agata51 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mizianko (bardziej na dzieńdobry niż na dobranoc) Quote
zula131 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Kleksiku, jak już znajdziesz ten domek, to niech on będzie naprawdę odpowiedzialny i kochający... Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='zula131']Kleksiku, jak już znajdziesz ten domek, to niech on będzie naprawdę odpowiedzialny i kochający...[/QUOTE] Innej opcji nie ma, Zuleńko. Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Będzie. Trzeba wierzyć. Cioteczko, banerek Golina się nie otwiera, a chciałam zajrzeć. Quote
Onaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A bo z tym nowym dogo to same problemy :(. Tu jest wątek Golina: http://www.dogomania.pl/threads/144623-Golin-przywiAE-zany-do-drzewa-schron-w-k-koA-lu-4-raz-chory-PROSIMY-O-DEKLARACJE Nawet nie widziałam że banerek nie działa :(. Quote
zula131 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nastał najgorszy czas dla schroniskowych i bezdomnych psiaków... Quote
brazowa1 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 agata51 napisał(a):A kiedyś tak lubiłam zimę i śnieg... tez kiedys lubiłam 13 lat temu byla ostatnia ,fajna zima. Quote
Onaa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Brązowa, napisz prosze jak wygląda sytuacja Kleksika , jak z jego zdrowiem ? Czy on oprócz tego że głuchawy i ślepkowaty to ma jeszcze jakieś problemy ? Bo coś kiedyś było że tak dziwnie chodzi. Przepraszam że pytam ale ten wątek już tak długo jest że już sama nie pamiętam. A czy jakieś ostatni zdjecia psiaka będą ? Przydałyby się ładne puchate do ogłoszeń :). Jeśli Kleksik ma w sobie coś pudlowatego to może się po prostu zamknął w sobie, tak psychicznie, i to nie z powodu problemów fiz. jest taki wycofany . Właśnie na wątku pieska pudlowatego się doczytałam, że pudelki tak mają bo to bardzo delikatne psiaki. I nadal mi się wydaje że dt/hotelik to byłaby dla niego jednak szansa. Ostatnio tyle starszych nawet niewidomych psiaków się wyciąga ze schroniska, nawet niekóre domy znajdują. Oczywiście, tą kwestie już poruszałyśmy, i nie o to chodzi żeby o tyn dyskutować. Ale gdyby znalazł się ktoś kto wyciągnąłby na siebie psiaka ze schroniska, albo dał mu tymczas dożywotni, to Kleksik mógłby jeszcze poczuć się szczęśliwym kochanym psem. Może w tytule napisać że szuka DT dożywotnio ? Aha, i jeszcze ogłoszenia: czy ma allegro odnawiane ciągle ? Quote
agata51 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Brązowa, przed świętami dobrze jest opróżnić skrzynkę! Proszę, podeślij mi wątek Czartka! Quote
zula131 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kleksiku, mam nadzieję, że te paskudne mrozy nie dały ci się we znaki... Quote
zula131 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kolejne święta w schronie... Wszystkiego dobrego, Kleksiku! Quote
Onaa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A Kleksik szuka DT albo DS. Bardzo szuka ! Może teraz, w ten czas świątecznych cudów, znajdzie się ktoś kto pokocha Kleksika. Quote
agata51 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 NIECH ŚWIĄTECZNY ANIOŁEK CZUWA NAD TOBĄ, KLEKSIKU! Quote
brazowa1 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 na razie u niego bez zmian,moze tylko to,ze znowu sie skołtunił. Apetyt jest,chęc do spacerów jest. Quote
zula131 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Brazowa, czy to Kleks mieszka razem z tym chudym Szakalem? Quote
brazowa1 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 nie :) bardzo bym chciała,aby Kleks byl taki zywiołowy i przytomny,jak ten szczekacz. To dwa rózne schroniska.Kleks z Sopotu,a Szakal ze Staroagrdu. W Sopocie psy głownie cierpią na nadwagę. Quote
brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Dogo07']A Kleksik szuka DT albo DS. Bardzo szuka ! Może teraz, w ten czas świątecznych cudów, znajdzie się ktoś kto pokocha Kleksika. ech,czas światecznych cudów...w ten czas ptrzybywa najwiecej psów do schronisk.Stare,schorowane sa wyrzucone dwa razy bardziej skwapliwie.W Starogardzie z okazji swiat dwa staruszki wyleciały w tempie przyspieszonym z chaty-oba ślepe.Czekaja tylko na TM-litość nakazuje to uczynić. Quote
zula131 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mam tylko nadzieję, że ci, którzy teraz tak skwapliwie "sprzątają", też kiedyś staną się starzy, brzydcy, schorowani i... niepotrzebni :angryy: Quote
brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 zula,w tym całą moja nadzieja.ze tez ktoś ich "posprząta" Quote
Recommended Posts