Jagódka&Uzi Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kurde pojechałabym z Uzim ale biorę w listopadzie drugiego piaka-szczeniaka. a już ochrzan dostałam, że w Sierakowie nie przyszłam się przywitac:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):Asiu odpisali Ci z jakiegoś ośrodka? bo mi na razie nie.. Odpisali z jednego, tam gdzie były dwa domki 9-osobowe. Gościu napisał tylko, że za dobę 680 zł i wynajmują na co najmniej 4 doby. Do pozostałych muszę zadzwonić chyba, bo jeszcze tego nie zrobiłam, takie mam ostatnio urwanie głowy, że o wszystkim zapominam. :shake: :oops: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 No to Asiu popytaj się:P jak już nic nie bedzie to w ostateczności te w Sobótce można obczaić a tam drogo nie jest Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Kurde pojechałabym z Uzim ale biorę w listopadzie drugiego piaka-szczeniaka. a już ochrzan dostałam, że w Sierakowie nie przyszłam się przywitac:diabloti: ochrzan był bardzo słuszny :mad: Na Sylwka chyba nie potrzebujemy żadnych luksusów, ważne, żeby bylo w miare ciepło, no i razem :lol: No i jak najtaniej :oops: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 No to w Sobótce;P 1. Tanio 2. można z psami 3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):No to w Sobótce;P 1. Tanio 2. można z psami 3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P jak dla mnie suuuper :razz: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):No to w Sobótce;P 1. Tanio 2. można z psami 3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P To może przejedziesz się tam, co?;) Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 No ale Asia najpierw niech sprawdzi te inne wersje z domkami:P Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):No to w Sobótce;P 1. Tanio 2. można z psami 3. wszyscy w jednej wielkiej chacie tylko w różnych pokojach;P Komarku to zamawiaj w Sobótce, a jak znajdziemy coś lepszego, to wtedy będziemy myśleć. Co Wy na to? :cool3: Z tyloma psami to raczej na luksusy nas nie wpuszczą. :shake: A i jeszcze jak możesz to zapytaj kolegi o ten domek, co wspominałeś. :cool3: A ja podzwonię po tych domkach, które znalazłam. ;) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 trzeba się pospieszyć, bo w końcu do Sylwestra jeszcze tylko 4 miesiące ;) Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Komarku to zamawiaj w Sobótce, a jak znajdziemy coś lepszego, to wtedy będziemy myśleć. Co Wy na to? :cool3: Z tyloma psami to raczej na luksusy nas nie wpuszczą. :shake: A i jeszcze jak możesz to zapytaj kolegi o ten domek, co wspominałeś. :cool3: A ja podzwonię po tych domkach, które znalazłam. ;) No jak mnie nie chcesz słuchać to chociaż Asi posłuchaj i jedz do tej Sobótki:eviltong: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 no to myśle że jutro tak też uczynię;P ale nadal mnie kusi żebyśmy na szczycie Ślęży sie ulokowali:P tam są 23 miejsca;P (i jeden 10 osobowy pokój):P no ale czy reszcie by to odpowiadało?? Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):No jak mnie nie chcesz słuchać to chociaż Asi posłuchaj i jedz do tej Sobótki:eviltong: Ale ja nie mówię, że ma jechać. :eviltong: Chociaż jeśli masz czas, to fajnie by było obczaić warunki osobiście. ;) Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Osobiście to ja tam byłem:P i że tak powiem nie jest źle;P no ale zawsze mogło się coś zmienić;P wiec jak czas bedzie to przejechac sie zawsze można;P Ale co myślicie o szczycie??:diabloti::diabloti::cool1::cool1: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):no to myśle że jutro tak też uczynię;P ale nadal mnie kusi żebyśmy na szczycie Ślęży sie ulokowali:P tam są 23 miejsca;P (i jeden 10 osobowy pokój):P no ale czy reszcie by to odpowiadało?? mi odpowiada wszystko, byle by jak najtaniej :lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):no to myśle że jutro tak też uczynię;P ale nadal mnie kusi żebyśmy na szczycie Ślęży sie ulokowali:P tam są 23 miejsca;P (i jeden 10 osobowy pokój):P no ale czy reszcie by to odpowiadało?? Dobra jedz do tej Sobótki, bo ten szczyt nie wszystkim chyba by odpowiadał:eviltong: mam tu na myśli konkretną osobę, która nie jestem ja i która w sumie nie wiadomo czy pojedzie, bo nadal jej na liście nie widzę:evil_lol::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):no to myśle że jutro tak też uczynię;P ale nadal mnie kusi żebyśmy na szczycie Ślęży sie ulokowali:P tam są 23 miejsca;P (i jeden 10 osobowy pokój):P no ale czy reszcie by to odpowiadało?? O, to jak już będziesz jechał, to popatrz, czy nie ma gdzieś po drodze innych ośrodków/domków, zawsze można zajść zapytać, czy nas przyjmą. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):Osobiście to ja tam byłem:P i że tak powiem nie jest źle;P no ale zawsze mogło się coś zmienić;P wiec jak czas bedzie to przejechac sie zawsze można;P Ale co myślicie o szczycie??:diabloti::diabloti::cool1::cool1: Szczyt... zima.. do cywilizacji daleko... :evil_lol: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 http://www.eholiday.pl/noclegi-14845.html http://www.eholiday.pl/noclegi-2008.html http://www.eholiday.pl/noclegi-2106.html http://www.eholiday.pl/noclegi-6496.html Sobótka wielka nie jest więc i nie ma tam za dużo ośrodków;P Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 nie ma cywilizacji nie ma sklepów - oj nie dobrze :evil_lol: Chociaż zawsze można zrobić zapasy :diabloti: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 nie tak daleko:) do cywilizacji z psami na spacerki;) tak do 1,5 godzinki w jedna strone;) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):nie tak daleko:) do cywilizacji z psami na spacerki;) tak do 1,5 godzinki w jedna strone;) brałeś pod uwagę zaspy śniegu? :evil_lol: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 tak bo zimą już tam byłem;P A swoją drogą jest tam niedźwiedź;D kamienny ale niedźwiedź:D Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 komar napisał(a):nie tak daleko:) do cywilizacji z psami na spacerki;) tak do 1,5 godzinki w jedna strone;) No to Karolinkę chyba na barana będziesz niósł, albo jakieś sanki załatwisz:evil_lol: Quote
komar Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Przez centrum miasteczka, u stóp Stolnej, Drogą Ślężan koło pogańskich rzeźb "Panny z Rybą" i "Niedźwiedzia" i wałów kultowych Znaki czerwone, 2 1/4 godz., w drugą stronę 1 2/3 godz. Poza miastem szlak wiedzie lasami, cały czas pod górę, jest jednak mimo to dość łatwy. Koło schroniska Pod Wieżycą, przez Wieżycę, do połączenia ze szlakiem czerwonym i z nim koło kamiennych figur na szczyt Znaki żółte, 1 2/3 godz., w drugą stronę 1 1/4 godz. Najpopularniejszy szlak na Ślężę. Omija centrum miasta, szybko wprowadza w góry i ukazuje to, co najważniejsze na północnych zboczach masywu, łącznie z wieżą widokową na Wieżycy, którą szlak czerwony omija. Quote
Recommended Posts