brazowa1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Potulna,lgnaca do czlowieka,spokojniutka,przyjmuje swoj los z pokora.Jakby zycie nigdy jej nie rozpieszczało. Sliczna jest.Nie znalalazlam tatuzu :shake: Nie jest jakos zachudzona,ale widac,ze nikt nie dbal o jej wyglad.Ma super siersc-twarda jak druciak.I cos szlachetnego w tym dlugim pyszczku. Chcialoby sie ja zobaczyc wypielegnowana,z wywalonym jęzorem,jak na teriera przystało. sa na świecie jeszcze miłośnicy niemieckich terierow? czy juz wszyscy zapsieni? W schronisku od tygodnia,a to oznacza,ze juz nikt po nia nie przyjdzie...:shake: po pobieznym trymowaniu: Quote
Szczurosława Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Niemal jak moja Frytka:-( Hopaj po domek ślicznotko! Quote
pixie Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Fryzurka by sie zdala...Panna bylaby jak malowanie Brazowa podaj ile moze miec lat w pierwszym poscie. Nic wiecej procz tego, ze smutna nie wiemy? jak sie odnosci do inncyh psow? rozumiem ze tydzien to bardzo krotko na takie informacje hmmm taki piekny psiak! na stronach Kory nie ma zadnych info o pieknej zgubie? tautazu brak i czipa tez hmmmmm obrozka jakas byla? moze jeszcze pooglaszac ze taka znaleziona jest w schronisku???czy to juz sie mija z celem to tylko i az tydzien... w Warszawie kwarantanna trwa dwa tygodnie w Ciapkowie krocej? Quote
brazowa1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 nic suka nie miala. O wieku nie napisalam specjalnie,bo po co zniechece,na tabliczce napisane,ze 10 lt,musze zerknac czy moze to stara nie wisi,bo suka ma zęby jak krokodyl,wiec te 10 lat mnie nie przekonuje. Fryzurka bedzie,ale wpierw musi przestac padac!:placz: Quote
pixie Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 aha juz rozumiem, jak polaczylas, tzn zalozylas ze to prawdziwe 10 lat to pomyslalas, ze nikt po nia nie przyjdzie hmmmm no jednak w zeby trzeba temu koniowi/jgdterrierowi zajrzec hmmmm a slicznosci smutne przygnebione... nic to jednak... bo nie minie krótka chwilka, i pieszczotek kilka sprawi, że radosna juz cud - psina psie serduszko zatroskane swe ukoi, w dłoniach Swego Jednego, Jedynego Ukochanego C z ł o w i e k a hej Człowieku!Ty nie zwlekaj! Sunia czeka! Szkoda każdej chwili Waszej... bez siebie! Quote
akucha Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No, niech ten wierszyk przyniesie jej szczęscie :lol: Brązowa, wystawiamy? Bo zapomniałam jak z nią... Quote
brazowa1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 jeszcze tydzien ma kwarantanne,Akuszko. Jest cudowna,potulna,to dobry piesek,nie chciala zejsc mi z kolan,czepiała sie mnie :-( Nie,nie oglaszamy jej jako 10ciolatke,bo to NIEMOZLIWE.Wg mnie ma z gora 5-6. Quote
akucha Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Przeciez od razu widac, że ona ma nie więcej niż 5 lat :lol: W góre panno, Brązowa zrobi z ciebie cudo!!!!!!! :multi: Quote
brazowa1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 suczka bedzie sie nazywala Jadzia. Quote
rozi Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jakie tam 10 lat, mordka nic nie siwa. Ostatnie zdjęcie to wypisz wymaluj moja Gućka-kłamczucha, oczywiście kiedy była młodsza. Śliczna sunia, to bardzo fajna rasa, cierpliwe pieski, niesamowicie bystre. Gućka wie, jak która zabawka się nazywa (a jest tego trochę) i przynosi, co tam zarządzę. No, chyba że jej się nie chce, wtedy ściemnia (: Quote
brazowa1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 oczywiście,ze zadne 10 lat,ona ledwo,ledwo ma starte siekacze,moja pieciletnia suka ma bardziej.Zero kamienia. Poza tym-zakochalam sie.Roboczo nazywam ja Jadzia.Jest przekochana,Dzis juz sie zaczela uśmiechac.Z grubsza ja podtrymowalam,zaraz wkleje foty. Quote
brazowa1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 nie wyobrażam sobie,ze ona nie wyjdzie ze schroniska.Musi.To delikatna w obejsciu,nakolankowa suczka.Az dziw,ze terierka,parwda? ja tez sie dziwie.Wspaniała jest. w zyciu nie bede jej oglaszca jako 10ciolatki,bo tyle za groma nie ma! Quote
brazowa1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ale ten wiek podala dziewczyna,ktora ostanio szczeniakowi 5ciomiesiecznemu okreslila na 1,5 roku.wiec wiecie... Quote
akucha Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No dobra, muszę przyznac, że Jagódka urodziwa jest :lol: Brazowa, wrzuć ze dwie nowe foty na pierwszą strone, bo ona teraz zupełnie inna psina. tego o wieku nie komentuję, bo do dziś krew mnie zalewa, gdy myslę o naszym DONku Quote
pixie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 brazowa1 napisał(a):suczka bedzie sie nazywala Jadzia. pasuje jak ulal!:multi: ale z niej zrobilas cudo! brazowa...zlote rece masz !:loveu: ukryty fach??? przesliczna! Quote
brazowa1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Beka,Ty masz teriery i sie znasz,ładna Jadzia,prawda? Smialo jako jadgterierka mozna oglaszac,nie myle sie? Pixie,tak sobie szorsciaki skubie w schronie...dla relaksu :;) Quote
rozi Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Aj śliczna. Że też ja miejsca nie mam. No śliczna. Quote
Szczurosława Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='brazowa1']Beka,Ty masz teriery i sie znasz,ładna Jadzia,prawda? Smialo jako jadgterierka mozna oglaszac,nie myle sie? Pixie,tak sobie szorsciaki skubie w schronie...dla relaksu :;) Ja nie Beka,ale mam sucz w typie jaga i wygląda jak Jadzia;) Quote
beka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote=brazowa1;10711483Smialo jako jadgterierka mozna oglaszac,nie myle sie? :;) Jak najbardziej :) Moja sunia welsh, ma lat 11. I mimo że miała usuwany kamień to zęby ma w gorszym stanie.. Ta wygląda ma łoda sunię Quote
brazowa1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 własnie!!!! ma piekne zęby,ja mysle,ze ta mloda weta zasugerowala sie,ze ona taka spokojna i miala biale wlosy na grzebiecie.A to po prostu martwy wlos był...juz go nie ma :diabloti: Quote
rita60 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sliczna jestes szorstka panienko:lol:mykaj na gore,zeby cie ktos wypatrzył:roll: Quote
Recommended Posts