gameta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Załamka - tu się przewijają setki psów, tu nie ma szans znaleść mu domku :shake: Brązowa, czemu Sopocka strona schronu jest taka do d....y ? Quote
gameta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 I co ja mam napisać, jak tu bez zmian :shake: Gdzie jest ten, który tak dziarsko krzyczał "będziemy hurtem podnosić Smutasa" i co ? No pytam! :eviltong: Quote
zula131 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 gameta napisał(a):I Gdzie jest ten, który tak dziarsko krzyczał "będziemy hurtem podnosić Smutasa" Usunął swoje konto ... Quote
agata51 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Brązowa, zajrzyj do Smutaska. Jakoś tak od początku mało wiary w tobie. Jak się tak zaczyna: Pies nie jest do adopcji.To stary,schorowany,zmeczony zyciem pies. to nie wiadomo, cholera, co z tym zrobić. Ma ogłoszenia? Quote
agata51 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A wymiziam cię jeszcze na dobranoc. :loveu: Quote
zula131 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pewnie ci zimno, mróz powrócił, a twoje futerko pewnie dalej wyliniałe...:-( Quote
agata51 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Południowa rozgrzewka! Wkładaj kubraczek, smutasku, i biegniemy! Ciotce też zimno! Quote
agata51 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ziarnko pieprzu, piórko kurze - warzyć minut pięć, nie dłużej. Wrzuć zająca sierści kłaczek i pąk róży - nie inaczej. Pet po vogue'u lub marlboro, macierzanki szczyptę sporą. Łuskę karpia, ząbek czosnku listek bzu zerwany wiosną. Jeszcze tylko kropla wina i już cudny dom ma psina. Quote
zula131 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agatko, jesteś niesamowita! :lol:. TAKIE zaklęcia muszą już pomóc na pewno, domek musi być, nie ma to tamto! Quote
agata51 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No to mieszaj w tym kotle, Zula. Ty masz szczęśliwą rękę! Quote
brazowa1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 może na tytul jakis pomysl ktos ma?... Quote
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Z tytułami zawsze miałam problemy. Nawet magistra nie mam! :evil_lol: Quote
gameta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 brazowa1 napisał(a):może na tytul jakis pomysl ktos ma?... Brązowa, ale ten tytuł brzmi tak, jakbyś się nie cieszyła, że on jeszcze żywu :roll: Quote
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bo Brązowa ostatnio coś nam nie bucha optymizmem! :shake: Quote
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 brazowa1 napisał(a):Kto raz zobaczył smutasa,juz nigdy nie bedzie optymista.:-( Założysz się? :lol: Czy on jeden, brązowa? :-( Quote
brazowa1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kto raz zobaczył smutasa,juz nigdy nie bedzie optymista.:-( Quote
Tuśka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Hej Brązowa, hej Agatko. Od wątku Livki trafiłam do wątku Smutaska. Zobaczyłam pierwszą stronę i 6 ostatnich. Czy wy szukacie domu dla Smutasa czy użalacie się nad nim, sobą i życiem? Bo mam wrażenie że to drugie mimo że piszecie cały czas o pierwszym. Jest do adopcji czy nie jest? Bo jeśli szuka domu to pisanie na dzień dobry w pierwszym poście że pies nie do adopcji na bank domu mu nie da! No ludzie! Nie jeden stary schorowany pies znalazł dom, choć wiadomo że szanse mniejsze niż pies w kwiecie wieku a tym bardziej szczeniak. Ale pierwszym post skutecznie zabrał mu resztki szans na dom! Jak ktoś szuka psa to po tym tekście natychmiast poszuka innego. Brązowa nie pękaj :eviltong: Takim nastawieniem mu nie pomożesz. Proszę zmień ten post i ten tytuł... Smutasek jest PIĘKNYM I KOCHANYM PSEM!!!!! I ma szanse na lepsze życie!!!! Szukajmy pomocy dla niego w Niemczech! Ogłaszajmy! Ale nie użalajmy się... Napisz tekst o tym jaki jest wspaniały, jak czeka, jak wierzy że jeszcze ktoś go pokocha! Że starszy pies ma swoje zalety, że nie jest taki energiczny, że tak nie wiele potrzebuje, kącika w domu i sercu, ciepła ręki, nadziei... Skleć tekst a ja porobię ogłoszenia (albo poproszę Kasię która zaadoptowała ode mnie psa i teraz mi pomaga). Proszę dajcie mu szansę! Quote
zula131 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tuśka :loveu:. Powiało optymizmem :lol: Quote
Recommended Posts