Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj gameciu,gameciu....one napadly na nasza pania Ize-wiekowa wolontariuszke.Przewrociły jej rower i wyrwaly jedzenie,kore wiozła dla psow.
Smutas na trojmiejskich,góra zaakceptowała długie ogloszenie,no-no-no :lying:

Posted

Kochamy górę!

Śmichy chichy, o trójmiejskich dzikach cała Polska słyszała. A mój TŻ na nocnym spacerku odyńca spotkał! W centrum Łodzi (no, może troszkę z boku - 4 przystanki od Piotrkowskiej). Dobrze, że Betka na smyczy była, bo by mu się dostało!

Posted

brazowa1 napisał(a):
nic,tylko Ty Agatko,powinnas wziac Kleksika:)

Myślisz, że dobrze by się czuł u mnie? Z zazdrosnym do bólu Mixerem? Z Betką, terierką - panienką z temperamentem? Z Holką, zgryźliwą starą panną, która nawet Mixera i Betki nie lubi? W 3 pokojach (ale za to z kuchnią i sporym hallem!) Jesteś pewna?

Posted

Faktycznie, kuchnię mam sporą. Kredens się wywali na balkon, barierka też żaden problem, kontakt z ludźmi zapewniony, spokój niekoniecznie. Tylko co? Po to za kratkami siedział, żeby za barierkę trafić? On zasługuje na śliczny domek z ogródkiem i tarasem. Brązowa, Niemcy naprawdę odpadają?

Posted

takiego psa do Niemiec nie polecę.Uśpiliby.Zreszta-nie oszukujmy sie,Niemcy by go tez nie chcieli.Domu szukaja mlode,kochane,zdrowe.
Agatko,lepsza barierka w ciepłym,suchym,jasnym domu,przy ludziach plus dobre słowo niz w ponurym schronisku.

Posted

Agatko,brazowa chora byla-lód za 1,50 zł powalil mnie na cala noc i dwa dni.
Nic z tego Agatko,jedna z rzeczy,ktore kiedys uważalam za zniewolenie,a obecnie uwazam za najlepsza,jaka mogla mnie spotkac,to ograniczenie z kazdych mozliwych wzgledow do posiadania tylko jednego psa.A w przyszłosci,gdy obecnego psa już nie stanie,nie bedę miała przez kilka lat zadnego.