Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
dziwi mnie,ze trafila do schronu,bo i co jej mozna zarzucic?????ktos ja na kolanach czesto trzymał....

Wiesz jacy sa ludzie:mad:pewnie co druga psine w schronie,ktos trzymał na kolankach:roll:

Posted

jest tak urocza,ze dawno zaden pies nie wzbudzal we mnie tak ciepłych uczuc.Pewnie dlatego,ze takiej przytulanki nie spodziewa sie czlowiek po piesku z wygladem diabełka.Brac,nie czekac,jest rewelacyjna-wiem,co mowie.

Posted

co nowego u panienki? czy ogloszenia juz ma?

..nie przejrzalam watku, mam niespodziewany tymczas:mad:..smyczogryzik:razz: cudny mlody terier pszeniczny panicznie bojacy sie :placz: ze sie go zostawi, wiec na chwile z domu sie ruszyc nie moge...

Posted

ma allegro (dzieki Akuszko) i Trojmiejskie (dzieki Akuszko).
Coz nowego...no mala jest niesamowicie przylepna,wlazi na kolana kazdemu,bardzo lgnie do ludzi.Czyściutka.Niesamowity pies.

Posted

tak jest! Hopsa, hopsa! a co z ogłoszeniami??Jest juz jakiś tekst? Ktos ją gdzieś ogłaszał? Może potrzeba pomocy? Nie znam się za bardzo na tej rasie, raczej On'y i boksie ale zrobie co w mojej mocy :)

Posted

[quote name='brazowa1']Wyjatku,kazda pomoc na wage złota.Tekstem jest pierwsza strona watku.Jak napisalam wczesniej,suczka ma allegro,ogloszenia trojmiejskie i na portalu adopcje.org

Ok, musiałam nie zauważyć info o tym, gdzie juz sunia jest ogłoszona.:oops:

p.s. po wytrymowaniu wygląda naprawdę cudnie! :loveu:

Posted

Mialam dzis pierwszy tel o Jadzie,bardzo mila osoba,ma ja zobaczyc jutro,mam nadzieje,ze jej wyobrazenie bedzie sie pokrywało z rzeczywistościa.Najwazniejsze,ze ludzie czytaja i suczka sie podoba-to daje nadzieje.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Mialam dzis pierwszy tel o Jadzie,bardzo mila osoba,ma ja zobaczyc jutro,mam nadzieje,ze jej wyobrazenie bedzie sie pokrywało z rzeczywistościa.Najwazniejsze,ze ludzie czytaja i suczka sie podoba-to daje nadzieje.

:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

ta mila pani byla,ogladała i chce zabrac do domu,suczka jeszcze musi poczekac na zakonczenie kwarantanny i szczepienie,to juz jutro.Trzymajmy kciuki za szczesliwe zakończenie.A zaraz dam Wam fotki z dzisiaj :)

Posted

cos dobrego sie szykuje? czy ta pani na fotkach to ta mila pani?
ojjjj dobrze by bylo Jagusiu...

to ile dni czekamy? i skad sie Pani dowiedziala o suni?