Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleksiku, tyle psiaków znalazło już domy, z tych wątków psiaków o których szczególnie myśle też wiele, tylko ty jeden jakoś nie możesz trafić na tego swojego człowieka, który cie już będzie kochał do końca twego psiego życia :-(.

Posted

Kasia25 napisał(a):
Ciocia Agata o tej porze wstaje, czy się dopiero kładzie?;)

Się kładzie. Jak ma pociąg do Sopotu, wstaje. Ale dawno nie miała.
Kleksiku, pokazuj swe wdzięki.

Posted

agata51 napisał(a):
Olenko... :loveu:

Cholera, jak skasować tę reklamę lotto! Szlag mnie zaraz trafi!

nie kasuj agatko,tylko zagraj,to przeznaczenie Ci mówi-wyslij los i zabierz pieska do domu!

Posted

[quote name='zula131'] [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc7_%28www.e-gify.pl%29.gif[/IMG].
Agatko, wyślij może ten kupon, co? ;)[/QUOTE]
i co? i okazało sie,ze oszukuja!

Posted

Kleksiku, te głupie (bo młode) ciotki myślą, że reklama jest mi potrzebna, żeby grać! Mnie, urodzonej hazardzistce, kobiecie słabego charakteru, uległej wobec wszelkich pokus! Na świecie ich jeszcze nie było, no, może niektóre koszulę w zębach nosiły, kiedy, zamiast uczyć się do matury, ogrywałam rodzeństwo w pokera! No i skończyłam, jak skończyłam - wciąż muszę grać! Tyle, że na stare lata szczęście mnie opuściło. Jeszcze kilka lat temu czwórkę co jakiś czas zdarzyło się trafić, a teraz to już tylko adrenalinka co drugi dzień i nic, nawet trójki nie ma!

Widzisz, Kleksiu, jakie mądrale z tych ciotek? Same pewnie w willach z wodotryskiem mieszkają, jakiś york najwyżej na kanapie się wyleguje, a mnie czwartego psa na balkon (żeby chociaż loggię!) wciskają!