norka1911 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kleksiku popołudniowe mizianko dla Ciebie kochaniutki;) Quote
ala123 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja również jestem z Tobą piesku i razem z Tobą czekam na domek Quote
agata51 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 zula131 napisał(a):Oj, to się nachodzicie... deszcz zapowiadają na pojutrze :lol: W Łodzi miało padać dzisiaj! Eeee, to wracamy do domu! Quote
norka1911 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kleksiku dobranoc,nie będzie mnie przez jakiś czas na necie,ale myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki mocno za Ciebie kochany:thumbs::glaszcze: Quote
agata51 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ale wrócisz do nas, norko? Kleksiku, skoro nie pada, to my sobie na spokojny spacerek pójdziemy. Quote
norka1911 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wróce wróce,oddaje komputer do naprawy,no poprostu wszystko sie juz wiesza i nawet hehehe klawisze ledwo sie w klawiaturze naciskają,ani nie mam podstawowych programów takich jak np.word itp. no masakra a szwagier bedzie go reperował a on pracuje i nie ma za dużo czasu więc tak mysle że do 2-óch tygodni mu to zejdzie,ale o Kleksiku nie zapomne-już pod koniec tego tygodnia dostanie ode mnie witaminki;) Quote
kluska z lublina Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ma taki smutek w oczach jak czasami mój Dramuś http://www.dogomania.pl/forum/f85/halinow-k-w-wy-dramek-cudny-owczar-katalonski-ma-dom-132872/index65.html#post12242989 pobieram banerek Quote
brazowa1 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Olenko,wyslalam PM. Niestety,na razie chetnych na kleksa brak.Ale to sie może zmienic,zawsze ktos sie odzywa... Quote
Olena84 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Zrobiłam Kleksowi na razie ogłoszenia na: 4lapy.pl, pineska.pl, pajeczyna.pl, kokosy.pl Mało, ale robię od razu dla innych i dlatego tak wychodzi. Jeśli ktoś zadzwoni i spyta czy to z Oleną to potwierdźcie, albo chociaż wiedzcie, że to do Was napewno:eviltong:. Bo na 4lapach zapisywał się moj login i do tego Wasze telefony. Quote
Onaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Szkoda, że Brązowa tak nam mało pisze co u Kleksika słychać :roll:, no i nikt się oprócz nas trzech losem tego psiaka nie interesuje :shake:. Mnie się wydaje, że trzeba się potrzeba mu zrobić aktualne allegro i alegratke. Może i kiedyś miał robione, ale w tym tłumie bezdomnych psiaków to jego ogłoszeń w ogóle nie widać a powinny być stale na pierwszej, żeby go ktoś wreszcie wypatrzył i pokochał! No i ładne zdjęcia w ogłoszeniach, bo to przecież ładny pies jest tylko zmęczony trudnymi przeżyciami. Ja myślę, że w domu pełnym ciepła i miłości Kleksik by odżył i znowu poczuł się szczęśliwy. Ale to jest tylko moje skromne zdanie. Quote
zula131 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dogo07 napisał(a):no i nikt się oprócz nas trzech losem tego psiaka nie interesuje :shake:. Myślę, że nie tylko trzy osoby kibicują Kleksowi. Jest ich chyba trochę więcej :cool3: Quote
marako Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja też codziennie wpadam, żeby zobaczyć tę najbardziej oczekiwaną nowinę, że Kleksik znalazł domek, jak to udało się wielu innym będącym w trudnej sytuacji, czy chorym psiakom. Niestety sama mam oprócz "starej" suni drugą "nową" ze schronu a ostatnio na jakiś czas trzeciego psa, wiec odpadam jako domek, a dopóki na garnuszku będę miała trzy, to też finansowo nie jestem już w stanie nic dołożyć. Wierzę, że Kleksowi się uda - jest ładnym psem, a w dobrych rękach może jeszcze rozkwitnąć i okazać psie uczucia swoim ludziom. Dobrze, że ogłaszacie go i nie tracicie nadziei. Quote
agata51 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Nie tracimy nadziei! Ktoś w końcu dostrzeże jego nieprzeciętne walory! Quote
karoluch Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ffrubka podesłała mi link na wątku Miłeczka, psiaki faktycznie się do siebie podobne. trzymam mocno kciuki, żeby i Kleksowi się udało - Miłek pojechał do Niemiec, może warto podesłać Niemcom historię Kleksa? zobaczcie same, jak Miłek ma się dobrze za naszą zachodnią granicą http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-milek-wspanialy-staruszek-czeka-na-pomoc-128608/index44.html Quote
brazowa1 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 nie sa podobne ;),zupełnie inna siersc.Milek ma terierowata,ostra,dobrą do trymowania a Smutas falujaca,do strzyzenia ( a raczej mial taka,bo teraz ma niewidomo,co). Quote
Recommended Posts