komar napisał(a):
A swoją drogą jest tam niedźwiedź;D kamienny ale niedźwiedź:D

wole polarne :eviltong:

rose napisał(a):
No to Karolinkę chyba na barana będziesz niósł, albo jakieś sanki załatwisz:evil_lol:

jakimś nerką się ukradnie :diabloti:

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
hahaha:evil_lol: oj tam :P co wybierzecie to ja się podporządkuje, ja nie chce wybierać,żeby potem nie było do mnie pretensji :D

tak najłatwiej :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
tak najłatwiej :evil_lol:

Osobiście nie chce mi się wyłazić na jakieś góry, gdzie nie ma sklepów:evil_lol: ale jak wybierzecie szczyt, to i tak przyjadę:evil_lol::)i będę szaleć :D

Posted

no ale niech wszyscy sie wypowiedzą gdzie by im najlepiej pasowało:P bo jak wszyscy napiszą że obojętnie to bedziemy spać pod mostem i tylko do siebie bedziecie mieć pretensje bo wam to zwisa i powiewa:p:p:cool1::cool1:

Ale mądry tekst:diabloti:

Posted

no prosze, nawet Basia już się określiła :cool3:
Komar sprobuj zorientowac się z tą Sobótką co i jak, zebysmy na koniec na lodzie nie zostali, bo okażę się, ze miejsc już nigdzie nie ma :roll:

Posted

[quote name='komar']no ale niech wszyscy sie wypowiedzą gdzie by im najlepiej pasowało:P bo jak wszyscy napiszą że obojętnie to bedziemy spać pod mostem i tylko do siebie bedziecie mieć pretensje bo wam to zwisa i powiewa:p:p:cool1::cool1:

Ale mądry tekst:diabloti:

Nie czasem za mądry:eviltong: jak mają się wszyscy wypowiedzieć jak z 11 zapisanych na liście wypowiadają się tylko raptem 4:eviltong: reszta się zapisała i nic ich już nie interesuje:eviltong: zapisali się a nawet niewiedzą gdzie jadą:evil_lol:

A niech będzie ja jestem za tym szczytem:eviltong: muszę sie przygotować w końcu w góry mamy zacząć jeździć:eviltong:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Osobiście nie chce mi się wyłazić na jakieś góry, gdzie nie ma sklepów:evil_lol: ale jak wybierzecie szczyt, to i tak przyjadę:evil_lol::)i będę szaleć :D

A ja mam husky :evil_lol: i ona będzie mnie wciągać :evil_lol:

Jeżeli Sobótka tanio to ja jestem jak najbardziej za :lol:

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do ośrodków. :cool3:
W dwóch nie odebrali, więc jutro jeszcze raz zadzwonię. ;)
Ale w 3 czy 4, do których się dodzwoniłam cena za dobę! waha się od 680 do 740 zł. :-o Są to zazwyczaj domki 9-osobowe (dosyć luksusowe). Niestety głupia nie spytałam czy można wcisnąć więcej osób do domku. :roll:
Zazwyczaj zgadzają się na psy, ale jeszcze nie mówiłam o ilości. :evil_lol:

W jednym ośrodku, cena wynosi 310 zł/dobę, ale jeszcze jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się, czy na sylwestra coś się zmieni. Na psy się zgadzają. Mają tam kilka domków, ze 2 chyba 8-osobowe.

Z tego co zauważyłam, to jeszcze nigdzie nic nie było zarezerwowane na Sylwestra. :p

Posted

Ja tam moge nawet na glebie spać:) Byle tylko żadna babcia nie wchodziła do domku i nie jechała mi od zwierząt:P
Byle do sylwestra:) od jutra zaczynamy odliczanie haha:P
Rozumiem,ze impreze zaczniemy od 27 grudnia:P z rana najlepiej już:P musze się wami gnoje nacieszyć hehe:)