Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak się zastanawiam czy Kleksik ma jakieś ogłoszenia ? Aktualne ?
No bo jak allegro to jakieś wyróżnione by mu się przydało może świeże zrobić. No i alegratke wyrożnić. Tak sobie myślę.

Posted

Dogo,kleks ma swiezutkie ogloszenia,dzieki majga.
Norka,mozna wyslac pieniadze,ale lepiej wysłac od razu witaminki dla niego (płyn lub proszek),bo wtedy masz pewność 100%,ze ten pies to wlasnie dostanie.

Posted

Jeśli Kleksik ma alegratke i allegro to trzeba je wyróżnić, bo zginie w tłumie innych bezdomniaków.
Ostatnio często wchodzę na alegartkę, bo pilnuję sobie ogłoszeń "moich" psiaków - czy są na pierwszych stronach. Bo myślę, że parenaście stron wstecz to raczej mało kto zagląda.

Posted

brązowa1 dziękuje Ci za te informacje,chciałam wysłać na Kleksika 50 zł tylko,ponieważ tylko tyle moge ale myśe że to zawsze cos dla niego;)napisz mi na jaki adres moge wysłać dla niego witaminki i jakie.Albo podaj mi jakis numer do ciebie -jak wysle przesyłke to napisze ci smsa że juz poszła-a wysle ją pod koniec przyszłego tygodnia.to mój e-mail:honorata20033@o2.pl

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeśli Kleksik ma alegratke i allegro to trzeba je wyróżnić, bo zginie w tłumie innych bezdomniaków.
Ostatnio często wchodzę na alegartkę, bo pilnuję sobie ogłoszeń "moich" psiaków - czy są na pierwszych stronach. Bo myślę, że parenaście stron wstecz to raczej mało kto zagląda.

Chętnie fundnę Kleksikowi wyróżnienia!

Posted

brazowa1 napisał(a):
w sprawie wyroznień,najlepiej kontaktowac sie z majga-Ona wspomaga Kleksa.

Ale oficjalna jesteś, brązowieńka! Nie omieszkam skontaktować się z Majqa. A ty nie wspomagasz?