Onaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agata51 napisał(a):Dogo07, alegratka pewnie do wyróżnienia, co? Przydałoby się, bo bez wyróżnienia to ogłoszonko Kleksika daleko w tyle pozostaje. Quote
brazowa1 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 niestety,jest tylko odkoltunony,nie ostrzyzony,bo nie ma nikogo do trzymania go,a samemu jest to niewykonalne...trudno,musi byc wiec taki. Quote
akucha Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No, no, niczego sobie Kleks. A oko na przytomne wygląda. Quote
agata51 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 agata51 napisał(a):Pokaż wszystkim, jaki jesteś słodki! Jeszcze nikt nie zauważył?! Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Renatko, przypominaj mi o alegratce, dobrze? Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 wczoraj podciete "kapcie" z łapek i całkiem niezle mu z tym.Moze na fotkach tego nie widac,ale wyglada całkiem przyzwoicie-ani jednego kołunka na sobie,rozczesany po koncowki wlosow.Na lapkach rośnie piekna,skręcona siersc,a na lysym niegdyś ogonku,uwaga,uwaga! zaczyna rosnac PIÓRO! jeszcze jest łupież,ale nieduzo,mam nadzieje,ze po kolejnych dwoch kapielach,bedzie jeszcze wieksza poprawa. Wczoraj dobral sie do kurczaka,chrzastki ino mu trzeszczaly w zębach.On ma czym gryżć. Quote
akucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To ja czekam na fotki i tekst do ogloszeń :multi: Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tekst jest, Majqa napisała. Mogę ci przesłać mailem. Quote
zula131 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 brazowa1 napisał(a):wczoraj podciete "kapcie" z łapek i całkiem niezle mu z tym.Moze na fotkach tego nie widac,ale wyglada całkiem przyzwoicie-ani jednego kołunka na sobie,rozczesany po koncowki wlosow.Na lapkach rośnie piekna,skręcona siersc,a na lysym niegdyś ogonku,uwaga,uwaga! zaczyna rosnac PIÓRO! jeszcze jest łupież,ale nieduzo,mam nadzieje,ze po kolejnych dwoch kapielach,bedzie jeszcze wieksza poprawa. Wczoraj dobral sie do kurczaka,chrzastki ino mu trzeszczaly w zębach.On ma czym gryżć. Pieknieje chlopak :loveu:. Tylko domku trzeba... Quote
agata51 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Zuleńko kochana, jak miło, że wpadłaś! :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 napisalam tekst na trojmiejskie,musi tylko zostac zaakceptowany przez "górę".Bedzie inny od tekstu z all,bo "góra" lubi konkrety ,mam nadzieje,ze ten tekst przejdzie. Albo znajdzie dom teraz albo nigdy-teraz nie wzbudza w ludziach odruchu cofniecia sie.Porosł,odkoltuniony.Trzeba zdażyc przed zima,bo wtedy znowu zrobi sie dred. Quote
agata51 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='brazowa1']napisalam tekst na trojmiejskie,musi tylko zostac zaakceptowany przez "górę".Bedzie inny od tekstu z all,bo "góra" lubi konkrety ,mam nadzieje,ze ten tekst przejdzie. Albo znajdzie dom teraz albo nigdy-teraz nie wzbudza w ludziach odruchu cofniecia sie.Porosł,odkoltuniony.Trzeba zdażyc przed zima,bo wtedy znowu zrobi sie dred. To akucha dostanie tekst od ciebie, tak? No, Kleksiku, spręż się i rób skok na domek! Quote
norka1911 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 KLEKSIO jakiś Ty piękny mordeczko moja kochana;) Quote
Recommended Posts