bonia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 AKITA -psy kl.weteranów AKASTA'S YUKI Int.Ch. kl.młodzieży GENKAI GO NO SUZUYAMA kl.otwarta MUSASHI GO MYAGI KOZAKI KENSHA -suki kl.młodzieży CHUUNSHA OF MURA NO KENSHA ATSUKO AMA-NO-HASHIDATE kl.championów SEIRYOUME GO IINOGAWA ITU KENSHA Quote
bonia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='simbik']To ja bym również poprosiła o dogi niemieckie (deutsche dogge).... niestety nie udało się nam dojechać :shake: i bardzo mnie ciekawi stawka. Dogów (wszystkie kolory)było 31 ,troche za dużo tego pisania ;), może zeskanuje ,jak mi sie uda. Quote
Agappe Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 bonia napisał(a):AKITA -psy kl.weteranów AKASTA'S YUKI Int.Ch. kl.młodzieży GENKAI GO NO SUZUYAMA kl.otwarta MUSASHI GO MYAGI KOZAKI KENSHA -suki kl.młodzieży CHUUNSHA OF MURA NO KENSHA ATSUKO AMA-NO-HASHIDATE kl.championów SEIRYOUME GO IINOGAWA ITU KENSHA dziękuję ślicznie Quote
Recommended Posts