Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróce wróce,oddaje komputer do naprawy,no poprostu wszystko sie juz wiesza i nawet hehehe klawisze ledwo sie w klawiaturze naciskają,ani nie mam podstawowych programów takich jak np.word itp. no masakra a szwagier bedzie go reperował a on pracuje i nie ma za dużo czasu więc tak mysle że do 2-óch tygodni mu to zejdzie,ale o Kleksiku nie zapomne-już pod koniec tego tygodnia dostanie ode mnie witaminki;)

Posted

Zrobiłam Kleksowi na razie ogłoszenia na:
4lapy.pl,
pineska.pl,
pajeczyna.pl,
kokosy.pl

Mało, ale robię od razu dla innych i dlatego tak wychodzi.
Jeśli ktoś zadzwoni i spyta czy to z Oleną to potwierdźcie, albo chociaż wiedzcie, że to do Was napewno:eviltong:. Bo na 4lapach zapisywał się moj login i do tego Wasze telefony.

Posted

Szkoda, że Brązowa tak nam mało pisze co u Kleksika słychać :roll:,
no i nikt się oprócz nas trzech losem tego psiaka nie interesuje :shake:.

Mnie się wydaje, że trzeba się potrzeba mu zrobić aktualne allegro i alegratke. Może i kiedyś miał robione, ale w tym tłumie bezdomnych psiaków to jego ogłoszeń w ogóle nie widać a powinny być stale na pierwszej, żeby go ktoś wreszcie wypatrzył i pokochał!
No i ładne zdjęcia w ogłoszeniach, bo to przecież ładny pies jest tylko zmęczony trudnymi przeżyciami. Ja myślę, że w domu pełnym ciepła i miłości Kleksik by odżył i znowu poczuł się szczęśliwy.

Ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Posted

Dogo07 napisał(a):
no i nikt się oprócz nas trzech losem tego psiaka nie interesuje :shake:.

Myślę, że nie tylko trzy osoby kibicują Kleksowi. Jest ich chyba trochę więcej :cool3:

Posted

Ja też codziennie wpadam, żeby zobaczyć tę najbardziej oczekiwaną nowinę, że Kleksik znalazł domek, jak to udało się wielu innym będącym w trudnej sytuacji, czy chorym psiakom. Niestety sama mam oprócz "starej" suni drugą "nową" ze schronu a ostatnio na jakiś czas trzeciego psa, wiec odpadam jako domek, a dopóki na garnuszku będę miała trzy, to też finansowo nie jestem już w stanie nic dołożyć.
Wierzę, że Kleksowi się uda - jest ładnym psem, a w dobrych rękach może jeszcze rozkwitnąć i okazać psie uczucia swoim ludziom. Dobrze, że ogłaszacie go i nie tracicie nadziei.

Posted

nie sa podobne ;),zupełnie inna siersc.Milek ma terierowata,ostra,dobrą do trymowania a Smutas falujaca,do strzyzenia ( a raczej mial taka,bo teraz ma niewidomo,co).