Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']W schronisku jest Malinos'ka

Piękny Malinos....zachowanie jak na malinosa w klatce!!demolka

nie nadaja sie do adopcji ze schroniska...

co widac po palecie w tle!!!
ona już ma dosć klatki!!!!
jak podchodzi sie do niej to udaje zła...zachowuje się jak pies po tresurze psa policyjnego...szczeka z taką zajadłością jak psy, kóre obstawiaja mecze!!!
a jak zagadasz do niej delikatnie - uspokaja się i wtedy przechodzi w euforie!!!skacze od sciany do ściany...rzuca sie na krate!!!
ona tam sie dusi!!!!!!!!!!!

Czy ktoś ją zauważy....
Wyprowadzać ja moze tylko jedna osoba - opiekunka ze schroniska, która ma wszystkie psy na głowie - to wiecie ile razy ta sunia wyjdzie!!!

ma ktoś jakiś pomysł????
sunia moze byc adoptowana ze schroniska, ale tylko przez osobę, która sobie z nią poradzi...z doświadczeniem...

Co z ta suczka? Nadal w schronie? Odwiedza ja ktos tam?

• 2 weeks later...
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pilnie dom dla domowej suni w typie owczarka belgijskiego

Znajoma z pracy zwróciła się do mnie z prośbą o pomoc w szukaniu domu dla 7 letniej suni w typie owczarka belgijskiego.
Kora jest 7-letnią suczką wychowywaną w domu. Jest przyjazna dla
ludzi, lubi dzieci,bardzo lubi się bawić.
Sytuacja rodzinna( śmierć męża, choroba i pilny wyjazd za granicę) zmusza ją do szukania domu dla Kory. Koleżanka szuka dobrego domu dla suni. Sama nie bardzo radzi sobie z tak dużym psiakiem. To był ukochany pies męża, który niedawno zginął.
Wiem, że to tragedia dla psa, ale sytuacja czasami zmusza człowiek do podejmowania tak trudnych decyzji http://www.dogomania.pl/threads/200543-Pilnie-dom-dla-domowej-suni-w-typie-owczarka-belgijskiego kontakt goguc@interia.pl

• 4 weeks later...
Posted

w przytulisku w Konstancinie czeka na nowy dom

Trafil do przytuliska wraz ze swoim podworkowym kolega ok miesiac temu ,jako psy ludzi ktorych podtopilo.
Panstwo placili za pobyt psiakow, jak za hotel.
W tej chwli jednak zrzekaja sie obu psow.Rudy,kolega belga kilka lat temu zostal zabrany z Palucha,a belg wziety od jakis ludzi z mieszkania w Warszawie,ktorzy chcieli sie go pozbyc.
U nowych wlasciceli oba psy staly na lancuchach przy budzie.Belg ma ok 3 lat.Łagodny,przyjacielski.Bedzie wykastrowany w schronie.Ma zaniedbana siersc.Bardzo przywiazany do swojego rudego towarzysza

wiecej zdj
http://img406.imageshack.us/g/b15e.jpg/

Posted

Proszę poszukać tatuażu (w uszach lub w pachwinie, szczególnie w pachwinie). Myślę, że hodowca się zainteresuje jego losem. Ten belg jest bardzo podobny do mojego młodszego, mam nadzieję, że nie jest to jego brat, ale wykluczyć nie mogę.

Posted

NAtussia PYTASZ - Co z ta suczka? Nadal w schronie? Odwiedza ja ktos tam?

to PIES - źle spojrzałam...:)
ale posiedzi sobie jeszcze:((( chyba, ze ktoś wexmie go na DT
pies = DOWÓD W SPRAWIE rpzeciwko wlascicielowi

POSIEDZI bo wlasciciel to Policjant :/

Posted

fotki... może kiepskie, ale są ;)

sunia była katowana przez swojego "właściciela" , boi się podniesionej ręki, krzyku... wszystkiego ...
( na zdjęciach nie widać zbytnio jej urody ;/ , w przyszłym tygodniu mam nadzieję że uda mi się lepsze fotki zrobić )

Posted

[quote name='vpassione']Wątek na bieżąco LINK
super ze Zorr sie tak szybko zaaklimatyzowal.
To wesoly psiak, i na spacerach tez zauwazylam ze zachowuje sie jak szczeniak!

mam nadzieje ze domek juz na horyzoncie!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ellie znalazła nowy domek, na wsi z dużym ogrodem. Gdy spytaliśmy właściciela co pies ma robić, czy ma bronić terenu na przykład, to odpowiedział że ma po prostu być, na pytanie o łańcuch lub kojec pani powiedział że to przecież okrutne i nie wyobraża sobie trzymać tak psa.
zapraszam na stronę naszego schroniska http://www.adopcja-leszno.za.pl/