Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i znowu mam problem dzisiaj dostałam potwierdzeie zgłoszenia i numer na wystawę suka zgłoszona do klasy championów dnia 31.08.
1.09. dostałam maile aby przesłać championat bo ten co wysłałam jest niewyraźny ,zgłoszenia psów były do 3.09. i tego dnia rano wysłałam skan championatu suki ,ale na dzisiejszym potwierdzeniu napisane jak byk że suka idzie w klasie otwartej ,nie znam niemieckiego co mam w tekiej sytuacji zrobić ,podpowiedzcie mi coś:shake::shake::shake:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
i znowu mam problem dzisiaj dostałam potwierdzeie zgłoszenia i numer na wystawę suka zgłoszona do klasy championów dnia 31.08.
1.09. dostałam maile aby przesłać championat bo ten co wysłałam jest niewyraźny ,zgłoszenia psów były do 3.09. i tego dnia rano wysłałam skan championatu suki ,ale na dzisiejszym potwierdzeniu napisane jak byk że suka idzie w klasie otwartej ,nie znam niemieckiego co mam w tekiej sytuacji zrobić ,podpowiedzcie mi coś:shake::shake::shake:

Z tego co zauważyłam to termin przedłużono do 10.09, więc chyba jeszcze możesz to wyjaśnić?

Posted

HURA !!!!!!

przysłali kolejne potwierdzenie :multi::multi::multi:ze zmianą na klasę championów a więc pojawimy się w składzie

Canaveral-Staff VIGOR [SIZE=2]- klasa pośrednia
Canaveral-Staff MALINA [SIZE=2]- klasa championów
Canaveral-Staff FCI CARMEN [SIZE=2]- klasa młodzieży

Posted

będę jechała przez Kołbaskowo ale co i jak dam Ci jeszcze znać bo mój pocisk wyrusza z Torunia i zabiorą mnie ze Szczecina ale przypomnij mi sie przed wystawą :):):)

Tylko że AiK wystawia innego dnia niż idzie 3 grupa.

pozdr. ;)

Posted

blaira napisał(a):
Tylko że AiK wystawia innego dnia niż idzie 3 grupa.

pozdr. ;)

właśnie zapomniałam napisać że w sobotę :lol:

• 3 weeks later...
Posted

a ja mam pytanie, czy jedzie ktoś może do Rostock autostradą na granicę niemiecką (przez Zgorzelec), tak że mija Legnice i mógłby zabrać jedną osobę i małego psa???

Posted

właśnie sama jestem cirekawa czy lepiej i bliżej przez Świnoujście czy przez Szczecin

jechałam przez Swinoujście i jest szybciej :lol:

Posted

Mógłby ktoś mi podać staweczke Akit.. było ich tylko 6 (1810-1815) + sędziego który je oceniał..

chyba, ze jest to gdzies w necie.. niestety niemieckiego nie znam i znalazłam tylko ilość zgłoszonych psów z każdej rasy:roll:

Posted

[quote name='Agappe']Mógłby ktoś mi podać staweczke Akit.. było ich tylko 6 (1810-1815) + sędziego który je oceniał..

chyba, ze jest to gdzies w necie.. niestety niemieckiego nie znam i znalazłam tylko ilość zgłoszonych psów z każdej rasy:roll:

To ja bym również poprosiła o dogi niemieckie (deutsche dogge).... niestety nie udało się nam dojechać :shake: i bardzo mnie ciekawi stawka.