asiunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='szachrajka14']revii to też zależy jeszcze by musialo dość tengie być bo jak nie to to dobek może być:) Hej! Absolutnie nie-masywne tak;) Quote
Rottie Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 revii napisał(a)::crazyeye: No ładnie! Ty masz 80 zdjęć, a nam rzucasz 18 ochłapów! :mad: Bądź dobrą koleżanką i dodaj coś jeszcze :calus: (póki widać, że to coś jest podpalane i duże to rozpoznamy w nim rottka ;)) Wrzucę jeszcze dzisiaj. Trochę leniwa dzisiaj jestem, dlatego nie pokażę Wam ich od razu :lol: Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Rottie']Wrzucę jeszcze dzisiaj. Trochę leniwa dzisiaj jestem, dlatego nie pokażę Wam ich od razu :lol: Dzisiaj? :roll: W takim razie ja dzisiaj wstawię fotki z Dobrego Miasta :lol: Jakość fatalna :shake:, bo zdjęcia z komórki, ale mam nadzieję, że coś widać... psy-klasa pośrednia GANDALF Marstal - nie zdążyłam mu zrobić fotki psy-klasa otwarta ALIGATOR vom Hause Haase Niestety piesek nie stawał do porównania, bo biedaczek się przegrzał i trzeba było go ratować natychmiastowym chłodzeniem :shake: psy-klasa championów Lemmenmaen JUMBO - 1 NPwR o.doskonała i potem Zw. Rasy łepek: prezentacja: JUMBO i MAGISTER Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dark Fighter MAGISTER (II miejsce - piękny pies, wspaniała głowa-wg mnie :evil_lol: - ale zdecydowanie gorzej wyglądał w ruchu) na ringu: poza ringiem: suki-klasa szczeniąt KORA Lewirot poza ringiem: Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 suki-klasa młodzieży Hollyspot BRIANA w ruchu: BRIANA, z tyłu LARA Saturian LARA i Bleper's FCI ZARINA ZARINA w ruchu: Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 suki-klasa otwarta BIBI Gent (wiem, fatalne zdjęcie, ale jedyne jakie mogę wstawić) DIDA Gent (I miejsce o. dosk, Najlepsza Suka) w locie :lol: DIDA i Dark Fighter MANTRA MANTRA w ruchu: Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 MANTRA poza ringiem: suki-klasa użytkowa Radeau INDIANA na zakręcie :evil_lol: porównanie suk: INDIANA i DIDA Wygrała DIDA i Zw. Rasy, jak już pisałam zgarnął JUMBO Na koniec ZARINA i ALIGATOR :loveu: Mam nadzieję, że parę zdjątek się komuś spodoba :lol: Quote
Rottie Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 revii napisał(a):Dzisiaj? :roll: Mam sklerozę :lol: :evil_lol: Fighter rzeczywiście piękny :loveu: Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Rottie napisał(a):Mam sklerozę :lol: :evil_lol: Fighter rzeczywiście piękny :loveu: Magister? Taaak :loveu: Ale bałabym się brać szczeniaki po nim, bo w ruchu ma wyraźnie załamany grzbiet i wygląda jakby zad miał nieco za wysoko... Prędzej bym wzięła malucha po jego siostrze - Mantrze :evil_lol: A na tą sklerozę znajdziemy dobry środek: :mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
Rottie Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 revii napisał(a):A na tą sklerozę znajdziemy dobry środek: :mad::mad::mad: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Moim obietnicom lepiej nigdy nie wierzyć :lol: :evil_lol: Dzisiaj wrzucę.. :razz: :lol: Quote
revii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Rottie napisał(a)::lol: :lol: :lol: Moim obietnicom lepiej nigdy nie wierzyć :lol: :evil_lol: Dzisiaj wrzucę.. :razz: :lol: Dzisiaj? :roflt: Quote
Rottie Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 revii napisał(a):Dzisiaj? :roflt: Tak, dzisiaj :cool3: :lol: :roflt: Quote
Rottie Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 asiunia napisał(a):Hej! Rottie a masz samce championy? Szczerze mówiąc wszystko mi się już pomieszało i nie jestem pewna, które to zdjęcia będą.. ale pamiętam, że na 100% robiłam fotki samcom tej klasy. Quote
revii Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Rottie napisał(a):Tak, dzisiaj :cool3: :lol: :roflt: Ooo... Zwracam honor :D Quote
Recommended Posts