Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Dogo07, alegratka pewnie do wyróżnienia, co?

Przydałoby się, bo bez wyróżnienia to ogłoszonko Kleksika daleko w tyle pozostaje.

Posted

wczoraj podciete "kapcie" z łapek i całkiem niezle mu z tym.Moze na fotkach tego nie widac,ale wyglada całkiem przyzwoicie-ani jednego kołunka na sobie,rozczesany po koncowki wlosow.Na lapkach rośnie piekna,skręcona siersc,a na lysym niegdyś ogonku,uwaga,uwaga! zaczyna rosnac PIÓRO!
jeszcze jest łupież,ale nieduzo,mam nadzieje,ze po kolejnych dwoch kapielach,bedzie jeszcze wieksza poprawa.
Wczoraj dobral sie do kurczaka,chrzastki ino mu trzeszczaly w zębach.On ma czym gryżć.

Posted

brazowa1 napisał(a):
wczoraj podciete "kapcie" z łapek i całkiem niezle mu z tym.Moze na fotkach tego nie widac,ale wyglada całkiem przyzwoicie-ani jednego kołunka na sobie,rozczesany po koncowki wlosow.Na lapkach rośnie piekna,skręcona siersc,a na lysym niegdyś ogonku,uwaga,uwaga! zaczyna rosnac PIÓRO!
jeszcze jest łupież,ale nieduzo,mam nadzieje,ze po kolejnych dwoch kapielach,bedzie jeszcze wieksza poprawa.
Wczoraj dobral sie do kurczaka,chrzastki ino mu trzeszczaly w zębach.On ma czym gryżć.

Pieknieje chlopak :loveu:. Tylko domku trzeba...

Posted

napisalam tekst na trojmiejskie,musi tylko zostac zaakceptowany przez "górę".Bedzie inny od tekstu z all,bo "góra" lubi konkrety ,mam nadzieje,ze ten tekst przejdzie.
Albo znajdzie dom teraz albo nigdy-teraz nie wzbudza w ludziach odruchu cofniecia sie.Porosł,odkoltuniony.Trzeba zdażyc przed zima,bo wtedy znowu zrobi sie dred.

Posted

[quote name='brazowa1']napisalam tekst na trojmiejskie,musi tylko zostac zaakceptowany przez "górę".Bedzie inny od tekstu z all,bo "góra" lubi konkrety ,mam nadzieje,ze ten tekst przejdzie.
Albo znajdzie dom teraz albo nigdy-teraz nie wzbudza w ludziach odruchu cofniecia sie.Porosł,odkoltuniony.Trzeba zdażyc przed zima,bo wtedy znowu zrobi sie dred.

To akucha dostanie tekst od ciebie, tak?

No, Kleksiku, spręż się i rób skok na domek!