Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Brązowa, możesz zebrać do kupy wszystkie fotki Kleksa i wstawić je na pierwszą stronę? A może udałoby się zrobić mu nową sesję zdjęciową?

Brązowa udaje, że nie widzi! Nic z tego, kochana! :eviltong:

Posted

to nie specjalnie-posty przeskakuja,umkneło.
Sesje moge zrobie,tylko o to trudno-kiedy jestem sama,nijak jedna reka trzymac psa,a druga robic mu fotki.

Ma dwie sesje fotek do tej pory-te ostatnie,sprzed kilku postow i te na pierwszej stronie.

Posted

Dogo07 napisał(a):
a jak jego zdrowie ?
a zachowanie?
a jak mu dajesz jakieś smakołyki to on się jakoś ożywia , tuli - czy pozostaje obojętny ?

zdrowie -bez zmian
zachowanie-bez zmian
smakolyki-zjada,nie ma klopotow z apetytem
Smutas sie nie tuli,on sie wzdruga,kiedy go sie dotyka.Nie jest dla niego glaskanie zadna frajda.Raczej odbiera jako niemiłe zaskoczenie.Glaskany-odsuwa sie,ile tylko może.Jedyna frajda,jaka mozna mu sprawic to spacer.

Posted

[quote name='brazowa1']to nie specjalnie-posty przeskakuja,umkneło.
Sesje moge zrobie,tylko o to trudno-kiedy jestem sama,nijak jedna reka trzymac psa,a druga robic mu fotki.

Ma dwie sesje fotek do tej pory-te ostatnie,sprzed kilku postow i te na pierwszej stronie.

Wiesz co, Brązowa, ja już do ciebie sił nie mam. Obejdzie się.
Ten banerek furorę robi. Może wystarczy.

Posted

Agatko-nie mam innych....te sa i tak najladniejsze,jakie udalo mu sie pstryknać.Pogoda byla,jaka bylo,pochmurno,a gdy on sie kreci w kolo,nic nie zrobie dobrego.Poza tym,jak piesek jest brzydki,to trudno go ladnie pokazać.
hmm,usilowaniam go wyczesywac,ale to chyba nie jest dobry pomysl-i tak ma mało włosow.

Posted

brazowa1 napisał(a):
zdrowie -bez zmian
zachowanie-bez zmian
smakolyki-zjada,nie ma klopotow z apetytem
Smutas sie nie tuli,on sie wzdruga,kiedy go sie dotyka.Nie jest dla niego glaskanie zadna frajda.Raczej odbiera jako niemiłe zaskoczenie.Glaskany-odsuwa sie,ile tylko może.Jedyna frajda,jaka mozna mu sprawic to spacer.

nie ma psa, który nie lubi dotyku
dla psa dotyk jest wszystkim
węch
i dotyk
to kwestia chwili, kiedy zaufa swojemu człowiekowi
z naciskiem na swojemu

jak widzę, nadałem mu imię :)
to musi być dobrze
byłoby już, ale nie mam miejsca
niestety

p.s.
brązowa- uwielbiam to Twoje: ``jak piesek jest brzydki``
a ``co to jest`` brzydki?
jaki pies wg Ciebie jest ładny?
labek, goldenik?
po kiego tak pisać, bo ja tego nie łapię

Posted

jest stary,lysawy,porusza sie nieskoordynowanie,nie ma w sobie nic estetycznego w wygladzie,wiec jest brzydki.Nie mowie,ze nie może byc ładny,moze byc-gdyby porosl długa sierścia,ale teraz jest paskudny.

ładny pies to np Dino od Zuli,
Wigor,Max-Łupież,Specjal (schroniskowe)

Posted

brazowa1 napisał(a):
jest stary,lysawy,porusza sie nieskoordynowanie,nie ma w sobie nic estetycznego w wygladzie,wiec jest brzydki.Nie mowie,ze nie może byc ładny,moze byc-gdyby porosl długa sierścia,ale teraz jest paskudny.

ładny pies to np Dino od Zuli,
Wigor,Max-Łupież,Specjal (schroniskowe)

Ty to masz gadane
a Mucha?
brzydka jest? Mars? Nuka?
nie są estetyczne?

:)

Posted

Mucha jest ladnym psem.Ladna glowa,uszy,umaszczenie,proporcje.A u takich kompletnych 16stoletnich staruszkow,to wiadomo,juz tych kategorii sie nie uzywa,zwlaszcza,ze ja pamietam je mlode i patrze na nie inaczej.