Magda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 madziulka napisał(a):Jesteśmy już po fryzjerze :lol: Tiko zmnieniony nie do poznania :loveu: Teraz odpoczywa po przeżyciach .Na samym początku byłam obok niego ,jednak bardzo się wyrywał i chciał uciekać do mnie , wówczas schowałam się za zasłonę i o dziwo psiak zupełnie się uspokoił .Pani z salonu cały czas do niego mówiła jaki jest grzeczny i słodki :cool3: a on o dziwo ani rusz . Jednak po przyjściu do domu zachowywał się tak jak yorki po kąpieli :evil_lol: szalał ,wycierał się i tarzał . Teraz śpi i wyraźnie jest zmęczony ,więc fotki wstawię pewnie dopiero jutro . Cieszę się że zdecydowałam się na krótką fryzurkę :multi: Ojej to ja czekam na fotki!:cool3: Quote
melinda:-) Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 o kurcze wszyscy obcinaja swoje szkraby na lato-a moje bede sie grzac we włoskach... ale Madziulka o zdjecia prosimy:mad: :mad: :mad: Quote
madziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Okropnie ruchliwy zrobił się ten Tiko po obcięciu :lol: trudno uchwycić jakieś fotki tak ,aby widać było całą fryzurkę Wręcz jakby na złość robi uniki i dziwne pozy :evil_lol: właśnie dopadł rolkę papieru toaletowego.... nie ,właśnie że będę leżał więcej zdjęć dołożę do jego galerii :lol: Quote
duszek01 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Supeeeeeeeeeeerrrrrr:loveu: Tylko szkoda ,ze nie che pokazac swojego slicznego pycholka:lol: Quote
Magda Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 duszek01 napisał(a):Supeeeeeeeeeeerrrrrr:loveu: Tylko szkoda ,ze nie che pokazac swojego slicznego pycholka:lol: No wlasnie:loveu: Trzeba bedzie go przywiazac:evil_lol: Quote
natasza123 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tiko wyględa super!!! Jak zauważyłam popularna jest ta fryzurka obeznie. Mój Tofik też jest tak obcięty tylko mordka troszkę krócej na "chryzantemkę":) Quote
madziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No ,i kto mnie posadzi na parapet ? moja słodka mordeczka:loveu: Tiko czuje się dobrze w nowej fryzurce ,skacze ,szaleje i najwyraźniej cieszy się z przemiany:lol: Quote
marlena924 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Super Tikuś wygląda w nowym image'u :) :) Ja dziś do salonu york dzwoniłam i jestem zapisana na 4 lipca na 11.00 :):):) tym razem na golaska :D Quote
melinda:-) Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ale słodka mordeczka:loveu: :loveu: :loveu: naprawde superrr Quote
duszek01 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Wiecie co? tak napatrzyłam się na Wasze Yoreczki ,ze postanowiłam Fionke ostrzyc.Dzisiaj był jej trzeci raz .Jestem jak zwykle bardzo zadowolona.Pani fryzjerka powiedziała ,ze Fiona to mały aniołeczek,bardzo ładnie sie zachowywała.Dopiero teraz widac ,ze moja suńka powoli sie wysrebrza:multi:. Quote
marlena924 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 duszek01 napisał(a):Wiecie co? tak napatrzyłam się na Wasze Yoreczki ,ze postanowiłam Fionke ostrzyc.Dzisiaj był jej trzeci raz .Jestem jak zwykle bardzo zadowolona.Pani fryzjerka powiedziała ,ze Fiona to mały aniołeczek,bardzo ładnie sie zachowywała.Dopiero teraz widac ,ze moja suńka powoli sie wysrebrza:multi:. Daj jakieś foteczki! Quote
Lilu Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Lutka miesiąc temu została ostrzyżona. Pani fryzjerka przyszła do nas do domu i rozprawiła się z kłaczorami w niecałą godzinę. Była dobrze przygotowana, miala zdjęcia i wszystkie akcesoria (o przysmaczkcz w formie zachęty też nie zapomniała:cool3:) i zapłaciłam tylko 40 zł. Kto z Ząbek lub okolicy- mogę poecić i podam nr na priv. Tak Lilu wygląda po miesiącu. Dość szybko jej te włosiska odrastają.:shake: Quote
duszek01 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Oto moja Fioneczka,1,6 zywej wagi:lol: Cięzko jej zrobic zdjecie bo jest strasznie ruchliwa:evil_lol: Zdjecia robione sa telefonem ,więc sa kiepskiej jakosci. Quote
natasza123 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Śliczna jest Fioneczka. Bardzo przypomina mi mojego Toficzka, tylko on jest o całe kilo cięższy. Ale przecież to facet:cool3: Quote
melinda:-) Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ale dumna z niej dama....sweet:loveu: :loveu: :loveu: Quote
duszek01 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 melinda:-) napisał(a):ale dumna z niej dama....sweet:loveu: :loveu: :loveu: Siedzi tak ,bo ją bardzo ładnie oto prosiłam:evil_lol: Ogólnie jest aniołeczkiem z charakterkiem:lol: . Quote
Nadia86 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 mam pytanie bo bylam z psinka u fryzjera (przyciecia tylko kosmetyczne) i mam pytanie bopani jej obciela wasiki kolo oczka ja myslalam ze jak beda dluzsze to jej bede spinac a ona to uciela a juz byly tak wychodowane..i mam pytanie yorczkom sie obcina wloski kolo oczek czy nie czy zapuszcza ..ona nie jest obcinana chce jej zapuscic siersc stad moje pytanie..bo ja bylam zaskoczona Quote
duszek01 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jeżeli sunia bedzie nosić kiteczke to niestety włoski trzeba zapuszczać;) Quote
Nadia86 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 no to super fryzjerke znalzlam ktora zrobila sie dobra i juz spore wloski obciela:/ tak mi sie wydawala a ta ze nie ze to jej przeszkadza ehhh i sie kobieta dobra zrobila..no nic wloski dogonia reszte:) Quote
marlena924 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nadia86 napisał(a):no to super fryzjerke znalzlam ktora zrobila sie dobra i juz spore wloski obciela:/ tak mi sie wydawala a ta ze nie ze to jej przeszkadza ehhh i sie kobieta dobra zrobila..no nic wloski dogonia reszte:) Daj jakieś foteczki :) Quote
nikusia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nadia No nie pocieszę Cię :evil_lol: Ja Ramzesowi też ciachnęłam włoski jak miał jakieś 7 miechów a później przy zapuszczaniu dopiero był kłopot... Wchodziły do oczek i bardzo mu przeszkadzały... No ale teraz się zawzięłam i zapuszczamy bo tak moim zdaniem ładniej, tylko najgorsze nie być zdecydowanym- albo obcinać albo spinać, bo odrastanie nie jest przyjemne... ;) Teraz włoski są takiej długości że wchodzą do noska :roll: więc po dłuuuuuuugich poszukiwaniach znalazłam odpowiednią spinkę i cały czas jest na główce... :) Już nie ma problemu ale na początku -->:zly7: były protesty... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nadia86 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 nie to jej mordki nie obciela tylko klaczki kolo oczek takie dluzsze wasiki ( i twierdzila ze tak trzeba beznadziejna kobieta) i te wloski jej zapuszczam a tak to obciela uszka pod ogonkiem..i lapeczkino i te wasiki kolo oczek i te w sumie gorne ehh co za baba no nic te spokojnie dogonia reszte dobrze ze wiecej nie ciachnela bo ja bym wtedy jej grzywacze zgolila:Da fotki zaniedlugo dam takze moze bedzie widac te skrocone wasiki ktore juz mialy 4cm ;( i prawie moglam je spinac ehh Quote
martyna. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 No nie wiem czy odpowiedni temat ale pisze tutaj... Jak mam zrobic taki pompon na glowie?Jak yorki na wystawach. Pozdrawiam Martyna i Linda Quote
Recommended Posts