Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy jest jakies inne konto na ktore mozna wplacac pieniadze bo podobno z AFN strasznie dlugo sie czeka az splyna na konkretnego psa, prawda to?
mam kolejnych chetnych do wplat a Bursztyn potrzebuje pieniedzy asap
a jak on dzis sie czuje?

Posted

Panca tak się składa, że Bursztynkiem zajął się właśnie AFN więc chyba logiczne, że wpłaty są na konto AFN :)

Bursztynek bez zmian

Wiem, że Kraków to super miejsce dla zwierzaka... jest tam kilku Ostródziaków ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Panca tak się składa, że Bursztynkiem zajął się właśnie AFN więc chyba logiczne, że wpłaty są na konto AFN :)
Bursztynek bez zmian
Wiem, że Kraków to super miejsce dla zwierzaka... jest tam kilku Ostródziaków ;)

A to ja pytalam czy jest inne konto. Już moje wątpliwości rozwiane.
Trzymam kciuki za merdającego Bursztynka.

Posted

Dziś sobie siedział, całe szczęście już się tak nie rzuca... Rano pojadł rosołku :) a także jedzenia z puszki. Rana mu się ładnie goi, ale zaczynają mu się robić niestety odparzenia :( Po południu jak jeszcze raz do niego zajrzeliśmy, to już sobie usypiał.
Tyle wrażeń, tyle osób go dziś odwiedziło :Cool!:

Posted

Czy ktoś może smarować psa chociaż raz dziennie oliwą z oliwek tam gdzie najbardziej się moczy? Wcierać w skórę - chroni przed moczem. Na odparzenia solkoseryl maść, żel lub taki do jamy gębowej (dla ludzi), drogi ale najtrwalej się trzyma.

Posted

Polecam najzwyklejszy Tormentiol. U moich dzieci sprawdził się lepiej niż oliwka. Można też kupić Wit. A+E w kapsułkach, wycisnąć na palec zawartość i tym smarować - świetnie goi zaawansowane odparzenia. Oba sposoby sprawdzone na delikatnych pupciach noworodkow. Polecam.

Posted

a moze by sprobowac z hotelikiem?
dostalam maila o takiej tresci:
Witam,
hotelik dla psów u weterynarki /kilka miesięcy temu byłam tam i jest normalnie.Adres może już znany, bo też go otrzymałam od koleżanek z dobgo. Może gdzieś są tańsze hoteliki, ale dla psów w potrzebie pani weterynarz liczy taniej/"
MAŁGORZATA SZMURŁO, BŁĘDOWO 14a, 05-180 POMIECHÓWEK, tel 22-765 01 25.

Posted

Jutro do niego jedziemy, wcześniej niestety nie byliśmy w stanie :(
Dość czysty z niego psiak, nie lubi leżeć na brudnym i zawsze sie przesuwa w czyste miejsce. Mam nadzieję, że niedługo będzie można mu zdjąć kaganiec, jutro sprawdzimy jak rana wygląda. Sierść po operacji mu szybko odrasta, ale czeka go drugi zabieg wyjęcia gwożdzia niebawem... Tzn. za kilka tygodni, ale czas tak szybko leci. Żeby jeszcze chciał zamerdać, do nas albo do Pani Doroty, która zajmuje się nim troskliwie w schronisku... Bursztynku...

Zrobimy mu również zdjęcie i przypomnimy wszystkim ciociom te
b u r s z t y n o w e oczęta :)