Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neris napisał(a):Oświadczam, że to o CHODOFLI to były żarty!!!!! jeśli nasze WYPISKI kogoś martwią to uspokajam - nie będziemy jej rozmnażać!!! Na razie:-) hihih ps. przepraszam nie mogłam się powstrzymać......... Quote
epe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Naprawdę tak piszą?:crazyeye: Czy dla jaj?:evil_lol: Bo wydawało mi się,że tylko jedna pani na dogo jest mało pojętna! Quote
Neris Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Nie, no ktoś kto nas nie zna, nie rozmawiał i nie wie że jesteśmy całą zgrają solidnie "rąbnięte" mógł się po prostu zdenerwować... Ja moje rodowodowe suki mam posterylizowane, oprócz jednej, więc spoko, nie jesteśmy rozmnażaczkami Quote
Erazm Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hihi you pierwsza do produkcji:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tak to bywa,że tzw normalni ludzie na żartach tych szalonych się nie znają!:evil_lol: Bo taki normalny myśli,że to na poważnie,a taki inny myśli,że one piszą dla jaj!:evil_lol: Quote
pucka69 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Neigh napisał(a):A czy to moja wina, ze ja mam stuknięte koleżanki??:-) JAKI PAN - TAKI KRAM ! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Spania nie macie , czy co ?:roll::diabloti: Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wiecie co . Wpisałam swoje imie i nazwisko w google i mi sie wyswietliły wszystkie moje zamówienia w krakvecie wraz z danymi i mailami do nich . Ciotka Poker wpisała i jej sie wyswietliły pw z dogo :cool3:A teraz nie moge sie wpisac do jej watku na ten temat :roll: Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='BIANKA1']Wiecie co . Wpisałam swoje imie i nazwisko w google i mi sie wyswietliły wszystkie moje zamówienia w krakvecie wraz z danymi i mailami do nich . Ciotka Poker wpisała i jej sie wyswietliły pw z dogo :cool3:A teraz nie moge sie wpisac do jej watku na ten temat :roll: BIANKA1 miałam to wpisać tutaj co myślę na ten temat, ale uznałam że to będzie "przeciąganie offa". Jest wątek założony na ten temat przez Poker, myśłe że warto przejrzeć i wysnuć wnioski. Bo za chwile okaże się że nam w kompach V kolumna harcuje. :loveu::loveu::loveu: Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Isadora7']BIANKA1 miałam to wpisać tutaj co myślę na ten temat, ale uznałam że to będzie "przeciąganie offa". Jest wątek założony na ten temat przez Poker, myśłe że warto przejrzeć i wysnuć wnioski. Bo za chwile okaże się że nam w kompach V kolumna harcuje. :loveu::loveu::loveu: Też się tam wpisałam..........wyskoczyły mi i wątki na ktorych piszę i zamówienia i w ogóle........przerażające to. Quote
Neris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ja skasowałam ciasteczka i spoko, nic nie ma. Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Neigh']Też się tam wpisałam..........wyskoczyły mi i wątki na ktorych piszę i zamówienia i w ogóle........przerażające to. Wpisałaś się ale czy przeczytałaś to co napisał moderator i ja. Czy spróbowałaś to sprawdzic w ten sposób jak tam napisałam? Polecam, przerażenie minie. Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Isadora7']Wpisałaś się ale czy przeczytałaś to co napisał moderator i ja. Czy spróbowałaś to sprawdzic w ten sposób jak tam napisałam? Polecam, przerażenie minie. Nie czytałam:-). Przeczytałam tylko co Paros.......Isadora zlituj się......ja jestem klasyczna blondynka - jedną ( 1) instrukcję w życiu przeczytałam.....i też ze zrozumieniem bylo cieniutko. Ale ja się do tego przyznaję. Zaraz pójdę przeczytam i zastosuję.....obiecała solennie:-) Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Neigh napisał(a):Nie czytałam:-). Przeczytałam tylko co Paros.......Isadora zlituj się......ja jestem klasyczna blondynka - jedną ( 1) instrukcję w życiu przeczytałam.....i też ze zrozumieniem bylo cieniutko. Ale ja się do tego przyznaję. Zaraz pójdę przeczytam i zastosuję.....obiecała solennie:-) Ja nie napisałam tam instrukcji, poprosiłam o zrobienie małego doświadczenia. BIANKA1 przesłała mi na priva link który jakoby odkrywa jej dane wykasowane przez nią. U mnie ten link pokazał figę czyli "błąd wczytywania strony". Po prostu BIANKA nigdy nic nie robiła na moim kompie. Zrobiona raz jakakolwiek operacja na danym kompie zawsze zostawia ślad, nawet jak to wrzucisz do kosza i z kosza. Na tej zasadzie wpadła lwica lewicy. I ona nawet sformatowała twrdy dyski. Informatycy to odczytali. Nie pisze wiecej, na tamtym wątku strałam sie jakoś pomóc. Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Spoko spoko, ja tam krasnoludki gonię rózgą po tyłkach. Pokazaly mi się za to wątki z miau:-) na których nigdy nie byłam, a rzucano moim nazwiskiem:-) Cóż urok internetu. Dobra idę do roboty.......fajnie tu się gada, ale mam mrowie roboty. ps. Jamnik odzyskał piszczyka:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Neigh napisał(a): ps. Jamnik odzyskał piszczyka:diabloti: To było pewne jak .............................:evil_lol: ps Mnie tez wyszły fajne rzeczy jak wpisałam swoje nazwisko . Przy okazji dowiedziałam się , że szefostwo schronu w Mielcu ma to samo nazwisko . A że rodzina TZa jest z Mielca , to .................:cool3::diabloti: Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Oj Bianka, przecież to było oczywiste, ze jesteś z kimś w zmowie........nie miałam tylko pojęcia ze to dyrekcja schronu w Mielcu:diabloti: Zgubił mi się link do miau, czy jakaś litościwa dusza mogłaby mi podać? dzięki. Jamnica się jakoś odnalazła.....w moim stadzie ......dziś tylko raz usilowała ugryźć Tolcię. Nie wiem czemu, ale moje stado traktuje ją tak trochę "oooo patrzcie głupia....". A Tygrys.......i interesująco mała:-):diabloti:Pierwsza niesterylizowana w domu.......tiaaa. Jutro ogłoszenie w GW - trzymajcie kciuki proszę... NIKT DO TEJ PORY NIE DZWONIŁ. Pan, ktory ja znalazł wpadł na pomysł, ze moze autobusem przyjechała i chce prześledzić jaki autobus wcześniej tamtędy jechał.......Będzie to trudne, ale nie zniechęcam....a nuż a widelec Quote
Neris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Zołzunia-jamniczka A ja muszę odwiedzić Neigh, bo jestem zakochana w Papugo-Kurze, który ciągl enam przerywa rozmowy krzycząć MAKSIU, MAKSIU!!! Albo mówiąc HALOOOOO, Haloooooo. On wyraźnie mnie do siebie wabi! Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Neigh'] Zgubił mi się link do miau, czy jakaś litościwa dusza mogłaby mi podać? dzięki. ja też jestem blondynka . Wpisujesz " miau " w wyszukiwarkę i wybierasz sobie co sie tam wyswietli . :cool3: http://forum.miau.pl/ można dostać zdjęcie kuraka ? Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='BIANKA1']ja też jestem blondynka . Wpisujesz " miau " w wyszukiwarkę i wybierasz sobie co sie tam wyswietli . :cool3: http://forum.miau.pl/ można dostać zdjęcie kuraka ? Słońce wątek Jamnicy na miau:-) formum to ja znam, bo zalogowana tam jestem, ale nie mogę go znaleźć.. Zdjęcie kury gdzies mam:) Neris nie wiesz gdzie? Quote
Neris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Zołzunia jest niemożebnie tłusta!!!! Może mieszkała z jakąś babcią, której co chwilę coś "niechcący" na podłogę upadało? Jamniczka na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79826 Quote
Neris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Neigh napisał(a):Słońce wątek Jamnicy na miau:-) formum to ja znam, bo zalogowana tam jestem, ale nie mogę go znaleźć.. Zdjęcie kury gdzies mam:) Neris nie wiesz gdzie? Jam znam życie, to zdjęcia kury będą jak sam pojadę i zrobię. Bo były obietnice, ale zdjęć to niiiiiii. Quote
Irkowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 neris!!!pisze do ciebie na gg mozesz laskawie odpowiedziec czy chcesz w mazak ? Quote
Recommended Posts