Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
Asiu odpisali Ci z jakiegoś ośrodka? bo mi na razie nie..

Odpisali z jednego, tam gdzie były dwa domki 9-osobowe. Gościu napisał tylko, że za dobę 680 zł i wynajmują na co najmniej 4 doby.

Do pozostałych muszę zadzwonić chyba, bo jeszcze tego nie zrobiłam, takie mam ostatnio urwanie głowy, że o wszystkim zapominam. :shake: :oops:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Kurde pojechałabym z Uzim ale biorę w listopadzie drugiego piaka-szczeniaka.
a już ochrzan dostałam, że w Sierakowie nie przyszłam się przywitac:diabloti:

ochrzan był bardzo słuszny :mad:

Na Sylwka chyba nie potrzebujemy żadnych luksusów, ważne, żeby bylo w miare ciepło, no i razem :lol: No i jak najtaniej :oops:

Posted

komar napisał(a):
No to w Sobótce;P
1. Tanio
2. można z psami
3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P

To może przejedziesz się tam, co?;)

Posted

komar napisał(a):
No to w Sobótce;P
1. Tanio
2. można z psami
3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P

Komarku to zamawiaj w Sobótce, a jak znajdziemy coś lepszego, to wtedy będziemy myśleć. Co Wy na to? :cool3:
Z tyloma psami to raczej na luksusy nas nie wpuszczą. :shake:
A i jeszcze jak możesz to zapytaj kolegi o ten domek, co wspominałeś. :cool3:

A ja podzwonię po tych domkach, które znalazłam. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Komarku to zamawiaj w Sobótce, a jak znajdziemy coś lepszego, to wtedy będziemy myśleć. Co Wy na to? :cool3:
Z tyloma psami to raczej na luksusy nas nie wpuszczą. :shake:
A i jeszcze jak możesz to zapytaj kolegi o ten domek, co wspominałeś. :cool3:

A ja podzwonię po tych domkach, które znalazłam. ;)

No jak mnie nie chcesz słuchać to chociaż Asi posłuchaj i jedz do tej Sobótki:eviltong:

Posted

no to myśle że jutro tak też uczynię;P ale nadal mnie kusi żebyśmy na szczycie Ślęży sie ulokowali:P

tam są 23 miejsca;P (i jeden 10 osobowy pokój):P no ale czy reszcie by to odpowiadało??

Posted

rose napisał(a):
No jak mnie nie chcesz słuchać to chociaż Asi posłuchaj i jedz do tej Sobótki:eviltong:

Ale ja nie mówię, że ma jechać. :eviltong:
Chociaż jeśli masz czas, to fajnie by było obczaić warunki osobiście. ;)

Posted

Osobiście to ja tam byłem:P i że tak powiem nie jest źle;P no ale zawsze mogło się coś zmienić;P wiec jak czas bedzie to przejechac sie zawsze można;P

Ale co myślicie o szczycie??:diabloti::diabloti::cool1::cool1:

Posted

komar napisał(a):
no to myśle że jutro tak też uczynię;P ale nadal mnie kusi żebyśmy na szczycie Ślęży sie ulokowali:P

tam są 23 miejsca;P (i jeden 10 osobowy pokój):P no ale czy reszcie by to odpowiadało??

mi odpowiada wszystko, byle by jak najtaniej :lol:

Posted

komar napisał(a):

Dobra jedz do tej Sobótki, bo ten szczyt nie wszystkim chyba by odpowiadał:eviltong: mam tu na myśli konkretną osobę, która nie jestem ja i która w sumie nie wiadomo czy pojedzie, bo nadal jej na liście nie widzę:evil_lol::eviltong:

Posted

komar napisał(a):

O, to jak już będziesz jechał, to popatrz, czy nie ma gdzieś po drodze innych ośrodków/domków, zawsze można zajść zapytać, czy nas przyjmą. :cool3:

Posted

komar napisał(a):
Osobiście to ja tam byłem:P i że tak powiem nie jest źle;P no ale zawsze mogło się coś zmienić;P wiec jak czas bedzie to przejechac sie zawsze można;P

Ale co myślicie o szczycie??:diabloti::diabloti::cool1::cool1:

Szczyt... zima.. do cywilizacji daleko... :evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
nie tak daleko:) do cywilizacji z psami na spacerki;)
tak do 1,5 godzinki w jedna strone;)

No to Karolinkę chyba na barana będziesz niósł, albo jakieś sanki załatwisz:evil_lol:

Posted

Przez centrum miasteczka, u stóp Stolnej, Drogą Ślężan koło pogańskich rzeźb "Panny z Rybą" i "Niedźwiedzia" i wałów kultowych
Znaki czerwone, 2 1/4 godz., w drugą stronę 1 2/3 godz.
Poza miastem szlak wiedzie lasami, cały czas pod górę, jest jednak mimo to dość łatwy.

Koło schroniska Pod Wieżycą, przez Wieżycę, do połączenia ze szlakiem czerwonym i z nim koło kamiennych figur na szczyt
Znaki żółte, 1 2/3 godz., w drugą stronę 1 1/4 godz.
Najpopularniejszy szlak na Ślężę. Omija centrum miasta, szybko wprowadza w góry i ukazuje to, co najważniejsze na północnych zboczach masywu, łącznie z wieżą widokową na Wieżycy, którą szlak czerwony omija.