Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziulka napisał(a):
Jesteśmy już po fryzjerze :lol: Tiko zmnieniony nie do poznania :loveu: Teraz odpoczywa po przeżyciach .Na samym początku byłam obok niego ,jednak bardzo się wyrywał i chciał uciekać do mnie , wówczas schowałam się za zasłonę i o dziwo psiak zupełnie się uspokoił .Pani z salonu cały czas do niego mówiła jaki jest grzeczny i słodki :cool3: a on o dziwo ani rusz . Jednak po przyjściu do domu zachowywał się tak jak yorki po kąpieli :evil_lol: szalał ,wycierał się i tarzał . Teraz śpi i wyraźnie jest zmęczony ,więc fotki wstawię pewnie dopiero jutro . Cieszę się że zdecydowałam się na krótką fryzurkę :multi:

Ojej to ja czekam na fotki!:cool3:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okropnie ruchliwy zrobił się ten Tiko po obcięciu :lol: trudno uchwycić jakieś fotki tak ,aby widać było całą fryzurkę

Wręcz jakby na złość robi uniki i dziwne pozy :evil_lol:

właśnie dopadł rolkę papieru toaletowego....

nie ,właśnie że będę leżał

więcej zdjęć dołożę do jego galerii :lol:

Posted

duszek01 napisał(a):
Supeeeeeeeeeeerrrrrr:loveu:
Tylko szkoda ,ze nie che pokazac swojego slicznego pycholka:lol:

No wlasnie:loveu: Trzeba bedzie go przywiazac:evil_lol:

Posted

Wiecie co? tak napatrzyłam się na Wasze Yoreczki ,ze postanowiłam Fionke ostrzyc.Dzisiaj był jej trzeci raz .Jestem jak zwykle bardzo zadowolona.Pani fryzjerka powiedziała ,ze Fiona to mały aniołeczek,bardzo ładnie sie zachowywała.Dopiero teraz widac ,ze moja suńka powoli sie wysrebrza:multi:.

Posted

duszek01 napisał(a):
Wiecie co? tak napatrzyłam się na Wasze Yoreczki ,ze postanowiłam Fionke ostrzyc.Dzisiaj był jej trzeci raz .Jestem jak zwykle bardzo zadowolona.Pani fryzjerka powiedziała ,ze Fiona to mały aniołeczek,bardzo ładnie sie zachowywała.Dopiero teraz widac ,ze moja suńka powoli sie wysrebrza:multi:.

Daj jakieś foteczki!

Posted

Lutka miesiąc temu została ostrzyżona.
Pani fryzjerka przyszła do nas do domu i rozprawiła się z kłaczorami w niecałą godzinę.
Była dobrze przygotowana, miala zdjęcia i wszystkie akcesoria (o przysmaczkcz w formie zachęty też nie zapomniała:cool3:) i zapłaciłam tylko 40 zł.
Kto z Ząbek lub okolicy- mogę poecić i podam nr na priv.
Tak Lilu wygląda po miesiącu. Dość szybko jej te włosiska odrastają.:shake:

Posted

melinda:-) napisał(a):
ale dumna z niej dama....sweet:loveu: :loveu: :loveu:

Siedzi tak ,bo ją bardzo ładnie oto prosiłam:evil_lol: Ogólnie jest aniołeczkiem z charakterkiem:lol: .

Posted

mam pytanie bo bylam z psinka u fryzjera (przyciecia tylko kosmetyczne) i mam pytanie bopani jej obciela wasiki kolo oczka ja myslalam ze jak beda dluzsze to jej bede spinac a ona to uciela a juz byly tak wychodowane..i mam pytanie yorczkom sie obcina wloski kolo oczek czy nie czy zapuszcza ..ona nie jest obcinana chce jej zapuscic siersc stad moje pytanie..bo ja bylam zaskoczona

Posted

no to super fryzjerke znalzlam ktora zrobila sie dobra i juz spore wloski obciela:/ tak mi sie wydawala a ta ze nie ze to jej przeszkadza ehhh i sie kobieta dobra zrobila..no nic wloski dogonia reszte:)

Posted

Nadia86 napisał(a):
no to super fryzjerke znalzlam ktora zrobila sie dobra i juz spore wloski obciela:/ tak mi sie wydawala a ta ze nie ze to jej przeszkadza ehhh i sie kobieta dobra zrobila..no nic wloski dogonia reszte:)

Daj jakieś foteczki :)

Posted

Nadia
No nie pocieszę Cię :evil_lol:
Ja Ramzesowi też ciachnęłam włoski jak miał jakieś 7 miechów a później przy zapuszczaniu dopiero był kłopot... Wchodziły do oczek i bardzo mu przeszkadzały... No ale teraz się zawzięłam i zapuszczamy bo tak moim zdaniem ładniej, tylko najgorsze nie być zdecydowanym- albo obcinać albo spinać, bo odrastanie nie jest przyjemne... ;)
Teraz włoski są takiej długości że wchodzą do noska :roll: więc po dłuuuuuuugich poszukiwaniach znalazłam odpowiednią spinkę i cały czas jest na główce... :) Już nie ma problemu ale na początku -->:zly7: były protesty... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nie to jej mordki nie obciela tylko klaczki kolo oczek takie dluzsze wasiki ( i twierdzila ze tak trzeba beznadziejna kobieta) i te wloski jej zapuszczam a tak to obciela uszka pod ogonkiem..i lapeczkino i te wasiki kolo oczek i te w sumie gorne ehh co za baba no nic te spokojnie dogonia reszte dobrze ze wiecej nie ciachnela bo ja bym wtedy jej grzywacze zgolila:Da fotki zaniedlugo dam takze moze bedzie widac te skrocone wasiki ktore juz mialy 4cm ;( i prawie moglam je spinac ehh