komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Niestety sylwester DOGOMANIACKI zostaje ODWOŁANY:( Niestety nie udało się zabardzo znaleźć ośrodka z tyloma miejscami (w miare rozsądnych cenach i w miare blisko) Poza tym okazało się że mi już ktoś wcześniej zaplanował to i tamto i nie dam rady się pojawić! Jednak jeśli ktoś inny da rade coś zorganizować to droga wolna:-) Ja swój udział w tym zamykam. Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dogomaniacki sylwester słitaśnie! :loveu: Proszę mnie zapisać. :multi: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ale słiit:multi: Mnie również można dopisać:multi: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ja jako jedna z tej niewielkiej ekipy wyrażam chęć uczestnictwa w tym jakże ciekawym wydarzeniu:evil_lol: miałam już do czynienia w zeszłym roku z Sylwestrem po części dogomaniackim i mogę zagwarantować ze było super:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 rose napisał(a):Ja jako jedna z tej niewielkiej ekipy wyrażam chęć uczestnictwa w tym jakże ciekawym wydarzeniu:evil_lol: miałam już do czynienia w zeszłym roku z Sylwestrem po części dogomaniackim i mogę zagwarantować ze było super:evil_lol: Aleś Ty elokwentna. :-o :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Aleś Ty elokwentna. :-o :cool3: :evil_lol: A jakże:eviltong: A właśnie co najważniejsze! obowiązuje strój wieczorowy:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='rose']A jakże:eviltong: A właśnie co najważniejsze! obowiązuje strój wieczorowy:eviltong: Czyli piżama party! :multi: :evil_lol: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Czyli piżama party! :multi: :evil_lol: W piżamę to się przez wszystkie dni nie będziemy nawet ubierać, bo się nam nie będzie opłacać:evil_lol: Aaa i warto zaznaczyć, że nikt za nikogo nie bierze odpowiedzialności i lepiej by na Sylwestra jechały tylko pełnoletnie osoby,chyba że zabiorą ze sobą opiekuna ;) Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mnie też zapiszcie :cool3: Choćby nie wiem co załatwie sobie wolne ;) W ostatniego Sylwestra i Nowy Rok pracowałam, więc teraz niech spadają :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 rose napisał(a):Aaa i warto zaznaczyć, że nikt za nikogo nie bierze odpowiedzialności i lepiej by na Sylwestra jechały tylko pełnoletnie osoby,chyba że zabiorą ze sobą opiekuna ;) Moją opiekunką ma być KaRa:diabloti: która jeszcze nie wie:evil_lol::evil_lol: ale jak ona sie nie zgodzi, to zapewne Myszunia mnie przygarnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mysia_ napisał(a):Mnie też zapiszcie :cool3: Choćby nie wiem co załatwie sobie wolne ;) W ostatniego Sylwestra i Nowy Rok pracowałam, więc teraz niech spadają :evil_lol: Ja zazwyczaj w Nowy Rok musze pracowac:placz: Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mnie proszę dopisać! Mamusiu, tatusiu jak mogliście o mnie zapomnieć ? :placz: Estera + 2 piesy :loveu: Quote
Yakubbo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jeszcze ja, jeszcze ja :D Tak jak pisalem w poprzednim watku o ile Baska mnie nie zabije :eviltong: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Estera napisał(a):Mnie proszę dopisać! Mamusiu, tatusiu jak mogliście o mnie zapomnieć ? :placz: Estera + 2 piesy :loveu: To wszystko wina Twojego ojca:evil_lol: wiesz, że mamusia Cię kocha:loveu: Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Baśka nie zabije, Baśka będzie się Tusią zajmować :loveu: rose napisał(a):To wszystko wina Twojego ojca:evil_lol: wiesz, że mamusia Cię kocha:loveu:Mamusiu czemu mam takiego tatusia? :placz: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Estera napisał(a):Baśka nie zabije, jeżeli będzie bliżej niż 10m ode mnie i będzie się odzywał do mnie to moge być niebezpieczna:cool3::cool3::cool3: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mnie też proszę zapisać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Estera napisał(a): Mamusiu czemu mam takiego tatusia? :placz: No widzisz przypałętał się i już tak został:eviltong: Ale nie martw się mamusia go utemperuje:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ale się Sylwester szykuje :multi: Super :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 jaaa tez ja tezz!! wpiszcie mnie :] tylko podajcie wczesniej koszty ;] Quote
komar Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Narazie to musimy wymyślić miejsce;P Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 komar napisał(a):Narazie to musimy wymyślić miejsce;P Nie ważne gdzie, ważne, że razem :loveu::evil_lol: A tak na poważnie, to rose chyba już gdzieś pisała? :cool3: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mysia_ napisał(a):Nie ważne gdzie, ważne, że razem :loveu::evil_lol: A tak na poważnie, to rose chyba już gdzieś pisała? :cool3: Tak ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi;) Wczoraj Asia też pisała do kilku ośrodków;) Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 rose napisał(a):Tak ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi;) Wczoraj Asia też pisała do kilku ośrodków;) yhm... No to myslę, że narazie musimy poczekać :cool3: Quote
Recommended Posts