E.A.C Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 jovi napisał(a):Czy Niemcy mają zwyczaj podawać stawki ? czasami tak Quote
Canaveral-staff Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 i znowu mam problem dzisiaj dostałam potwierdzeie zgłoszenia i numer na wystawę suka zgłoszona do klasy championów dnia 31.08. 1.09. dostałam maile aby przesłać championat bo ten co wysłałam jest niewyraźny ,zgłoszenia psów były do 3.09. i tego dnia rano wysłałam skan championatu suki ,ale na dzisiejszym potwierdzeniu napisane jak byk że suka idzie w klasie otwartej ,nie znam niemieckiego co mam w tekiej sytuacji zrobić ,podpowiedzcie mi coś:shake::shake::shake: Quote
simbik Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Canaveral-staff napisał(a):i znowu mam problem dzisiaj dostałam potwierdzeie zgłoszenia i numer na wystawę suka zgłoszona do klasy championów dnia 31.08. 1.09. dostałam maile aby przesłać championat bo ten co wysłałam jest niewyraźny ,zgłoszenia psów były do 3.09. i tego dnia rano wysłałam skan championatu suki ,ale na dzisiejszym potwierdzeniu napisane jak byk że suka idzie w klasie otwartej ,nie znam niemieckiego co mam w tekiej sytuacji zrobić ,podpowiedzcie mi coś:shake::shake::shake: Z tego co zauważyłam to termin przedłużono do 10.09, więc chyba jeszcze możesz to wyjaśnić? Quote
Canaveral-staff Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 tylko jak ,nie znam niemieckiego :shake::shake: Quote
Canaveral-staff Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 HURA !!!!!! przysłali kolejne potwierdzenie :multi::multi::multi:ze zmianą na klasę championów a więc pojawimy się w składzie Canaveral-Staff VIGOR [SIZE=2]- klasa pośrednia Canaveral-Staff MALINA [SIZE=2]- klasa championów Canaveral-Staff FCI CARMEN [SIZE=2]- klasa młodzieży Quote
AiK Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czy ktoś jedzie ze Szczecina albo przez kołbaskowo nie lubię jeździć sama i chętnie pojadę za kimś zawsze raźniej :) Quote
Canaveral-staff Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 będę jechała przez Kołbaskowo ale co i jak dam Ci jeszcze znać bo mój pocisk wyrusza z Torunia i zabiorą mnie ze Szczecina ale przypomnij mi sie przed wystawą :):):) Quote
blaira Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Canaveral-staff napisał(a):będę jechała przez Kołbaskowo ale co i jak dam Ci jeszcze znać bo mój pocisk wyrusza z Torunia i zabiorą mnie ze Szczecina ale przypomnij mi sie przed wystawą :):):) Tylko że AiK wystawia innego dnia niż idzie 3 grupa. pozdr. ;) Quote
AiK Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 blaira napisał(a):Tylko że AiK wystawia innego dnia niż idzie 3 grupa. pozdr. ;) właśnie zapomniałam napisać że w sobotę :lol: Quote
Canaveral-staff Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 a więc przykro mi bardzo ja jadę w niedzielę;) Quote
Canaveral-staff Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 blaira napisał(a):Tylko że AiK wystawia innego dnia niż idzie 3 grupa. pozdr. ;) Natalka a Ty jedziesz ze swoim MISTRZEM ???? Quote
AiK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Canaveral-staff napisał(a):a więc przykro mi bardzo ja jadę w niedzielę;) szkoda ale dzięki:lol: Quote
Canaveral-staff Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a czy wiadomo juz coś może na temat stawek?? Quote
jolka11 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Proszę bardzo : sobota http://www.hansemesse-rostock.de/fileadmin/bilder/messen/RasseHund/Ringeinteilung_Samstag_2008.pdf niedziela http://www.hansemesse-rostock.de/fileadmin/bilder/messen/RasseHund/Ringeinteilung_Sonntag_2008.pdf Quote
Canaveral-staff Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dziękuję ale kurka wodna akurat link na niedzielę mi nie działa -nie ma jakiegoś błędu? :shake: bardzo mi zależy;) Quote
jolka11 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Canaveral-staff napisał(a):dziękuję ale kurka wodna akurat link na niedzielę mi nie działa -nie ma jakiegoś błędu? :shake: bardzo mi zależy;) Wczoraj się otwierało bez problemu . Zobacz tutaj :lol: http://www.hansemesse-rostock.de/1841.html Quote
Canaveral-staff Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 dzięki :multi:szkoda że podali tylko ilość bez podziału na klasy;) ale może dadzą coś później jak myślisz? Quote
jolka11 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wydaje mi się ,że nic więcej nie będzie podane . Quote
AiK Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jechał ktoś może przez Swinoujście do Rostoku ? Quote
Canaveral-staff Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 właśnie sama jestem cirekawa czy lepiej i bliżej przez Świnoujście czy przez Szczecin Quote
maga18 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a ja mam pytanie, czy jedzie ktoś może do Rostock autostradą na granicę niemiecką (przez Zgorzelec), tak że mija Legnice i mógłby zabrać jedną osobę i małego psa??? Quote
AiK Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Canaveral-staff napisał(a):właśnie sama jestem cirekawa czy lepiej i bliżej przez Świnoujście czy przez Szczecin jechałam przez Swinoujście i jest szybciej :lol: Quote
Agappe Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mógłby ktoś mi podać staweczke Akit.. było ich tylko 6 (1810-1815) + sędziego który je oceniał.. chyba, ze jest to gdzies w necie.. niestety niemieckiego nie znam i znalazłam tylko ilość zgłoszonych psów z każdej rasy:roll: Quote
simbik Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Agappe']Mógłby ktoś mi podać staweczke Akit.. było ich tylko 6 (1810-1815) + sędziego który je oceniał.. chyba, ze jest to gdzies w necie.. niestety niemieckiego nie znam i znalazłam tylko ilość zgłoszonych psów z każdej rasy:roll: To ja bym również poprosiła o dogi niemieckie (deutsche dogge).... niestety nie udało się nam dojechać :shake: i bardzo mnie ciekawi stawka. Quote
Recommended Posts